INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Kako ingra može dobiti neki veliki posao,koja banka ce dati toliko jamstvo.
Vec je sve više naloga na 13 kuna,tako da je pitanje samo vremena. U mj. dana izgubio 6000 kuna fino.

@ Unicorno Ja sam najavljivao Alžir, Libija a evo sad najavljujem i Hrvatsku, sve redom veliki poslovi
koji će biti realizirani a prvi od njih za mjesec dana i to gle čuda u Hrvatskoj, za točno mjesec dana češ mi reći sorry pozitiva!?

Nije mi jasno zašto moderatori puštaju ovakve gluposti. Netko neupućen, ko ne zna kakvo je ovo zmijsko leglo, će na temelju ovakvih "informacija" stvarno kupit Ingru, i vrlo vjerojatno popušit pare. OVakvih " objava" tipa "Alžir potpisan" ili "u Libiji sve odavno dogovoreno, samo se čeka pogodan trenutak za objavu" smo se ovdje načitali u zadnjih godinu – dvije a ko zna koliko je naivnih, tj. onih koji su tu slučajno naletjeli na temelju tih provjerenih informacija kuopilo Ingru za 40,35, 30 ili ko zna koliko kuna….

Apsolutno prestrašno [bye]

Kako ingra može dobiti neki veliki posao,koja banka ce dati toliko jamstvo.
Vec je sve više naloga na 13 kuna,tako da je pitanje samo vremena. U mj. dana izgubio 6000 kuna fino.

Jasno da će padati,kad se ništa ne radi.. pa da objave bilo kakav posao,nebi ni nalog od 50000kom zadržao cijenu na 15kn.
A ovaj oče na silu prodati,i ide sve niže,kako on daje jeftinije,tako se kupnja povlači.. Mnogi bi u ingru,al se boje uči na 14,50,jer zanju da može i niže..

idući tjedan će bit bolje...

Vidim da ingra nije navedena u članku..Jel oppi bio na sastanaku?

Ako ingra nije sudjelovala to jedino znači da imaju nešto veliko dogovoreno ili su pri završetku dogovora. Uskoro ćemo biti pametniji.
[/quote]

[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

Tako je jasno da prodaju sami sebi i koga uspiju navuć, jel samo manijak može prodavat po ovim cijenama.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Sve nalozi od 500 i 1000 kom, ma ne budite smiješni, nećete baš navuć ekipu.

Ajmo burekdžije-prodajiteeeeeeeeee, [lol] . Nemože se niti burek tako lako zaraditi. Ali će se za koji dan požaliti za ovih 150000 komada koji stoje ko na dlanu i poklanjaju se. [thumbsup].

neće uvijek biti ovako.

Vidim da ingra nije navedena u članku..Jel oppi bio na sastanaku?

Hm… zanimljiv članak… piše da je na sastanku 25 tvrtki iz Hrvatske oni nabroje 6 ("Montmontaže, Lavčevića, Konstruktora, Hidroelektre, Tempa i Tehnike"). Nemoguće je da Ingra nije na tom sastanku.

Sjetite se članka o spajanju Tele2 i Optime.

Sjetite se … glavni pokretači burze su MEDIJI i STATISTIKA.

Netko opasno želi Ingru dole, hoće li uspjeti ?

Ako prodate… onda hoće! 🙂

Smješno je više uopće pisati na ovoj temi,al moram komentirati, kažete netko navlači male na prodaju.. Zar nije ingra neki dan bila na 18kn??? Pa super tko se navuko na prodaju na 18kn, taj je danas sretnik ili za vas manijak jer danas može kupiti 4kn jeftinije…
Neću više pisat do objave nekog posla… čujemo se na jesen.

idući tjedan će bit bolje...

@ ivedome
Bolje prodaj i nemoj više pisat na ovoj temi.

Ajmo burekdžije-prodajiteeeeeeeeee, [lol] . Nemože se niti burek tako lako zaraditi. Ali će se za koji dan požaliti za ovih 150000 komada koji stoje ko na dlanu i poklanjaju se. [thumbsup].

15 000 ne 150 ,,,taj ce ti ih sasut po bidu za koji dan….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Tako je jasno da prodaju sami sebi i koga uspiju navuć, jel samo manijak može prodavat po ovim cijenama.

Kolega ovaj put neće ići .

Svi TA pokazatelji govore o većoj korekciji na 11 Kuna, čak, i ta za sada !
Dodatno dionicu opterečuje novi dokap koji spremaju, pa nemožemo govoriti o nekakvoj igri .
Problem je što nema potpore, a i kako da je bude ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close