INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Što stvarno?
I što su odlučili na toj sjednici?
Jesu li prihvatili ili odbili financijsko izvješće?

ma ljudi moji ovo samo što ne eksplodira, bute vidjeli kad krene gore, u roku mjesec dana je na 80 kuna minimum

Niste htjeli kupovati po bidu pa su vas natjerali da kupujete po asku i to je sve !

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ja saam se nakrcao ko podmornica, i ne prodajem dok mi se cijena ne svidi (npr. troznamenkasta) i nisam jedan od onih koji navlače na kupnju ili prodaju, dovoljno sam radio na sebi u životu da se nebavim pečenjarnicama a svi duboko u sebi znate da ova INGRA kakva je sada ima pred sobom velike-ogromne poslove za raditi u slijedećih 5 godina i samo će rasti pa vi čakulajte kako vas volja jer ja imam dvoj stav oko ove dionice i on se nije promijenio niti u jednom trenutku te podržavam sve koji vjeruju u ono što rade a kukavice koje žubore iz dana u dan me ne zanimaju nego me samo dobro nasmiju… [cool] [smiley] [tongue] [proud] [shocked] [thumbsup] [angry]

kažem ti MEDIGO1, Ingra će još padati. Nema ju što držati.
A i na 17kn smo mislili da je to povjesni minimum, a evo ti ga na 13,XX kn.
Ako Ingru kupim na 11 kn onda ću riješiti gubitak.

A tako znači, zato ne vrijedi više od 11, jer tebi tako odgovara. hehehe, mudro nema šta. Povijesni minimum nije ova cijena. Vratite splitanje pa vidite kolika bi bila a onda vidite kolika je bila prije cca 10 god. Tamo vam je minimum. Pozz i sretno svima.

neće uvijek biti ovako.

u svakom slučaju 14 je jak otpor, ovih par dana i volumeni to dokazuju.

[i] Moji postovi nisu investicijski savjeti, niti nagovor na kupnju ili prodaju dionica, već osobno mišljenje.[/i]

al bez obzira na završnicu,oni su svoje postigli,spustili su prosječnu cijenu za 20lipa. i tako iz dana u dan

idući tjedan će bit bolje...

Otpori…otpori….stalno neki otpori…… ! Pregazite to i idemo gore ….

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

kažem ti MEDIGO1, Ingra će još padati. Nema ju što držati.
A i na 17kn smo mislili da je to povjesni minimum, a evo ti ga na 13,XX kn.
Ako Ingru kupim na 11 kn onda ću riješiti gubitak.

A tako znači, zato ne vrijedi više od 11, jer tebi tako odgovara. hehehe, mudro nema šta. Povijesni minimum nije ova cijena. Vratite splitanje pa vidite kolika bi bila a onda vidite kolika je bila prije cca 10 god. Tamo vam je minimum. Pozz i sretno svima.
[/quote]
najniža cijena joj je bila cca 1500kn to bi bio ATL, ali ako uračunamo stocksplit sa 150…tada dijelimo 1500/150 i eto nam odgovarajuće cijene od cca 10 kn povijesnog minimuma…. Mada možda je ovo što sam napisao i totalno s*anje… [yawn] Pozdrav ljudi i držte se [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

ima li tko stanje u top 10 prije cca 10 dana i danas da usporedimo tko to izlazi?

moji postovi osobno su mišljenje bez nagovaranja na kupnju ili prodaju dionica!

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Vijesti/HAC-ove-godine-ulaze-2-3-milijarde-kuna-u-gradnju-autocesta?homesrclink=carousel

Opa! [thumbsup]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Ne trebam je ništa pisati o vrijednosti Ingre, tržište je vrednuje koliko vrijedi, zato…

Poštovani kolega (ako se mogu tako izraziti) svaku dionicu vrednuje tržište, a da li je vrednuje na pravi, odnosno realan način, to je veliko pitanje.
Zašto?
Pa svjedoci smo da pojedine dionice padaju (ili rastu) bez pravog (ikakvog) uporišta, jer na ovom našem tržištu sa niti milion kuna možete sa par istomišljenika (ako fondovi ne mogu ili iz nekih razloga nisu zainteresirani kupovati te dionice) pojedinu dionice dignuti u nebesa ili je pustiti do potone samo tako.
Evo, recimo primjer INA-e, do prije nešto vremena moglo se je kupiti za cca 1650kn, a onda je odjednom ista postala zlatna koka(x2).Kako su to fondovi odjednom otkrili zlatnu koku, a do tada nisu znali ni da nosi jaja, a kamoli zlatna!? Sad, da li je baš tako, pokazati će vrijeme, jer nažalost sve ono što je valjalo ova i prethodne vlasti su uglavnom prodavale za bagatelu, sa tajnim ugovorima i klauzulama.

Činjenica je da INGRA zadnje dvije godine nije dionica za likovati, ali isto tako IMHO ne prijeti joj stečaj (previše interesnih grupa a tu je i imovina, htjeli mi ili ne ipak veća od trenutnog duga), može relativno dugo taboriti i preživljavati, ali nadam se i vjerujem da uprava ipak čini napore (možda za pojedince prespore) za boljitak. Sva ova (negativna) događanja, pogotovo u Africi i Bliskom Istoku, ne idu na ruku ni dioničarima ni upravi, jer dobiti posao u tim zemljama nije ni brz ni lagan posao, a ako se uz to pojave i ove masovne revolucije, onda je sve upitno.
Trenutna cijena je ipak odraz neke druge politike, a ne stvarnog stanja na tržištu, i svi oni koji do sada nisu kupovali dionice IMHO skoro da ne mogu izgubiti ništa, a mogli bi lijepo zaraditi.
Naravno, ovo nije nagovor ni na kupnju, a ni na prodaju.

u svakom slučaju 14 je jak otpor, ovih par dana i volumeni to dokazuju.

sjecas se slicnog trgovanja tamo na 37-38 kn…kad je pukla potpora vidi di je sad….ako pukne ovih 13-14 kn…ne zelim ni spominjati targete…sretno svima i dugorocnima i kesolovcima

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

New Report

Close