Koliko vidim, poviše 13,60 oko 25000 kom na kupnji, pitam se pitam, znači li to nešto ili je slučajno ???
Koliko vidim, poviše 13,60 oko 25000 kom na kupnji, pitam se pitam, znači li to nešto ili je slučajno ???
znači da je slučajno
Slabo danas. niti tko kupuje niti prodaje. Ono malo prodaje od marginaša koji su u strahu i evntualno kooperant kakav kojemu treba za račune. Burekdžija ma je ovo opasno jer nema nekih oscilacija. Sve u svemu prođe još jedan dan a sve po starom. Sutra je novi dan i tako 2-3 godine će da prođe a onda ja prodajem svoje i napuštam vas. Do tada ćete me morati trpjeti. [wink].
I gace cemo izgubit na ovoj dionici.,vise pita vec u dokapu bio.,ne vredi minus sve veci i veci.,ovo pada i pada.,a uskoro ce mi trebati cash.,za mjesec i pol dana ako se ne popravi morat cu prodati treba ziva lova.,ostat cu bez kuce i kucista..
ako nisi do sad prodao, sad to stvnrno ne trebaš činiti. niže od ovoga može samo ako proglase stečaj, a u to sumnjam.
nego, nije mi jasno kako možeš investirati lovu koja ti treba za kuću?! to je suludo, na burzu se investira VIŠAK love!
do pada sa 18 kn na 14 kn došlo je upravo zbog takvih kao ti koji su po forumu kukali kako su se nakrcali i kako im margin visi za vratom. naravno da su maheri to iskoristili, srušili cijenu na 14 kn, aktivirali im margine i pobrali dionice. sad će INGR polako opet gore prema 17-18 kn
[/quote]
Kupio jo po 17 a mislio prodati po 17,50 ali se zaje.. [lol]
"Pa sad je zbilja otišlo otišlo prenisko, mora ići gore sad"
A da padajući trend postoji – postoji. To je barem jasno…
Situacija na INGRI sve više izgleda kao trostruko dno,a samo jedna vijest će bit okidač za barem 30%. Izgleda da je dosta ekipe mislivši da je 17 kn uzimalo margine te su to ovi iznenadni udari po bidu.
14 kn ili koja lipa ispod je dno za Ingru.ja već danima kupujem i neću trejdati. ovo što skupim držim 2-3 godine pa ili ću upisati 0 ili kupiti s tom lovom za par godina novi stan. tko hoće prodavati samo dajte,ja ću svaki dan kupovati, a najjače ču kupovat kad mi se oslobodi lova iz HT pred dividendu
ova cijena za ovaku firmu -ingra je do sada diljem svijeta izgradila 83 hidroelektrane, a i zadnju od osamostaljenja Hrvatske HE Lešće..
Ingra je u odnosu na druge građevinare med i mlijeko, s obzirom na rstrukturiranje koje ovim drugima tek predstoji te je po meni najveći krivac prevelik free float i preniska cijena dionice koja je dostupna masama.
Ingra je u odnosu na druge građevinare med i mlijeko, s obzirom na rstrukturiranje koje ovim drugima tek predstoji te je po meni najveći krivac prevelik free float i preniska cijena dionice koja je dostupna masama.
malo edukacije…..obratiti paznju na stranicu 19 …povjest se ponavlja…
Da sigurno će me impresionirati taj prepisivač stranih tekstova iz Zagvozda, kolega Opi je kralj i vidjet ćete, ja nisam znao da je on digao kredit za Arenu na 8 godina, hej 2 i pol su prošle i za 5 godina ide čistih 60-70 milja kuna godišnje, ako grad prije ne otkupi. Neka vrijedi i 70 milja, to je čistih 500+ milja kapitala ako odluči prodat. Stari ide Ombla, to ti je INGRI posao zlata vrijedan jer HEP je kralj plaćanja, uletit će valjda šta i vani, samo ti prodaj po 14 kuna,izvoli. Ja čekam.