davno sam naučio na forumu da se pozorno sluša one koji dobivaju jedinice, a bude jako oprezan sa onima koji dobivaju stotke !
kakvo je stanje s marginima, što se može očekivati sutra na otvaranju? [rolleyes]
ljudi imaju više profila samo zato kako bi sami sebi davali stotke i druge filali jedinicama.
To se inače zove psihologija mase !
Ovo danas je iznas svih mojih očekivanja!
Očito da je bolno višegodišnje iskustvo opametilo moje kolege Ingraše i da se više ne ide na neke nerazumne razine!
Svi znamo da ovo vrijedi punoooo više i siguran sam da će se to napokon i kapitalizirati!
Moje misljenje je da su se zadnjih dana fondovi iskrcavali jer su znali da ce sa sobom povuc panicare i da ce nakon fin. izvjesca sljediti dodatan pad. Sad kada je to gotovo se opet ukrcavaju po nizim cijenama, ponesto kroz bidove ali i svako malo udare po asku.
Ispod 15 INGRA vise nikad nece biti. Bili zivi pa vidili.
Opet ste skoro bili u pravu. Zadnja cijena 14,80 kn
[/quote]
Ah sad me hvataj za tih 20 lipa ali mislio sam na prosjek dana svejedno.
Očito da je bolno višegodišnje iskustvo opametilo moje kolege Ingraše i da se više ne ide na neke nerazumne razine!
Svi znamo da ovo vrijedi punoooo više i siguran sam da će se to napokon i kapitalizirati!
još jedan koji se nakupovao danas ! :))
odma ljepše izgleda FI, jelda ?! 🙂
još jedan koji se nakupovao danas ! :))
odma ljepše izgleda FI, jelda ?! 🙂
[/quote]
Niti jednu dionicu Ingre danas nisam kupio!
Niti jednu!
Imam je dosta u portfelju da bi se eventualno dodatno izložio nekim nepredviđenim događajima! A što se tiče izvješća, mišljenje sam iznio jučer poslije 17h pa ga možeš pročitati par stranica unazad.
I dalje stojim iza tog mišljenja, ali ga nemam potrebu ponavljati svakih 5minuta kao neki koji ne znaju šta bi sami sa sobom pa se dosadjuju spamajuci ovu temu u nadi da ce kupiti 2-3 dionice vise ako kvalitetno izdrukaju…
P.S. Kupovao sam nesto drugo [smiley]
ako ne bude lupetanja po bidu i ask uzme primat eto nas idući tjedan na 17,99 [wink]
Treba nam dobiven posao ili barem objava da da se natječu za nešto značajno tj neka špekulacija da se stvori euforija pa bi mogli do 18 pa i više.
Ask se pomalo povlači-bumo vidli zašto? Burekdžije-spremniii!!! Trebalo bi u kupovinu. [thumbsup].
Mali rezime dana…natezanje u rasponu 50 lipa za 1.4 miliona kuna = bureci se dilaju = idemo dalje u pm….
ako ne bude lupetanja po bidu i ask uzme primat eto nas idući tjedan na 17,99 [wink]
ali prije ce trebati izaci iz ovog padajuceg kanala…
samo ce jos trebati razbiti i ove na 15,5…kaj ne…