Ovo je došlo na razinu da više treba imat muda za prodat , nego za kupit.
Da, ova ti je na mjestu, sad mi je i za trejd već frkica… nervoza je na bidu…na asku… na ingri…
Smart
Ne trebam je ništa pisati o vrijednosti Ingre, tržište je vrednuje koliko vrijedi, zato…
Molim te možeš li nam to objasniti na primjeru INE??? Mjesecima je bila oko 1600 i nitko je nije htio. Već duže se trguje iznad 3600. U INI nije bilo tako veeeeelikih poslova i prihoda da bi skočila više nego duplo u mjesec dana. Toliko o vrijednosti, tržištu a i ŠPEKULACIJAMA. Hvala na odgovoru.
Na ovim razinama mogu prodavati samo špekulanti, jer iskreno bez obzira na trenutno poslovanje ove tvrtke, ipak su ovo preniske cjenovne razine ( pa DKVS-R-A se skoro trži po ovim cijenama).
Netko će reći da ni ovi nisu daleko od stečaja, ali IMHO nema tu ni S od stečaja.
Čim netko malo krene u kupovinu, odmah dođe prodaja po bidu sa malo većom količinom.
Pitam se, da li je bolje prodati po većoj ili manjoj cijeni!? Izgleda da oni što prodaju na ovim razinama to ne znaju, moš’ misliti!!!
http://www.poslovni.hr/vijesti/hac-u-izgradnju-autocesta-u-2011-ulaze-vise-od-2-milijarde-kuna-173681.aspx
Žao mi je ingromrzci ali ovdje će ingra omastiti brkove, prvi veliki posao u državi nakon skoro 3 godine [smiley]
Gle…. imam dionice, ali ova vijest ti je stvarno bezveze… Ingra nije sudjelovala u prijašnjim poslovima na autocestama, neće vjerojatno ni sada. IGH i Dalekovod su tu glavni.
LP
Naravno da je… na ZSE stoji obavijest od 17.08 jučer popodne.
Kao što sam i govorio:
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/WWBEwdZSS7bj8aCwqT8r0g==.pdf
Nadzorni odbor primio je na znanje o nekonsolidiranim i konsolidiranim izvješćima Društva za poslovnu 2010. godinu kao i informaciju o Planu poslovanja Društva za 2011. godinu.
Ovaj dio o planovima za 2011 je zanimljiv ali naravno nije mogao biti uvršten u izvješće.
Po današnjem početku trgovnja vidljivo je da netko ima mali info. Prodaja je srezana na pola.
http://sportski.net.hr/automoto/page/2011/03/04/0140006.html
Evo jedan zanimljiv projekt. Konačno nešto pametno ali poznavajući našu nesposobnosti i bahatost i to ćemo upropastiti.
Smart
Ne trebam je ništa pisati o vrijednosti Ingre, tržište je vrednuje koliko vrijedi, zato…
Molim te možeš li nam to objasniti na primjeru INE??? Mjesecima je bila oko 1600 i nitko je nije htio. Već duže se trguje iznad 3600. U INI nije bilo tako veeeeelikih poslova i prihoda da bi skočila više nego duplo u mjesec dana. Toliko o vrijednosti, tržištu a i ŠPEKULACIJAMA. Hvala na odgovoru.
Stvarno misliš da bi ti na ovo trebao dati odgovor?
Gle…. imam dionice, ali ova vijest ti je stvarno bezveze… Ingra nije sudjelovala u prijašnjim poslovima na autocestama, neće vjerojatno ni sada. IGH i Dalekovod su tu glavni.
LP
Vidim da si jako dobro upoznat s poslovanjem Ingre! [lol] [lol] [lol]
Smart
Stvarno misliš da bi ti na ovo trebao dati odgovor?
[/quote]
Naravno gospodine! Što je čudno u pitanju? Samo nemojte reći da se INA i INGRA nemogu uspoređivati. Naravno da ne mogu ali toliki porast u nekoliko dana, a kao TRŽIŠTE VREDNUJE. Par dana prije nije vrednovalo a za par tjedana je vrednovalo i to preko 100% više. Bilo je nekih novih nalazišta i td no da nije bilo MOL-a i dalje bi je se cijedilo ispod 2000kn. Dakle SVE SU TO ŠPEKULATIVNA TRGOVANJA. TKO JOŠ MOŽE ODREDITI PRAVU VRIJEDNOST. Tako je i na INGRI-kad krenu špekulativna dizanja svi će kupovati i preko 20-30 a sad im kao nevalja ni po 15. Dajte molim vas, pa nisam ja od jučer, barem što se tiče ljudske pohlepe i svega što ide uz to, a na Burzi itekako dolazi do izražaja. Pozz vam i uživajte u lijepom danu-život je kratak i ne valja ga potrošiti samo na Burzi. [thumbsup]
Naravno gospodine! Što je čudno u pitanju? Samo nemojte reći da se INA i INGRA nemogu uspoređivati. Naravno da ne mogu ali toliki porast u nekoliko dana, a kao TRŽIŠTE VREDNUJE. Par dana prije nije vrednovalo a za par tjedana je vrednovalo i to preko 100% više. Bilo je nekih novih nalazišta i td no da nije bilo MOL-a i dalje bi je se cijedilo ispod 2000kn. Dakle SVE SU TO ŠPEKULATIVNA TRGOVANJA. TKO JOŠ MOŽE ODREDITI PRAVU VRIJEDNOST. Tako je i na INGRI-kad krenu špekulativna dizanja svi će kupovati i preko 20-30 a sad im kao nevalja ni po 15. Dajte molim vas, pa nisam ja od jučer, barem što se tiče ljudske pohlepe i svega što ide uz to, a na Burzi itekako dolazi do izražaja. Pozz vam i uživajte u lijepom danu-život je kratak i ne valja ga potrošiti samo na Burzi. [thumbsup]
Svašta!? Meni baš izgleda da jesi, a ako nisi od jučer, onda najkasnije od prekjučer!?