INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Pa jer znaju da ingra tada imala problema, pa vrijedi ponuditi cijenu ako prođe prođe, recesija, to je bilo prije dokapitalizacije…

Hm, ne kužiš BigBoss! Pa, Arena ne vrijedi ni 70 mil. eura. Pogledaj malo arene po Europi i njihove troškovnike! Lijepo je bilo dok je trajalo, veš mašina za pranje love je bilo posvuda! Viadukt, Dalekovod i drugi su prali preko autoceste, a ovi preko javno privatnih objekata i nebuloznih projekata npr. Dvori Lapad, toga više nema! Game over! Sada je došlo vrijeme da treba pošteno zaraditi novac, a to nitko od njih za sada nezna! Dokapitalizacija, hahah, dobra!

Puno lakše je pričati o novcu nego ga stvarati - Voltaire

Pa jer znaju da ingra tada imala problema, pa vrijedi ponuditi cijenu ako prođe prođe, recesija, to je bilo prije dokapitalizacije…

Hm, ne kužiš BigBoss! Pa, Arena ne vrijedi ni 70 mil. eura. Pogledaj malo arene po Europi i njihove troškovnike! Lijepo je bilo dok je trajalo, veš mašina za pranje love je bilo posvuda! Viadukt, Dalekovod i drugi su prali preko autoceste, a ovi preko javno privatnih objekata i nebuloznih projekata npr. Dvori Lapad, toga više nema! Game over! Sada je došlo vrijeme da treba pošteno zaraditi novac, a to nitko od njih za sada nezna! Dokapitalizacija, hahah, dobra!
[/quote]

Vrijedi preko 100 milijuna Eura ako država i holding ju ne otkupe, jer stupa na snagu drugi dio ugovora……
A što se tiče sposbnost ili nesposobnost, bila je recesija i kriza, ja tu ne vidim problem već prednost……

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Danas ce biti zanimljivih vijesti nakon sjednice nadzornog odbora…:-)

evo stavio sam malo potpore na kupnju 🙂

Ajd veliki šefe,slažem se s tobom. arena ima dobar ugovor,oko nje barem nema sekiracije.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Gledajte ljudi, 0 je sad vec jako blizu, na nju sigurno nece doc, nece doc ni na razinu đakovštine od cca 10 kuna, ne nagovaram na kupnju, eventalno na trejd 😀 , ali ni to sad nije sigurno, sad ce svi lešinari koji su rušili cijenu stat na bid jer znaju da je kraj pada blizu, cijena ce se morat stabilizirat zbog oversold pozicije. Sad su sve oci uprte u ovu dionicu, oprez da ne ostanete ošišani !

Evo imamo novi ATL. Kupnja se smjestila. Brutalac ukrcao. Vrijeme je za odbijanac (nabijanac)…

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

mora da su to ove 73 dionice 13,81kn

mora da su to ove 73 dionice 13,81kn
[/quote]

A ne, ne prijatelju, nisam više u top10 preskočili su me.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

[/quote]

Vrijedi preko 100 milijuna Eura ako država i holding ju ne otkupe, jer stupa na snagu drugi dio ugovora……
A što se tiče sposbnost ili nesposobnost, bila je recesija i kriza, ja tu ne vidim problem već prednost……
[/quote]

Smart, poštujem te kao čovjeka ali pišeš gluposti. Ti to ovako odokativno procjenjuješ da ne vrijedi 70 M Eura. Da je dobar potez što je nisu prodali ni za 100 M, ćete vidjeti kad kriza prođe. Krize se i stvaraju da bi Veliki kapitalci zavladali još većim dijelom kapitala a time si osiguravali utjecaj. Valjda vam je poznato da danas vlada onaj tko ima kapital a ne onaj tko je na vlasti.
Koliko INGRA ima od Arene, to računajte malo. Po nekima je samo trošak i treba ju zapaliti da nije na teret firmi. Ma dajte saberite se jer takvo drukanje(a ako nije onda imate bujnu maštu) je krajnje neozbiljno. Pozz

neće uvijek biti ovako.

Ne ide ovo nigdje ljudi moji. Propast za društvo i početnike.
Mislili ste da neće nikada na 10 kn, ali ide ovo na 12kn do kraja drugog tjedna.
pa tko je iskočio, iskočio.

brutalni kapitalac :)

Svi biste si trebali proznati grešku, ali ne želite. Još uvijek sanjate da će Ingra doći na 40-50 kn do kraja godine.
Pogledajte malo susjednu nam Sloveniju, 5 najvećih je išlo u stečaj, ova naša Ingra nije daleko.
naravno da banke neće pustiti da propadne Ingra uz dug od 1 milijardu kuna.
Ali u ovakvom stanju će ostati još jako dugo.
Vremena za ukrcaj će biti još jako dugo.

Barem vi koji ju pratite od 2008. godine budite realni i recite kakvo je stanje sa ovom dionicom.

Ovo tone već pune dvije godine. Navlači se na nju od 70 kn pa sve do 17, i onda ponovo i ode ovo na 13,55 kn. Drugi tjedan će bureki tako jako bježati da će doći i na 13,00 kn.

Živi bili pa vidili.

Ingra ne pada zbog korekcije tržišta, niti zbog korekcije same dionice, jer se nama što korektirati.
Ovo je čisti slobodni pad zbog lošeg poslovanja i još gorih vijesti.

Kada vam uvale još jednu dokapitalizaciju i bude 20 milijuna dionica, e onda ćete opet dozivati Hanfu i ko zna koga sve dozivate.

LJUDI, pamet u GLAVU!!

Doveli su novog financijskog savjetnika u tvrtku.
Nema Boga koji ovo može popraviti.

Sada ćete reći da drugam, ali ne, takvu lovu sam popušio na ovoj dionici da vi 3 godine morate raditi za to. I da nisam prodao, još bi duplo više izgubio.

Mogu se kladiti da je ovdje barem 1000 ljudi popušilo lovu 🙂

New Report

Close