INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Smanjuju se prometi na 14-14,30 kn. Očito su marginaši izletili silom prilika van, njihove dionice prešle su u čvršće ruke, pa ćemo drugi tjedan gledati trgovanje na 15-15,30 kn jer ljestvica se mora dići, nema više tko prodavati na ovim cijenama

A ovih 180 000 komada na prodaji?? 🙂

brutalni kapitalac :)

hahahahahaahahahahaha

ovo je sam jedna rečenica iz teksta iz Vecernjaka

"Eto, kada bude Formula 1 ovdje kod nas, Bistra više neće biti kod Zaprešića, nego Zaprešić kod Bistre – kaže nam općinski vijećnik u gostionici Špiro."

jer treba vise komentirati

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Smanjuju se prometi na 14-14,30 kn. Očito su marginaši izletili silom prilika van, njihove dionice prešle su u čvršće ruke, pa ćemo drugi tjedan gledati trgovanje na 15-15,30 kn jer ljestvica se mora dići, nema više tko prodavati na ovim cijenama

[/quote]

pogledaj u dubinu pa ćeš vidjeti gdje se nalaze veliki nalozi na "prodaji"….njima nije cilj prodati nego takve kao ti preplašiti i uvjeriti da se 180.000 komada doista sad prodaje. da, prodaje se, ali prosječno po najmanje 40-50 kn, pa ti sam zaključi zašto su i dalje na "prodaji" [yawn]

[/quote]

@pittbull

Mozda nemas priliku za detaljnim uvidom, ali cine se da je kotter u pravu.
Na rasponu od 14,00 – 14,30 kn, ima svega 3.600 dionica…. (ca.)

Ni prosli tjedan nije bilo promjene u top10..

Nestabilni igraci i dalje udaraju po bidu dok veliki cuvaju i dugorocniji s "friskim" zivcima ulaze.

I gace cemo izgubit na ovoj dionici.,vise pita vec u dokapu bio.,ne vredi minus sve veci i veci.,ovo pada i pada.,a uskoro ce mi trebati cash.,za mjesec i pol dana ako se ne popravi morat cu prodati treba ziva lova.,ostat cu bez kuce i kucista..

Ma to prodaje po koji kooperant i par navlakača po malo. Dok nije promet oko milijuna ovo je sve bezveze. Lipe gore, lipe dole i opet isto.

neće uvijek biti ovako.

…veće turističko naselje Madagh kod Orana u Alžiru koje sadrži kompletnu turističku ponudu, od hotela, turističkih vila, velikih plaža, bogate ponude rekreativnih objekata, golf terena, marine te centra s trgovačkim, zabavnim i stambenim prostorima. Zapravo jedan mali turistički grad koji živi čitavu godinu. Ovaj projekt je još u pripremi i dogovoru za realizaciju između Ingre i partnera iz Alžira.

Najava još od kraja 2008.godine… Hoće li biti nešto od ovoga?! 🙂

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/Pocela-gradnja-tehnoloskog-parka-od-200-milijuna-kuna?homesrclink=carousel

Tko će ovo graditi?? [shocked]

Izborna je godina, bit će ovakvih temeljaca koliko hoćeš? Imam dioncu, ali meni to nije neka vijest za optimizam… i gdje je još naplata od tih poslova… Trenutno me samo strani poslovi mogu razveseliti na način koji ti priželjkuješ objavom ovog linka.

I gace cemo izgubit na ovoj dionici.,vise pita vec u dokapu bio.,ne vredi minus sve veci i veci.,ovo pada i pada.,a uskoro ce mi trebati cash.,za mjesec i pol dana ako se ne popravi morat cu prodati treba ziva lova.,ostat cu bez kuce i kucista..

ako nisi do sad prodao, sad to stvnrno ne trebaš činiti. niže od ovoga može samo ako proglase stečaj, a u to sumnjam.
nego, nije mi jasno kako možeš investirati lovu koja ti treba za kuću?! to je suludo, na burzu se investira VIŠAK love!
do pada sa 18 kn na 14 kn došlo je upravo zbog takvih kao ti koji su po forumu kukali kako su se nakrcali i kako im margin visi za vratom. naravno da su maheri to iskoristili, srušili cijenu na 14 kn, aktivirali im margine i pobrali dionice. sad će INGR polako opet gore prema 17-18 kn

moje pisanje nije preporuka za kupnju ili prodaju dionica, nego osobni stav i razmišljanje

ako nisi do sad prodao, sad to stvnrno ne trebaš činiti. niže od ovoga može samo ako proglase stečaj, a u to sumnjam.
nego, nije mi jasno kako možeš investirati lovu koja ti treba za kuću?! to je suludo, na burzu se investira VIŠAK love!
do pada sa 18 kn na 14 kn došlo je upravo zbog takvih kao ti koji su po forumu kukali kako su se nakrcali i kako im margin visi za vratom. naravno da su maheri to iskoristili, srušili cijenu na 14 kn, aktivirali im margine i pobrali dionice. sad će INGR polako opet gore prema 17-18 kn
Ne znam zašto bi išlo gore samo zato jer je padalo… Padajući trend i dalje postoji, tvrtka i dalje posluje u minusu, a dionica, nažalost, uvijek može niže.

Kad bi bar bilo tako jednostavno kako si ti opisao…

Ne znam zašto bi išlo gore samo zato jer je padalo… Padajući trend i dalje postoji, tvrtka i dalje posluje u minusu, a dionica, nažalost, uvijek može niže.

Kad bi bar bilo tako jednostavno kako si ti opisao…

[/quote]

Ehh, sad si se pokakio. Neće gore jer je padalo ali padati još može. Kako samo stručno obrazloženo. [lol] . Sory.

neće uvijek biti ovako.

New Report

Close