INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

@ STFACA
Vrlo ste znanstveno ovo obrazložili.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Ne razumijem na ćemu svi temeljite mogući rast ingre. Pa fundamenti su se toliko pogoršali da je više ni dobit iz 2007 ne bi spasila. I top 10 vam rasprodaje, pa tko lud sad kupuje ingru i po kojoj logici? Eto molio bih nekoga da me prosvijetli

@kanabis
to im ja već govorim dobrih par dana al izgleda da me nitko nečuje
i guraju se na kupnji.
Samo nam mogu pomoći Jadrine investicije krajem Veljace,a ako to bude suplja priča
ode Ingra na 8 kn,igh na 1100 kn,Thnk na 800 ,ulpl na 350,Atpl 600.. itd…

Jednostavo krah burze i cekanje boljih vremena

P.S da je izvješće bilo bolje od Dlkv SAD bi gledali crobi u zelenom jer bi povukao
cijeli gradjevinski sektor prema gore

[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]

Dionica se i kupuje kad je podcijenjena..
Ovo je jeftino..
Sad sam na 5000..
A na onaj komentar da na stranicam Tulske oblasti
Tražite Ingru.. Vi ste smiješni..
To vam je vojna oblast.. Neocekijete valjda i
Projekte na turističkim stranicama..

Ahaa, i danas su neki izašli u pravi čas-na 14,50 i manje. A i ući ćete u pravi čas, na 18…Pozz

pad Ingre je tek počeo, s kupnjom treba sačekati do 10-11 kn

moji postovi nisu poziv na kupnju ili prodaju dionica niti savjet za ulaganje!

Na vašu žalost niko iz top 10 nije prodavao zadnjih dana.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

@kanabis

to im ja već govorim dobrih par dana al izgleda da me nitko nečuje
i guraju se na kupnji.
Samo nam mogu pomoći Jadrine investicije krajem Veljace,a ako to bude suplja priča
ode Ingra na 8 kn,igh na 1100 kn,Thnk na 800 ,ulpl na 350,Atpl 600.. itd…

Jednostavo krah burze i cekanje boljih vremena

P.S da je izvješće bilo bolje od Dlkv SAD bi gledali crobi u zelenom jer bi povukao
cijeli gradjevinski sektor prema gore

nego, kako su naši brodari profitirali od hdzovih investicija proteklih godina?
prevozeći cigle i cement bulkovima iz dubrovnika za pulu?

Bok svi,

cini mi se da je ova dionica dodirnula dno ili je vrlo blizu dna, zato mi se cini interesantna za ulaz.
Vrlo me zanima da li netko od vas, koji vec dugo prati ovu dionicu, ima informacije koliko je novih poslova ingra skopila u 2010 i 2011, a koji su u realizaciji ili su tek potpisani.

Pronasao sam neke najave poslova ali ne vidim neke znacajnije ugovore sto me navodi na razmisljanje da je ovo prilicno rizicna investicija, sto samim time predpostavlja i veliku potencijalnu dobit.

Iako na zalost nekih koji su ulozili novce mozda u krivo vrijeme za sada ne vidim neke indicije da ce prije prvog slijedeceg FI nesto znacajnije prema gore, naravno ukoliko nije rijec o tome da imaju dosta posla trenutno u realizaciji sto se iz FIja i medija ne moze iscitati..

Molim komentare i dodatne informacije ako ih imate i voljni ste ih podjeliti..

… da li netko od vas, koji vec dugo prati ovu dionicu, ima informacije koliko je novih poslova ingra skopila u 2010 i 2011, a koji su u realizaciji ili su tek potpisani.

[lol] [lol] [lol]

Pronasao sam neke najave poslova ….

[lol] [lol] [lol]

Treba pogledati graf,imate i jedan tu s strane (orjentirni),cjena se nalazi na četverostrukom dnu,
Ako ništa drugo(ne odbije se),barem bi se tu tebala zadržati jer ova dionica nije ni rasla kao ostali građevinari(igh s 1100 na 2200,dlkv s 220 na 320,thnk s 900 na 1500),a ingra s 15 na 17kn(gotovo ništa)
Ako bi probila ovu raznu na dolje onda tko zna gdje će dospjeti.
Zato vjerujem da će oni koji kontroliraju cjenu(a uvjek netko to drži pod kontrolom) ipak ići na potporu na ovoj razini.
Dugoročno potencijalna velika zarada ,jer se 68% FIBO RAZINA od početka pada sa 400 kn nalazi na oko 150 kn(dakle to je prvi veći tehnički otpor cjeni kad okrene trend na ovoj dionici).
INGRA je previše iskusna i etablirana firma na tržištu da bi propala-radi oko 60 g na međunarodnim tržištima.Unutra su veliki igrači,nekoliko mirovinskih fondova.
Te svatko treba odlučiti koji rizik može i želi preuzeti na sebe kupujući ovu dionicu.
Ja sam jučer počeo kupovati i svejedno mi je da li će kratkoročno rasti ili padati,gledam dugoročno i očekujem zaradu na ovoj dionici.

INGRA se kandidira za posao u Alžiru, izgradnja vojne bolnice od 80 mil EUR-a.
Počelo se sa ponudama za izgradnju postrojenja na bio-masu. U svakom slučaju uprava se
raštrkala da si nađe poslova, biće valjda nešto.

Bok svi,

cini mi se da je ova dionica dodirnula dno ili je vrlo blizu dna, zato mi se cini interesantna za ulaz.
Vrlo me zanima da li netko od vas, koji vec dugo prati ovu dionicu, ima informacije koliko je novih poslova ingra skopila u 2010 i 2011, a koji su u realizaciji ili su tek potpisani.

Pronasao sam neke najave poslova ali ne vidim neke znacajnije ugovore sto me navodi na razmisljanje da je ovo prilicno rizicna investicija, sto samim time predpostavlja i veliku potencijalnu dobit.

Iako na zalost nekih koji su ulozili novce mozda u krivo vrijeme za sada ne vidim neke indicije da ce prije prvog slijedeceg FI nesto znacajnije prema gore, naravno ukoliko nije rijec o tome da imaju dosta posla trenutno u realizaciji sto se iz FIja i medija ne moze iscitati..

Molim komentare i dodatne informacije ako ih imate i voljni ste ih podjeliti..

Bok,
da pomognem, pretpostavljam da si mislio na IGH, a ne Ingru.
Mi na Ingri smo druga klasa i Ingra nema posla.
IGH je prva klasa, imaju malo dionica na tržištu pa se cijena drži viskok kao uvažena dama.
IGH ima puno posla, puno ležernih večara i puno reklama preko Seebza ( i večeras imate jednu sa Kinezima i tako to ) , a nove nadobudne dude obožavaju . Kada tamo ispečete zanat, vratite se u Ingru.

Evo kako ja vidim našu Ingru, pad do 14, a onda nazad na 17,xx, u prilogu .

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close