mogao bi neki marginaš 15.59 zatući sve do 14 kn??? [undecid]
kakvo je stanje s marginima, što se može očekivati sutra na otvaranju? [rolleyes]
Danas ste predviđali 10kn pa ništa od toga. Sutra je za to šansa još manja. Samo možemo prema 16 i dalje. Krupni kapital se nakrcao od 14,50 do 16 pa sad treba podignuti da se nešto i zaradi. [thumbsup].
jaoooo … katastrofa katastrofa…. jučer su bile blokade, na 10 kuna idemo i takve fore…
Dio razloga pada Ingre je i u padu Crobexa, netko je možda procijenio da mu je bolje promjeniti dionicu jer su neke pale puno puno više nego katastrofalna, pred stečajem Ingra, pa će onda možda odraditi kasnije i veći rast.
Kanali ?!
Kako je govorio jedan moj profesor… možemo crtati stotine grafova, raditi stotine analiza, ali sve to pada u vodu onog trenutka kada trgovina krene. Kasnije se samo traži objašnjenje.
Trgovina je danas rekla svoje.
Mali su prodavali, veliki rušili, pa se vraćali i to je ono što smo danas vidjeli.
Margin krediti ?! Kak da ne ! 😀
P.S. Ajmo još jednu jedinicu ! [cool]
Treba nam dobiven posao ili barem objava da da se natječu za nešto značajno tj neka špekulacija da se stvori euforija pa bi mogli do 18 pa i više.
[/quote]
Kad čujem ovakve dijoničare muka mi je ,e baš zbog takvih treba ići na 9kn.Baš na 18 pa da prodaš pa opt na 14
ali prije ce trebati izaci iz ovog padajuceg kanala…
samo ce jos trebati razbiti i ove na 15,5…kaj ne…
[/quote]
i kad se već hvališ s TA…ja na tvom grafu vidim da je RSI oko 20-30 (to je onaj donji grafić gdje nema tvog kanalića) , a to znači da je dionica šta ?!
OVERSOLD iliti preprodana … buy signal da ne može biti veći!
Daj i objasni ljudima grafove kad im ih već prikazuješ i spajaš linije u smjeru kako ti paše.
LP
i kad se već hvališ s TA…ja na tvom grafu vidim da je RSI oko 20-30 (to je onaj donji grafić gdje nema tvog kanalića) , a to znači da je dionica šta ?!
Daj i objasni ljudima grafove kad im ih već prikazuješ i spajaš linije u smjeru kako ti paše.
LP
meni je znanje TA pa i taj grafic puno pomogao…
eto, izasao u zasnji cas…to ti je ona prva strelica…
p.s. kolega, cemu nervozis ako si siguran u investiciju…
lp
LP
lp
[/quote]
Nervozim kad vidim drukere da obmanjuju javnost…
prva strelica je označavala pregrijavanje i to je … po tehničkoj analizi bio sell signal, samo si isto tako malo zakasnio .. koliko vidim negdje na oko 18,00 kn je RSI bio preko 60 … isto tako … sada je buy signal… i ako ćeš bit pošten istom logikom to treba reći.
jer si očito day-trader .
Sada je dionica pothlađena… i to izašao … nisi rekao iz čega … casha ?! 🙂
LP
lp
[/quote]
Ahaa, i danas su neki izašli u pravi čas-na 14,50 i manje. A i ući ćete u pravi čas, na 18…Pozz
prva strelica je označavala pregrijavanje i to je … po tehničkoj analizi bio sell signal, samo si isto tako malo zakasnio .. koliko vidim negdje na oko 18,00 kn je RSI bio preko 60 … isto tako … sada je buy signal… i ako ćeš bit pošten istom logikom to treba reći.
nemojte tako…ipak velika je razlika izmedju 18 i mojeg izlaza na 17…i ovih 14,xx…
i tko onda sad zakasnio…
e sad…da li je buy signal ili baj baj…
mozda da pogledate 2. godisnji graf na temi TA…i razmisljanje je li bas danas bio kupovni signal…
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3463.aspx
e sad…ako je bio, onda super…i cemu onda nervozis…osim ako nije…
lp
nemojte tako…ipak velika je razlika izmedju 18 i mojeg izlaza na 17…i ovih 14,xx…
i tko onda sad zakasnio…
e sad…da li je buy signal ili baj baj…
mozda da pogledate 2. godisnji graf na temi TA…i razmisljanje je li bas danas bio kupovni signal…
http://www.poslovni.hr/forum/tehnicka-analiza–grafovi-savjeti-i-analize-2434-pg3463.aspx
e sad…ako je bio, onda super…i cemu onda nervozis…osim ako nije…
lp
[/quote]
Gle…ne nervozim, ja znam zašto sam kupio i isto tako znam na kojoj razini prodajem.
A tamo smo za koji tjedan!
Rekao sam zašto "nervozim" … nerviraju me manipulatori koji šišaju hrpu "dioničara" na forumu sa svojim pametovanjima, a da nemaju ni oni sami trunke znanja. Pa nek to onda barem zapakiraju u nešto kvalitetno. Nego im je glavno oružje druk, ocjena posta i bezbroj profila.
Vaš dvogodišnji graf se teško može nazvati ozbiljnim jer kao što znamo, od 1.1.2011. je na tržištu skoro duplo više dionica. Kako onda uspoređivati i stavljati u isti koš graf dionice a količina sa različitim količinama?! RSI je odmah drukčiji .
Za laike, kao da staviš hrvatski dinar i kunu na isti graf i onda kažeš: Vidiš kako je ova kuna nekad bila jaka, a sad ćemo bankrotirati… itd. itd. …
Sutra očekujem sutra još mali lagani pad, da se istresu oni koji su danas cijeli dan šmekali kud bi šta bi (kupili, a usrali se) … sutra ih možda ipak prehiti da prodaju i nakon toga idemo gore… zašto?!
Svizac je zamotao čokoladu u omot ! Šalim se.
Iz hrpe razloga navedenih u stranicama prije.
BV-a, očekivano (ne) lošeg izvještaja, našlo bi se razloga za vjeru u ovu dionicu.
😀
Moj target je 25-30 kuna, a vi se smijte! 🙂
I opet ponavljam….lijepa je TA, ali samo za day-tradere… pogodit će u 80% slučajeva, ali one prave stvari se dešavaju kad TA i ostale (be)smislene črčkarije po forumu padnu u vodu.
Sretno i tebi, vidjet ćemo tko je u pravu. Ako krene…. još se stigneš ukrcat!
LP
Treba nam dobiven posao ili barem objava da da se natječu za nešto značajno tj neka špekulacija da se stvori euforija pa bi mogli do 18 pa i više.
[/quote]
Kad čujem ovakve dijoničare muka mi je ,e baš zbog takvih treba ići na 9kn.Baš na 18 pa da prodaš pa opt na 14
[/quote]
Meni je muka od tebe, prvo si drobio da rastemo pa onda tjedan dana nisi bio siguran pa sad odjednom dionica ne vrijedi ništa i tako svaki tjedan imaš drugu priču sa barem 10 postova po danu i sa par nickova da si možeš djelit stotke.