I prošli put pred dokapitalizaciju su bili doveli Perića ako se ne varam ?
I, jel danas bila sjednica NO?
Ima li kakvih informacija ako je odrzana?
Pročitajte si malo Strategiju energetskog razvitka RH. Onda otvorite stranicu sa referencama INGRE. Ono što je cestogradnja bila u prošlom ciklusu energetika ce biti u razdoblju do 2020.
Ingra, dalekovod, končar transformatori, Janaf i firme koje mogu raditi montažu u tom sektoru su budućnost.
Samo nemojte odgovarat da nema para. Zainteresiranih investitora ima ko salate. Na Hrv. je da se izbori da svoj dio dobiju hrvatski porizvođači i izvođači.
deca ovo je dno -dna krece se vrlo brzo na granicu 22 kn vdje je na djelu velika mačka kolo prede, a mišići je samo glede—- pa bum [rolleyes]
Ovaj OMF je rasprodao ukupno 213 049 dionica u zadnjih desetak dana… Hm… Blago receno cudno… Dobro da nismo i vise potonuli…
Next week (maybe) good news from Algeria market…
This week possible good news from Algeria market… 🙂
Next month possible good news from Russian market?!
Hajde da vidimo koliko će danas špekulanti podržsni drukerskim materijalom na ovom forumu uspjeti prikupiti jeftinih dionica. Kako je dobro biti INVESTITOR a ne burekdžija. Pozz svima.
Evo jedno pitanje?
http://www.youtube.com/watch?v=o9zBwy2LSnQ&feature=related
Šta nije ovdje riječ o podmornici koja tone??? [lol]
Hajde da vidimo koliko će danas špekulanti podržsni drukerskim materijalom na ovom forumu uspjeti prikupiti jeftinih dionica. Kako je dobro biti INVESTITOR a ne burekdžija. Pozz svima.
Ti si dugoročni,taqkav sam i ja bio.
ovo mi je najgora dionica koju sam kupio na ZSE! tone iz dana u dan, samo je pitanje dana kad će doći na onaj lorisov target od 11 kn [cry]