INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Znate onu staru : Bili radije da ti zmija oko popije ili da te Ingra naguzi ? Ja bih da mi zmija oko popije , jer kad Ingra guzi svoje dioničare ispadaju oba.
Ingra je preuzeta od banaka , izdavanjem novih dionica u novoj dokapitakizaciji dolazimo na 21 milijun dionica , ATH više nije 400 kn nego dijeljeno 3.
Više ni novi poslovi ne mogu nadoknaditi gubitak nastao ovim razvodnjavanjem , pomoglo bi samo 3x više dionica Ingre u portfelju , ali bez dodatnog ulaganja , a to naravno ne postoji.
Zato je najbolje priznati da su nas stručno cijepili.

KATASTROFA
već smo na 14,14 kn [cry]

Sve što pišem je osobno mišljenje bez sugestija i odgovornosti, tekst je podložan raspravi

Dali margini pucaju 14.14?

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Ne znam gdje nam je kolega konzultant. On se još tamo dok je cijena bila debelo preko 20 kn nervirao da mu nepoznati netko namjerno ruši portfelj. Kontaktirao je i Hanfu i Europsku komisiju (bez zahebancije), ali mu nisu mogli pomoći.
Što bi tek on rekao na ovo?
Da li je netko čuo što od njega?

…prodao sve što imam…neću više ovdje dolazit…lekcija naučena…sretno svima

Ne znam gdje nam je kolega konzultant. On se još tamo dok je cijena bila debelo preko 20 kn nervirao da mu nepoznati netko namjerno ruši portfelj. Kontaktirao je i Hanfu i Europsku komisiju (bez zahebancije), ali mu nisu mogli pomoći.

mene više zanima gdje je gospodin pitbull ? nekako sumnjam da sjedi u svojoj kožnoj fotelji, jede kokice i uživa u pogledu..

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Samo pretpostavljam da ovo izlaze fondovi zbog nove dokapitalizacije, ponavljam samo pretpostavljam.

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Isti scenarij se radi i na DLKV iako nije poslovao sa minusom. Dakle i dalje se radi po principu burzovnih "zakona". Jaki špekulacijama dolaze do ostvarenja planova. Sruši-kupi-napuši-prodaj. Niti INGRU nitko ne kupuje da bi je imao u portfelju do kraja života. Oni koji su zadnjih mjeseci kupovali će debelo zaraditi kada napušu cijenu iznad prave vrijednosti. Tako ide svaki burzovni ciklus pa će i ovaj. Žao mi je marginaša, no lekciju su valjda naučili svi da na INGRI i još nekim dionicama NE SMIJU kupovati marginima. Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

@pozitiva

Poštujem stav kolega. Meni se to činilo kao dobra odluka….jer mi je izgledalo da će dionica pasti i ispod razina moje prodaje. Pokušao sam biti objektivan i bez emocija odrezati…što sam i učinio. Rezultat…dionica je pala ispod cca 16,50kn. Objetkivno…kratkoročno…kako kod i dalje stojim da nisam pogriješio.

I nisi slažem se, ali jedino u slučaju da si sad ponovno kupio ispod 15 jer ako nisi onda si nepovratno izgubio na tvojih 13000kom cca 13000 kuna zar ne?
[/quote]
Hm…ja još nisam kupio…iskreno mislim da ide još dolje. Naravno da želim kupiti što jeftinije…nema smisla da se lažemo [lol] Ali ono što su činjenice da sam time što sam progutao gubitak kada sam kupio na 17,50 pa prodao na 16,50 napravio dobru stvar. Jer sada bi to bila razlika od više od 2 kn…pa nije baš malo. Pokušao sam biti hlaadn i objektivan i jednostavno …ODREZAO…na cca 5% minusa! Eto…pozdrav kolege [thumbsup]

Mean people suck and nice people swallow!

14,13 je ATLLLLLL
i vise ne radi stranica iggyeve modne agencije
kvragu

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

14,13 je ATLLLLLL
i vise ne radi stranica iggyeve modne agencije
kvragu

Valjda bu u sljedećoj dokapitalizaciji i njihov web-administrator dobio dionice Ingre pa će i ta stranica proraditi.

mene više zanima gdje je gospodin pitbull ? nekako sumnjam da sjedi u svojoj kožnoj fotelji, jede kokice i uživa u pogledu..
[/quote]

a kolega Vamius? ostalo mi je u sjećanju da je nedavno kupio oko 30.000 komada na nekih 17,60 kn….nevjerojatno kako se ljudi olako igraju velikim novcima s jednom firmom u kolapsu [rolleyes]

sve što pišem moje je mišljenje te se ne može se shvatiti kao investicijski savjet ili preporuka za kupnju i prodaju dionica!

New Report

Close