INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S mojim mišljenjem se možda ne slažete, ali ja nisam pretjerano zabrinuta, iako mi je ova cijena-ponižavajuća. Znam da je obećan otkup dionica od strane Uprave, ali za to očito još nema novaca.
Prodaju dionicu Fondovi i kooperanti..šta ja znam, vidjet će se iz TOP 10..
Zbog niske cijene i velikog minusa…spremna sam je i otpisati …za sad mi ne smeta minus toliko,
da je otpisujem …..
Općenito, žao mi je što nemam više novaca za dokup. Panika će se smiriti uskoro, ali novi napori na
podizanju dionice bit će ispred M.M… ne znam da li su oni angažirani….? Tko zna?
Kako sam rekla, htjela bih da se pomire sa IGH , jer su se zakrvili oko ARENE…
Mislim , OPĆENITO- da bi se trebali ujediniti- i naći BANKU samo za građevinu koja će ih pratiti..
Ovo sa državom i njihovim glupim jamstvima, garancijama, podrškom- VIŠE NEMA SMISLA.
To je preveliki kaos.
Ovdje kod nas još uvijek titra gradnja….
Mislim da GRAĐEVINARI ne shvaćaju VAŽNOST viših cijena dionice..neće platiti M.M. ..?
Pa , nije to samo MENI OSOBNO VAŽNO…i neću samo ja imati koristi…
Ja sam kad je tržšte počelo rasti- odmah krenula po nekretnine….
Sve bi se odmah zarotiralo—– a vidi, sad opet …….nek bude korekcija…. ALI OVO JE PRETJERANO!
Nakon nekretnina , kupila bi druge stvari…. ROBU…..i eto ti ciklusa svih nas …..
ILI NE KUŽE ŠTO TREBAJU RADITI….ili ja nemam pojma….
Ali, BURZA JE MJESTO GDJE SE STVARA NOVAC IZ FRIŠKOG ZRAKA ….! gdje drugdje možeš
zaraditi a da ništ ne radiš? U kladionicama…

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

Da remiziramo stanje u kratkim crtama….:

Stanje u firmi je napeto (što se tiče dobivanja/ugovaranja poslova), cijena dionice pada što nikome ne odgovara (osim novim kupcima kojima zavidim ako su u kešu), dugo se nije ništa ugovorilo od poslova, tvrtka se pokušava pozicionirati, restrukturiranje pri kraju, otkucava vrijeme i navodno sve spremno za potpisivanje nekoliko ugovora (Alžir, Rusija, Hrvatska-HE Ombla/stambeno naselje u Dubrovniku/upravna zgrada Atl. plovidbe u Dubrovniku, Orahovica i još štošta…., sve to jednom mora krenuti u realizaciju a kompletna javnost zna da je cijena dionice prepodcijenjena, pa stoga što možemo očekivati kad se ugovori jedan posao, dva posla, tri posla, u jednom trenutku biti će poslova vrijednih ukupno preko 100 milijuna eura (sigurno će tako biti samo i ja bih bio sretan kad bih mogao reći da će to biti ove godine u 10 mjesecu, ali nemogu jer nitko nezna pa niti Igor Openheim niti Stipe Mesić!

KOLIKA ĆE BITI CIJENA DIONICE KAD SE UGOVORI POSLOVA VRIJEDNIH PREKO 100 MILIJUNA EURA?

Neka netko reealno procijeni ili izračuna? ja mislim da će biti veća nego ovih dana

Da li su MLADI INVESTITORI uzimali kredite za dionice početkom ove godine…? Vjerojatno, neizostavno
u njihovoj kupnji je INGRA koja cijenom i količinama veseli svakog.
Možda je došlo do male panike zbog naglih događaja oko financijskiih izvješća, na koje su se nadovezali PROSVJEDI …pa su investitori u strahu od gubitka požurili s prodajom…

Znam je da velika većina na ovom Forumu, ipak već nekoliko puta prošla TEŠKE PADOVE cijena,
suočila se s velikim gubicima— i OPET , smogla snage za novi uzlet…

Ovo je samo smireno razmišljanje investitora, koji je spreman ponovno za sva čuda na ovoj BURZI.

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

14,02kn? dva dana su jos ostala za brutalno rušenje i put prema 11kn lp STFACA

Ne zazivaj,i ovo je i više nego brutalno.A možda krene u kontra napad,nikad neznaš.

Sad je na potezu Uprava Ingre.

Cijelo vrijeme je na potezu uprava a ne samo sada, mogli su do sada realizirat koji ugovor više.

Ajmo malo stvari pogledati iz druge perspektive.

Mislim da je svima vec jasno da ce ova aktualna vladajuća garnitura pasti…prije ( [pray] ) ili nesto malo kasnije ( [angry] )!

Zapitajte se tko bi od građevinaca mogao onda biti u dobroj startnoj poziciji! [cool]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Ajmo malo stvari pogledati iz druge perspektive.

Mislim da je svima vec jasno da ce ova aktualna vladajuća garnitura pasti…prije ( [pray] ) ili nesto malo kasnije ( [angry] )!

Zapitajte se tko bi od građevinaca mogao onda biti u dobroj startnoj poziciji! [cool]

kolega dok "oni" padnu ovdi ce mnogi objesit gaće o klin!!!

@ STFACA

A cuj, mozda gace o klin objese oni koji budu cekali 11kuna! [cool]

PA zar ne vidite sta vam rade! Ekipa mudro suti da je sutra sjednica Nadzornog odbora! Tesko onima koji su u kešu! A kako je tek onima koji su se danas iskrcavali ispod povjesnog minimuma! Moglo bi biti "ajmeeee majko sto uradi jučer!" [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Hm…opet fama o NO.
Čemu?
Lijepo sam rekao neki dan, a i lijepo piše u pozivu na ZSE:
Na sjednici NO će se razmatrati izvješća za 2010.
Normalna procedura….
http://www.zse.hr/userdocsimages/novosti/CHMXfj4p11LoXR9j9PDz1A==.pdf

Čemu misterije?
A kamoli kakve nove dokapitalizacije…stvarno svašta.
Zasad…

@stipe10 kolega koji vi dio priče ne kužite?

@stipe10 kolega koji vi dio priče ne kužite?

Čovječe koji misliš da si faca u Splitu (a znaš šta TBF kaže za splitske face)

Ne kužim zašto ste kupovali po 17, pa prodavali po 14,75! [lol] [lol]

New Report

Close