Dal mi netko moze odgovorit tj. rec svoje misljenje kakav ce imat utjecaj ipo ATGR grupe na ovu dionicu ,mozda nikakav ili………………..Hvala
Kolega oprostite aki nisam razumio što ste ovim pitanjem željeli postići, odnosno blago rečeno, promašili ste kontekst.
Mislim da je besmisleno razgovarati o tome kakav će imati utjecaj ATGR na Ingru, jer su to 2 različite dionice, različitog sekotora, različitih prinosa.
No jedino ako ste mislili da će se postojeći dioničati ‘ vaditi iz Ingre’ mislim da neće, jer, još nije niti ustanovljeno kada će točno biti Ipo, te pod kojim uvjetima će se održati, odnosno moći kupiti dionice.
Nadalje ipo ATGR-A će biti slabije jačine od magminih, jer će biti manje dionica ponuđeno,a više investitora zainteresirano nego kod Magme, što dovodi do toga da će svaki budući dioničar ATGR-A dobiti malen broj dionica , slično smo vidjeli u Magmi.
I nakon svega ipak mislim da Vam pitanje nema smisla, te se nemojte ljutiti.
Hvala
Dal mi netko moze odgovorit tj. rec svoje misljenje kakav ce imat utjecaj ipo ATGR grupe na ovu dionicu ,mozda nikakav ili………………..Hvala
Apsolutno nikakav
Ma kakva ljutnja,ma onako iz sna sam lupio,uf bas sam ponekad budala,ajd barem se nadam da ce ingra danas gore da su se iskrcali ovi koji su namjeravali-barem vecina[smiley3]
Ma kakva ljutnja,ma onako iz sna sam lupio,uf bas sam ponekad budala,ajd barem se nadam da ce ingra danas gore da su se iskrcali ovi koji su namjeravali-barem vecina[smiley3]
Kolega bez brige biti će tu još uvijek trzavica, sve do T-ht-a.
Teško je prognozirati dnevno kretanje dionice prema gore ili dolje ako nema noekuh novih momenata (ovo mislim općenito za sva izdanja na burzi). Evo prva prodaja kaže sitni minus.
zgubidan10: ” Ma kakva ljutnja,ma onako iz sna sam lupio,uf bas sam ponekad budala,ajd barem se nadam da ce ingra danas gore da su se iskrcali ovi koji su namjeravali-barem vecina[smiley3] ” Teško je prognozirati dnevno kretanje dionice prema gore ili dolje ako nema noekuh novih momenata (ovo mislim općenito za sva izdanja na burzi). Evo prva prodaja kaže sitni minus.
Slažem se kolega, no nelogično je gledati na kraća vremenska razdoblja općenito, jer uvijek se naiđe na sitne korekcije, koje pravim investitorima nikada ne utječu na raspoloženje.
Pitanja u vezi Ingre, odnsono što Vas zanima, slobodno mi postavite na PM.
a kaj si ti oppenheim?
znam da na prvi pogled pitanje izgleda provokativno ali onak čisto kolegijalno pitam(bez namjere da provociram jer su ovdje na ingri mnogi osjetljivi ko curice).što ti znaš o ingri i trgovanju više od ostalih?
matrix90: ” Pitanja u vezi Ingre, odnsono što Vas zanima, slobodno mi postavite na PM. ” a kaj si ti oppenheim? znam da na prvi pogled pitanje izgleda provokativno ali onak čisto kolegijalno pitam(bez namjere da provociram jer su ovdje na ingri mnogi osjetljivi ko curice).što ti znaš o ingri i trgovanju više od ostalih?
he,he…i mene zanima taj PM?[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega matrix90 kako mi sve izgleda nije mi bila loša ideja kaj sam izašao…
matrix90: ” Pitanja u vezi Ingre, odnsono što Vas zanima, slobodno mi postavite na PM. ” a kaj si ti oppenheim? znam da na prvi pogled pitanje izgleda provokativno ali onak čisto kolegijalno pitam(bez namjere da provociram jer su ovdje na ingri mnogi osjetljivi ko curice).što ti znaš o ingri i trgovanju više od ostalih?
I što je to tako povjerljivo da se može podijeliti s potpunim neznancem, a nemože se objaviti na forumu?
Bez uvrede: Bacanje magle u oči? Nju bi veća skupina brzo razotkrila?
tsunami: ” matrix90: ” Pitanja u vezi Ingre, odnsono što Vas zanima, slobodno mi postavite na PM. ” a kaj si ti oppenheim? znam da na prvi pogled pitanje izgleda provokativno ali onak čisto kolegijalno pitam(bez namjere da provociram jer su ovdje na ingri mnogi osjetljivi ko curice).što ti znaš o ingri i trgovanju više od ostalih? ” I što je to tako povjerljivo da se može podijeliti s potpunim neznancem, a nemože se objaviti na forumu? Bez uvrede: Bacanje magle u oči? Nju bi veća skupina brzo razotkrila?
Kolega nije to nikakvo bacanje magle u oči već ako treba kome pomoć, dok sam na forumu, zašto ne.
A o Ingri znam duplo više nego ostali, zato Vas molim da se suzdržite komentara, jer većina Vas nije imala ‘muda’ kupiti na 20k a kamoli na sadašnjim razinama.
I da kolega ako Vas nešto zanima slobodno upitajte, jer od višak kvalitetnih inf. ne škodi.
Hvala