fotije
Što god ja da nabrojim ti i tebi slični ćete popljuvati stoga nema smisla spominjati ….
NISAM LI TI REKAO DA ĆEŠ SVE POPLJUVATI. VIDIŠ VEĆ TE ČITAMKO KNJIGU. [lol]
Da neka druga firma ima Arenu sijali bi od sreće. ARENA je zakon. Koliko će ono grad i država platiti za najam i kpliko će je platiti ako je žele kupiti??? Ne rekoše li 300% više od uloženog. Nije dobra investicija haa??? [lol] A da malo pročitate što je sa Mavrovom? Da li je ključ u bravi ili se nešto ipak kreće? NEZNATE naravno. Uživaj ti lepo meni kraj monitora sa prstom na tastu.
frckavi-Ali onda popijem kavu, razbudim se i opet je sve po starom. A cijena dionice Ingre padne još malo.
Biće da ja dobro ne vidim danas. Koliko je ono nakon kavice cijena pala??? [lol]
Jooooj kako je dobro biti investitor a ne burekmajstor. Da li to od danas pad prikazuju zelenim brojkama??? [lol] Pozz svima pa i burecima.
Pa ja sam te lepo pitao da nabrojiš tri uspeha kompanije, a ti nisi ni to uspeo….. to dosta govori o tvojem investicijskom rezonu, opštem znanju i poznavanju ove kompanije, a još više o samoj kompaniji koja je očito veoma neuspešna u poslovanju.
I sad ću ja postavit jedno retoričko pitanje: Isplati li se sudelovati u takvoj "priči" osim spekulativno za dva, tri dinara u ovome trenutku?
Možda je to tebi smešno, al tragično je drugar… veoma tragično. Neće Ingri, a ni tebi pomoći ni najbolji svetski lekari, a bogami ni okulisti… Bez uvrede.
fotije
Što god ja da nabrojim ti i tebi slični ćete popljuvati stoga nema smisla spominjati ….
NISAM LI TI REKAO DA ĆEŠ SVE POPLJUVATI. VIDIŠ VEĆ TE ČITAMKO KNJIGU. [lol]
Da neka druga firma ima Arenu sijali bi od sreće. ARENA je zakon. Koliko će ono grad i država platiti za najam i kpliko će je platiti ako je žele kupiti??? Ne rekoše li 300% više od uloženog. Nije dobra investicija haa??? [lol] A da malo pročitate što je sa Mavrovom? Da li je ključ u bravi ili se nešto ipak kreće? NEZNATE naravno. Uživaj ti lepo meni kraj monitora sa prstom na tastu.
frckavi-Ali onda popijem kavu, razbudim se i opet je sve po starom. A cijena dionice Ingre padne još malo.
Biće da ja dobro ne vidim danas. Koliko je ono nakon kavice cijena pala??? [lol]
Jooooj kako je dobro biti investitor a ne burekmajstor. Da li to od danas pad prikazuju zelenim brojkama??? [lol] Pozz svima pa i burecima.
Pa ja sam te lepo pitao da nabrojiš tri uspeha kompanije, a ti nisi ni to uspeo….. to dosta govori o tvojem investicijskom rezonu, opštem znanju i poznavanju ove kompanije, a još više o samoj kompaniji koja je očito veoma neuspešna u poslovanju.
I sad ću ja postavit jedno retoričko pitanje: Isplati li se sudelovati u takvoj "priči" osim spekulativno za dva, tri dinara u ovome trenutku?
Možda je to tebi smešno, al tragično je drugar… veoma tragično. Neće Ingri, a ni tebi pomoći ni najbolji svetski lekari, a bogami ni okulisti… Bez uvrede.
[/quote]
[lol] [yawn] Nabrojao sam ti hrpu ali što ću ti ja kada te je teško zadovoljiti. Ja uživam u stalnom dokupu na raznim nivoima. INGRA je zakon drugar moj i ti to dobro znaš inače nebi visio ovde svaki dan. Iduće godine ti pošaljem jednu razglednicu sa natpisom cijene INGRE u tom trenutku. Pisati će: INGRA=100,00. Naravno pmastiti ćeš i ti brke ali samo burekom [lol] Čuvaj zdravlje drugar i ulaži u život a ne u dionice-sakupljaj sebi nepropadljivo blago. [pray]. Pozz svima.
