INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Prodajte dok još možete iznad 37.000

Može..prodajte i meni …odustajem odmah o HT-a tako da će vam ostati 3-4 paketa više..he..he..he[smiley2]

Ajde, prodaja je malo olabavila od jučer

INGR-R-A Vrijeme: 10:15:23
Kupnja Ukupno ponuda 33
Ukupno dionica 69

5 najboljih ponuda
Cijena Količina
Prodaja Ukupno ponuda 35
Ukupno dionica 91

5 najboljih ponuda
Cijena Količina

45000,00 1
44650,00 1
44511,00 1
44510,00 2
44501,01 1
45800,00 2
45899,00 2
45999,00 8
46500,00 2
46700,00 1

Transakcije
Cijena Količina Vrijeme
45000,00 2 10:12:19
45000,00 1 10:12:01
45000,00 1 10:07:56

…Vidim drže se “naši”, ali ne popuštaju ni partizani…[smiley2]

http://www.poslovni.hr/52084.aspx

Nakon ovakvih vijesti na poslovnom, nema se što posebno dodavati. Ingrini rezultati najbolji. Sve je rečeno u naslovu, vidjeli smo polugodišnje rezultate, vidjeli smo konsolidirani FI. Vjerojatno će i 3Q, i godišnje biti u skladu s ovime do sada.[smiley2]

Naručeni članak za nečiji iskrcaj. Ide to nizbrdo i jedno i drugo

Daće bog ![smiley11]

bolje dobiti gubitak nego izgubiti dobitak

Kak tto da nitko ne brani cijenu, šta se dešava…!!??

Burza je kocka, ma koliko mi šutjeli o tome........

Pa tone sve – ne možemo stalno gore – ko je mislio trejdati taj to gleda kao katastrofu ali malo strpljenja, pa šta je mjesec – dva u investiranju !

Cjenjeni kolege, ja sam jučer malo frknuo ingre a pola osto, planiro sam sve al ajde kad ste tako uvjereni a ja sam li-la… Vidjet čemo kako će “pasti grah” kome. Sa ovom polovicom čekam DDJH na 180 kn. Sretno i meni i Vama sa INGR-om

Mislim da niste trebali ‘frknuti’ Ingru jer će Vam za budući ulazak trebati više novaca.
A što se tiče DDJH, ima potencijala,ulaganje preporučljivo na duge staze.

Alamo: ” http://www.poslovni.hr/52084.aspx Nakon ovakvih vijesti na poslovnom, nema se što posebno dodavati. Ingrini rezultati najbolji. Sve je rečeno u naslovu, vidjeli smo polugodišnje rezultate, vidjeli smo konsolidirani FI. Vjerojatno će i 3Q, i godišnje biti u skladu s ovime do sada.[smiley2] ” Naručeni članak za nečiji iskrcaj. Ide to nizbrdo i jedno i drugo

Poštovani kolega, Vaš svaki komentar je smješan, niste ništa dobro donijeli na forum, osim ‘ pljuvanja’ određenih dionica, ne znam koji bi bio razlog, osim da Vam je u interesu nadokupnja, no čisto sumnjam pošto ste početnik.
Molim Vas ako već iznosite negativne komentare da i potkrijepite primjerima ,također vrijedi i za pozitivne.

Hvala unaprijed

Prodajte dok još možete iznad 37.000

Ukratko to znači [color=blue]SAMOUBOJSTVO[/color].

Toecutter:

Alamo: ” http://www.poslovni.hr/52084.aspx Nakon ovakvih vijesti na poslovnom, nema se što posebno dodavati. Ingrini rezultati najbolji. Sve je rečeno u naslovu, vidjeli smo polugodišnje rezultate, vidjeli smo konsolidirani FI. Vjerojatno će i 3Q, i godišnje biti u skladu s ovime do sada.[smiley2] ” Naručeni članak za nečiji iskrcaj. Ide to nizbrdo i jedno i drugo

Poštovani kolega, Vaš svaki komentar je smješan, niste ništa dobro donijeli na forum, osim ‘ pljuvanja’ određenih dionica, ne znam koji bi bio razlog, osim da Vam je u interesu nadokupnja, no čisto sumnjam pošto ste početnik.
Molim Vas ako već iznosite negativne komentare da i potkrijepite primjerima ,također vrijedi i za pozitivne.

Hvala unaprijed

Ingra je super dionica i sve stoji, ali moraš znat da forumaši tu ne mogu rušit cijenu, tako da gubiš malo previše živaca na nevažne igrače-pljuvače. IMHO [smiley2]

Evo nadokupio sam 2 komada, imam 62.
Do kraja godine neću nadokuoljivati, jedino ako bude opet javna ponuda.
Mislim da je ovo bila s moje strane dobra investicija.

New Report

Close