INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

5000 kom na 14,35 je dobar rizik da bi ga poklopilo do 14,20. Svaka čast-psihologija mu je jača strana.

neće uvijek biti ovako.

Ovaj OMF je rasprodao ukupno 213 049 dionica u zadnjih desetak dana… Hm… Blago receno cudno… Dobro da nismo i vise potonuli…

Next week (maybe) good news from Algeria market…

This week possible good news from Algeria market… 🙂

Next month possible good news from Russian market?!
[/quote]

Nitko me ne slusa, ali vidi cemo tko ce se zadnji smijati….:-)

Samo vi djelite jedinice… Uskoro ce doci i petice…:-)

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/67452/ttl/Ingra-zeli-graditi-zgradu-Atlantske-plovidbe-ali-stizu-i-druge-ponude/Default.aspx

Gdje je brutalac?

Kad će odbijanac, da se na vrijeme ukrcam?

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Gdje je onaj od 5000 komada da ga netko poklopi…….. [lol]

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

ne treba se hraniti tuđom nesrećom
ima ovdje dosta kolega koji su zapeli da ne govorim fondova na 400

Postanite Eu-robovi

TIK TAK TIK TAK!!!
odrađuje se divergencija (tjedni graf ingre) spomenuta na tehničkoj analizi…

Svaka čast na poštenom pristupu!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Svaka škola se plaća. Teoretski se može učiti i na tuđim greškama, ali najbolje se nauči na vlastitim.
Kolega mirjan je na prošloj stranici priznao da je prodao sa gubitkom ali iz toga nešto i naučio. A gomila kolega još uvijek sa ogromnim minusima čami u ovoj dionici i nada se nekakvom oporavku od 300% koji bi ih vratio na nulu. To nije nesreća. To je glupost i zamozavaravanje.

A što se tiče fondova, ne sjećam se da je i jedan fond manager odgovarao zbog lošeg upravljanja, tako da oni vjerojatno nisu ništa naučili.

žalim ekipu!
samo treba lupat i kontra argumente jer ekipa koja hvali dionicu dovodi u zabludu one koji bi možda i napravili stop loss ali neće jer drukeri non stop pišu postove o alžiru, libiji, rusiji itd.
dionica je izmasakrirana i stvarno neznam kada će doć kraj padu!
a priče o tome ko čeka taj dočeka idu još od prije 3 godine čini mse, a dionica je od onda pala za pun klinac!!!

Ovaj OMF je rasprodao ukupno 213 049 dionica u zadnjih desetak dana… Hm… Blago receno cudno… Dobro da nismo i vise potonuli…

Next week (maybe) good news from Algeria market…

This week possible good news from Algeria market… 🙂

Next month possible good news from Russian market?!
[/quote]

Nitko me ne slusa, ali vidi cemo tko ce se zadnji smijati….:-)

Samo vi djelite jedinice… Uskoro ce doci i petice…:-)

http://www.bankamagazine.hr/Naslovnica/Hrvatska/tabid/102/View/Details/ItemID/67452/ttl/Ingra-zeli-graditi-zgradu-Atlantske-plovidbe-ali-stizu-i-druge-ponude/Default.aspx
[/quote]

Ingra se prijavila na velik broj natjecaja i mislim da su sanse nikakve da ne dobije bas ni jedan posao, mislim da su puno vece sanse da ce dobiti nekoliko poslova, a onda mozete zamisliti sto ce se dogoditi s dionicom..

Jaooooo blebetanja, blabetanja. Realna cijena dionice u odnosu na druge dionice iz istog sektora i poslovnih rezultata je cca 30 kn. No ono što sam već pisao puno puta je ŠPEKULACIJA. Cijena dionice ne ovisi samo o vrijednosti firme i poslovima već i o špekulacijama raznih vrsta. Sa milijun-dva kuna i ja ću INGRU vrtjeti od 14 do 19 pa opet na 14 i opet na 19 i tako mjesecima. Tu školicu znaju i vrapci na grančici. Tako se ovdje radi kao i na masu drugih dionica. A kako drugačije doći do zarade kad je recesija i nitko ništa ne radi. No kad krene oporavak i kad dođe do vrhunca onda je gotovo sa špekulacijama ovakve vrste. Zato sada ovo povoljno vrijeme špekulanti koriste a uz to imaju pokoji dobar info i suradnju drukera i pokojeg medija. Stoga se ne zavaravajte i ne uznemiravajte. Ti isti koji ruše će i dizati. Ni njima ne koristi cijena oko 15 kn. Oni su pohlepni i žele upravo 300% i više. Sjetite se 2005-2008. Da li ste naučili što od tada??? Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

Za danas je izgleda gotovo s rasprodajom…eventualno ce se mozda cuti tek koji pucanj neprijatelja zaostalog iza naših linija! [cool]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

New Report

Close