INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ Unicorno Ja sam najavljivao Alžir, Libija a evo sad najavljujem i Hrvatsku, sve redom veliki poslovi
koji će biti realizirani a prvi od njih za mjesec dana i to gle čuda u Hrvatskoj, za točno mjesec dana češ mi reći sorry pozitiva!?

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

šta je sa onim vrijeme je isteklo tik tak x4 ?

Zbog ovih nemira u Libiji dobili ste još malo vremena za ukrcaj, tamo leži siguran nadasve skupocjen posao na koji treba samo staviti paraf!
Srpljen-spašen [thumbsup]
[/quote]

@Unicorno
ovo se btw nije odnosilo na tebe jel ja sam siguran da si se ti još davno nakrcao dionicama ingre [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Da, ali sva sreća što sam jednim dijelom pada bio vani, inači bi se sada crveniloooo!
Iako se i sada crveni, al ne pretjerano 🙂

http://www.poslovni.hr/vijesti/gradevinari-zajednicki-nastupaju-na-trecim-trzistima-172815.aspx

Hm da, novinari i analitičari na sve moguće načine pokušavaju pogurati građevinare, ali nije im baš dobro vrijeme! Svaki dan isti naslov!

Nemam ignoriranih, želim sve znati! :-)

Vidim da ingra nije navedena u članku..Jel oppi bio na sastanaku?

pripreme za Tulsku oblast..za tamo će biti potrebna brojnija operativa s obzirom na broj objekata
koji će se graditi i rokove gradnje

Ja ove godine se nadam da će Ingra dobit HE Ombla, a trebala bi pošto je radila Lešće slične snage (oko 60 mgwh) a time bi skoro sve riješila, a onda dionica 30-40 kn min, jer to je visoko profitabilan posao ( Hep ionako sve poslove preplaćuje).
Evo s stranice http://www.hep.hr
Opća obavijest o nabavi za HE Ombla

U skladu s “Pravilima nabave” Europske banke za obnovu i razvoj (EBRD), Hrvatska elektroprivreda d.d. objavljuje Opću obavijest o nabavi roba, radova i usluga u svezi s izgradnjom hidroelektrane Ombla. Očekivani početak javnog nadmetanja za ugovaranje je u drugom tromjesečju 2011. godine.
14.1.2011

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Očito da Ingra nije sudjelovala,pa što će to ingri,ona ima posla preko glave…nek i drugi nešto rade…
sutra na 14kn

idući tjedan će bit bolje...

Ako ingra nije sudjelovala to jedino znači da imaju nešto veliko dogovoreno ili su pri završetku dogovora. Uskoro ćemo biti pametniji.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Ako ingra nije sudjelovala to jedino znači da imaju nešto veliko dogovoreno ili su pri završetku dogovora. Uskoro ćemo biti pametniji.
[/quote]

Nikako nije dobro ako nisu sudjelovali na sastanku kako kod da se okrene. Bez obzira na to da li imaju nešto dogovoreno ili su pri završetku dogovora (što je u najmanju ruku samo pretpostavka), Ingri u ovom trenutku treba svaki posao ili barem preduvjet, kao što bi bio u ovom slučaju, da dobiju posao. Krakove uvijek treba širiti u svim mogućim smjerovima, a ne ovisiti samo o nečijem "obećanju" suradnje. Kako god, toplo se nadam da će katastrofalno loš PR konačno završiti sa zimskim praznicima i konačno "nešto" objaviti.. U ovom trenutku bi bilo lijepo čuti nešto NOVO.

Zdravi i veseli bili!

Mislim da ingra ide nesto sitno ispod 14,ako ne danas onda do petka. Mislim da su tu neki bili u pravu,da cemo ingru gledati na 10 kuna,žalosno. Jako je tu puno dionica jednostavno,a još ako dođe sljedeća dokapitalizacija kako su najavili.

New Report

Close