Ma nek pljuju oni koji stvarno misle ono sto pisu ali oni koji pisu da mi se nasladjivali ce se gadno zahebati jer sve se vraca sve se placa. Postoji neka visa sila koja vrsi pravdu, a tko to jos ne zna taj nije upoznao zivot.
zanimljivo koliko tu ljudi hvali i pljuje dionicu. Ništa pametno nisam pročitao od kad sam uletio ovdje (na 16 kuna). Činjenica je da se jako raspisalo ovdje, a pišu ili oni koji ju imaju, ili oni koji ju žele. NEMA 1 čovjeka ovdje koji tu pljuje , a da mu nije interesantna. Mislim, šta netko nema pametnijeg posla nego pisati po topicu koji mu nije u fokusu? Ja vidim da je loš izvještaj jako dobro podnešen, ostale dionice padale su i žešće. Za sad sam u lijepom gubitku, ali po postovima vidim da je ovo najsinteresantnija dionica, na nekima koje su mi zanimljive napišu se 1-2 posta dnevno
očito je ovo jako dobra investicija u tvrtku koja posluje u katastrofalno lošim uvjetima, globalno, lokalno i sektorski. Država je prepuna ovakvih slučajeva, pa svima koji žele uložćiti u jaku tvrtku, savjetujem da to učine na ino tržištima kapitala. A ovjde je i INGR više nego dobra. Bez obzira na kojim razinama. Prije godinu i nešto želio sam ju kupiti po 40+, kako neću sad po 14, 15, 16, 17, ????
Sve je jasno kao sunce,ovo je čisto kontrolirana dionica jer čim počne i malo jača kupnja odmah se pojavi neko na prodaji, i ne da gori, pomalo kupi. OKladio bih se s bilo kim s forum u recimo 500 kom INGRE, da će do ljeta cijena na 25-30 kn.
Sve je jasno kao sunce,ovo je čisto kontrolirana dionica jer čim počne i malo jača kupnja odmah se pojavi neko na prodaji, i ne da gori, pomalo kupi. OKladio bih se s bilo kim s forum u recimo 500 kom INGRE, da će do ljeta cijena na 25-30 kn.
Lijep avatar, upečatljiv !
INGRA, lijepo sam vam jučer poslao graf po TA, mora na 14 da bi opet počela rasti preko 17.
Neznam zašto, ali TA takokaže, a u TA se ne razumijem.
Primejra radi što još TA pokazuje : HT na 270, BLJE 77, LKPC 12xx, JNAF 1250….., ali i mene zanima što će od toga biti istina.
U Ingru sam ušao ispod 15 pa pad na 14 nije problem.
Ono što vidim kao problem je dodatna dokapitalizacija od 120 milijuna Kuna što piše u zadnjem službenom izvještaju na početku druge strane.
Šta već nije pala na 14, odnosno malo iznad 14,38 kn biloje dno.
Lijep avatar, upečatljiv !
INGRA, lijepo sam vam jučer poslao graf po TA, mora na 14 da bi opet počela rasti preko 17.
Primejra radi što još TA pokazuje : HT na 270, BLJE 77, LKPC 12xx, JNAF 1250….., ali i mene zanima što će od toga biti istina.
Ono što vidim kao problem je dodatna dokapitalizacija od 120 milijuna Kuna što piše u zadnjem službenom izvještaju na početku druge strane.
[/quote]
Šta nisi ti Ingru kupovo po mnogo većim cenama? Mesecima si ovde cendro i plako, žalio se hanfi, predsedniku, Svevišnjem…
No, to ionako nije bitno. Nema ovde dva poštena čoeka, koliko muljate i lažete, već valda ni sami ne znate šta je laž, a šta istina…
Šta se tiče dokapa, pa zar je to problem, još će malo da vas razvodne, da dobijete ovde novu ekipu pa da se svi lepo družite i uveravate se medjusobno kako ste vi najpametniji na svetu i kako su vaše procene najbolje, dok drugi koji u tišini rade i ćute zaradjuju pare, uzimaju profite i slatko vam se smeju. To šta će time vaša akcija relativno izgubiti na vrednosti, to ionako nije bitno… bitne su gluposti koje se ovde pišu, lelekanja i baljezganja.
