Tako je jasno da prodaju sami sebi i koga uspiju navuć, jel samo manijak može prodavat po ovim cijenama.
Bez ljutnje, ali te priče o budalama i manijacima koji prodaju slušali smo 30 kn….25 kn….20 kn….itd.
Dok INGRA ne ubode neki jak posao (a pitanje je hoće li uopće) tu nema rasta osim za bureke, ali zato su padovi jako bolni. Zato sad sve promatram sa strane i vrtim keš na drugim dionicama. Kad i ako Ingra ubode neki velik posao, eto mene nazad, makar i na 20 kn jer onda ću znati da kreće oporavak…a sve ovo sada je samo mlaćenje prazne slame.
Tako je jasno da prodaju sami sebi i koga uspiju navuć, jel samo manijak može prodavat po ovim cijenama.
Manijak kažeš… a šta ste vi koji ovde povazdan gubite vreme? Vi ste antimanijaci, dežurna horda za sprecavanje sila zla od navlacenja?
[lol]
Ajde sinko, primi se pametnijeg posla umesto da ovde gubiš vreme i lelečeš po vasceo dan… To vredi i za tvoje drugare, sve klo(v)nove i alter-ego ršume u glavi.
Nije ni čudo da bankrotisana firma sa modnim agentom na celu uprave i zagriženim sledbenikom Gadafija na čelu NO ima takve akcionare…
Što znači ovih 10000 komada na BID-u ?
Možda da ga preskačem pa kupujem njegove dionice po ASK-u ?
ili
Netko neracinalno donosi odluke ?
Puštam mu da sam skine naloge do 15 na asku .
Ajmo burekdžije-prodajiteeeeeeeeee, [lol] . Nemože se niti burek tako lako zaraditi. Ali će se za koji dan požaliti za ovih 150000 komada koji stoje ko na dlanu i poklanjaju se. [thumbsup].
Ekipa shvatila smisao. [thumbsup] [thumbsup] [thumbsup].
A ovi koji prgovaraju i misle da cijena dionice ovisi samo o dobivanju poslova, evo vam pa pogledajte DLKV. Dobili poslove i nakon toga sa 320 na 260. A i izvješće im je bolje od INGRINOG. I onda??? Ma dajte, pa svi znamo da je Burza špekulantska stvar. Kao što je cijena INGRE 2007 bila napuhana na 400 i nešto tako je sada preispuhana na 15. SVE SU TO ŠPEKULACIJE VEEEELIKIH IGRAČA. Mi mali možemo pjevati borbene i pogađati što je njima u kojem trenutku na pameti. Jedno je što znam a to je da će oni jednog dana htjeti svoje stotine tisuća koje su kupovali od 15-20 prodavati iznad 100-150 kn. Pa zar će moji 10-ci tisuća i tada biti na 15kn??? [cool]. Pozz svima. Burekmajstorima želim da što prije počnu zarađivati između 50-60 kn, jer na tim razinama se može zaraditi puno više i puno brže.
Za sve nevjerne tome ;
imate posljednji službeni dopis Ingre od 15.02.11., a u kojem na početku druge strane jasno i nedvosmisleno piše da ide još jedan krug dokapitalizacije u visini 120,9 milijuna Kuna ili u prijevodu novih sada već 8 milijuna dionica .
Čeka se samo Hanfa da odobri isto !
http://zse.hr/userdocsimages/novosti/2djZy890TfMC6esWcB8aug==.pdf
@ loris
Ne bojte se kolega loris, nećete kupiti po 11 kn.
opa, ingra sa 14,5 na 15kuna
sigurno su objavili da kad stane rat u Libiji ingra dobiva poslove odvoza otpada
@ loris
Ne bojte se kolega loris, nećete kupiti po 11 kn.
OK
što tih manijaka ima na prodaji [lol] [lol] [lol]
Uopće nije očigledno da je onaj koji je prodao onih 15k, sada naloge porazbacao po bidu! [lol] [lol] [lol]