INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Naravno gospodine! Što je čudno u pitanju? Samo nemojte reći da se INA i INGRA nemogu uspoređivati. Naravno da ne mogu ali toliki porast u nekoliko dana, a kao TRŽIŠTE VREDNUJE. Par dana prije nije vrednovalo a za par tjedana je vrednovalo i to preko 100% više. Bilo je nekih novih nalazišta i td no da nije bilo MOL-a i dalje bi je se cijedilo ispod 2000kn. Dakle SVE SU TO ŠPEKULATIVNA TRGOVANJA. TKO JOŠ MOŽE ODREDITI PRAVU VRIJEDNOST. Tako je i na INGRI-kad krenu špekulativna dizanja svi će kupovati i preko 20-30 a sad im kao nevalja ni po 15. Dajte molim vas, pa nisam ja od jučer, barem što se tiče ljudske pohlepe i svega što ide uz to, a na Burzi itekako dolazi do izražaja. Pozz vam i uživajte u lijepom danu-život je kratak i ne valja ga potrošiti samo na Burzi. [thumbsup]

Svašta!? Meni baš izgleda da jesi, a ako nisi od jučer, onda najkasnije od prekjučer!?
[/quote]

Znači to je vaš STRUČAN odgovor. Hvala što si mi pomogao. [lol]

neće uvijek biti ovako.

… ljudi su se umorili biti u ovoj dionici pa zato bježe.
Vide da samo gube i onda ruše Vas i druge Ingraše.

Ja sam pobjegao takodjer.

ovo su dodatni BUY signali, okorjeli Ingraši rasprodaju dionicu na dnu i bježe van.
hvala na info, ja ću se nakon ovoga dodatno pojačati [smiley]

prodali smo za šaku EUra svoju slobodu, ponos i samostalnost .....amen

Ma nema tu BUY signala. Bili su vam i na 17 kuna pa vidite di ste sada.

Ja na 12 kn mogu sa lovom koja je ostala kupiti puno više dionica.
A tek na 10 kn 🙂

brutalni kapitalac :)

Nestabilni igraci izlaze, dugorocniji ulaze i tu se stvara stabilnost koja ce ovu dionicu zaustaviti od daljnjeg pada i lansirati u nebesa.

Neki govore da stalno spominjemo ugovore, a njih nigdje na vidiku.. e pa nista se ne desava preko noci, a godinu dana bez posla i nije tako strasno s obzirom da je 2010. godina bila najgora za cijeli gradjevinski sektor. 2011. godina ce zato donijeti velike srece i radosti za postojece i buduce ingrase!

Nestabilni igraci izlaze, dugorocniji ulaze i tu se stvara stabilnost koja ce ovu dionicu zaustaviti od daljnjeg pada i lansirati u nebesa.

Neki govore da stalno spominjemo ugovore, a njih nigdje na vidiku.. e pa nista se ne desava preko noci, a godinu dana bez posla i nije tako strasno s obzirom da je 2010. godina bila najgora za cijeli gradjevinski sektor. 2011. godina ce zato donijeti velike srece i radosti za postojece i buduce ingrase!

Koliko ja znam, a i sam se nalazin u građevinskom sektoru, ovdje se još ne nazire oporavak.

brutalni kapitalac :)

Koliko ja znam, a i sam se nalazin u građevinskom sektoru, ovdje se još ne nazire oporavak.

A zašto si onda kupovao dionice ingre na margin…

stvarno kakvih ljudi ima…….

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

… ljudi su se umorili biti u ovoj dionici pa zato bježe.
Vide da samo gube i onda ruše Vas i druge Ingraše.

Ja sam pobjegao takodjer.

ovo su dodatni BUY signali, okorjeli Ingraši rasprodaju dionicu na dnu i bježe van.
hvala na info, ja ću se nakon ovoga dodatno pojačati [smiley]
[/quote]

a je moš si mislit da ideš kupovat jer je jedan okorjeli ingras izašao.. a sta je sa barem jedno milijon investitora koji su unutra?

Danas se dobro držimo bilo bi lijepo kad ne bi rušili cijenu zadnjih 10 minuta da na bude ljepše preko vikenda [lol]

Osim ako se ne pojavi jos jedan nestabilan igrac ili marginas, mogli bi dan zavrsiti na 14,5+

…..ja saam se nakrcao ko podmornica, i ne prodajem dok mi se cijena ne svidi (npr. troznamenkasta

[thumbsup]

…. i ja sam nakrc’o i to k’o tanker,
a prodavati necu ni kada mi se cijena svidi, da se malo foliram po forumu… [pray]

[lol]

Smanjuju se prometi na 14-14,30 kn. Očito su marginaši izletili silom prilika van, njihove dionice prešle su u čvršće ruke, pa ćemo drugi tjedan gledati trgovanje na 15-15,30 kn jer ljestvica se mora dići, nema više tko prodavati na ovim cijenama

Mogla bi preko vikenda odjeknuti kakva pozitivna "bomba"!

a teško onda onima koji su u kešu! [thumbsup]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

New Report

Close