Kad pogledaš kakva ekipa se ovde sakuplja (čast izuzecima) nije ni čudo da se ovo društvo u kojem živite, skoro pa raspalo i popucalo po svim šavovima…
Meni ni u džep, ni iz džepa, ja sam ionako u nekim drugim pričama… a ovde medju vas dodjem da u pauzama ubijem vreme i malo se zabavljam. Neki će možda nešta i da nauče, a od nekih ću i ja ponešta naučit, no velika većina vas (ili daj Bože manjina) nije za ništa drugo doli gubljenje para i propast. Nažalost… ili možda nasreću, jer uvek treba ovaca za strizanje.
Prihvacam. Javi se na PP da dogovorimo detalje.
Šta nisi ti Ingru kupovo po mnogo većim cenama? Mesecima si ovde cendro i plako, žalio se hanfi, predsedniku, Svevišnjem…
No, to ionako nije bitno. Nema ovde dva poštena čoeka, koliko muljate i lažete, već valda ni sami ne znate šta je laž, a šta istina…
Šta se tiče dokapa, pa zar je to problem, još će malo da vas razvodne, da dobijete ovde novu ekipu pa da se svi lepo družite i uveravate se medjusobno kako ste vi najpametniji na svetu i kako su vaše procene najbolje, dok drugi koji u tišini rade i ćute zaradjuju pare, uzimaju profite i slatko vam se smeju. To šta će time vaša akcija relativno izgubiti na vrednosti, to ionako nije bitno… bitne su gluposti koje se ovde pišu, lelekanja i baljezganja.
Kad pogledaš kakva ekipa se ovde sakuplja (čast izuzecima) nije ni čudo da se ovo društvo u kojem živite, skoro pa raspalo i popucalo po svim šavovima…
[/quote]
Pa kolega što me oprali tako ?
Naravno da vam neću vratiti bilo bi nepošteno ipak puno pameti ovdje istresete iako ima mali problem, neke riječi ne razumijem pa na webu tražim prijevod ( lelekanja, akcija, cendro…).
Ono što me brine je što osim kritike ništa jasno niste rekli pa pretpostavljam da ste negodovali što sam napisao ili vam nije po volji ? Pa zovite deluxa, ivanu7, frckavog ili fajrunta oni za pare sve podržavaju.
Ispada da mi male budale ovdje gubimo živce, novce i energiju, a vi vrlo pametno ulažete, pa eto samo malo da se pohvalite ?
Nemojte da se ljutite "Meni ni u džep, ni iz džepa" .
[/quote]
Pa kolega što me oprali tako ?
Naravno da vam neću vratiti bilo bi nepošteno ipak puno pameti ovdje istresete iako ima mali problem, neke riječi ne razumijem pa na webu tražim prijevod ( lelekanja, akcija, cendro…).
Ono što me brine je što osim kritike ništa jasno niste rekli pa pretpostavljam da ste negodovali što sam napisao ili vam nije po volji ? Pa zovite deluxa, ivanu7, frckavog ili fajrunta oni za pare sve podržavaju.
Ispada da mi male budale ovdje gubimo živce, novce i energiju, a vi vrlo pametno ulažete, pa eto samo malo da se pohvalite ?
Nemojte da se ljutite "Meni ni u džep, ni iz džepa" .
[/quote]
Ma nisam te hteo uvrediti, oprosti ako je tako zvučalo.
I tekst kojim sam napisao nije se odnosio direktno na tebe… iako sam uzeo tvoj citat zbog priče oko dokapa. Prepoznat će se oni sami.
ingru može spasit željko perić trenutno možda jedini koji može uvjerit bandića da iskešira 90-setak miliona eura za arenu ( koja je usput i fer) …. a igor bi učinija uslugu sebi, ingri,dioničarima kad bi muški dao ostavku kao i nadzorni odbor…. nemojte zaboravit da je ingra tvrtka koja se bavi grđ. inženjeringom tj.oni planiraju.organiziraju,garantiraju,naplaćivaju,isplaćivaju a to znači imaju kapital i banke koje ih prate u projektima ( zanimljivo da je behtel bio podizvođač kod ingrinih projekata ) …. ingrina tržišta sjeverna afrika je trenutno bure baruta, rusima smo se zamjerili jer nismo obnovili ugovor s gazpromom o kupnji plina pa je to velik upitnik… ingra je u prošlosti bila glavna faca u građevinarstvu (u bivšoj državi) zbog brojnih projekata koje su radili po svijet … oni su bili ono što igh želi bit "brend tvrtka" … kako god bude nadajte se najboljem ( prodaji areni) …pozz