Evidento je da će dionic sljedećih dana kliziti, ali to je ništa prema onom što će rasti sljedećih mjeseci, a po ulasku u ! kotaciju ide spliting, a onda će dionici još više dobiti na atraktivnosti….
Od splittinga ja ne bih očekivao ništa, i Adris ga je napravio pa se nije dogodilo ništa. Stagnacija
Evidento je da će dionic sljedećih dana kliziti, ali to je ništa prema onom što će rasti sljedećih mjeseci, a po ulasku u ! kotaciju ide spliting, a onda će dionici još više dobiti na atraktivnosti….
Spliting ide tek za godinu-dvije (1:100) , prije će izdati još jednu javnu ponudu zbog budućih visokoprinosnih poslova na domaćem , ali i na stranom tržištu, a i 1. kotacija nam ne bježi.
Od splittinga ja ne bih očekivao ništa, i Adris ga je napravio pa se nije dogodilo ništa. Stagnacija
To je zato što Adris nije napravio poslije niti jedan veći posao,a i razlog tome je što se mora opredijeliti za jedan sektor ( duhanski ili turistički), jer skupa ne ide, veliki su troškovi održivosti, te je potreban svjež kapital za daljnje kvalitetne investicije.
http://www.poslovni.hr/52084.aspx
MOŽE LI BOLJE?[smiley1][smiley2][smiley2][smiley2][smiley2]
Cjenjeni kolege, ja sam jučer malo frknuo ingre a pola osto, planiro sam sve al ajde kad ste tako uvjereni a ja sam li-la… Vidjet čemo kako će “pasti grah” kome. Sa ovom polovicom čekam DDJH na 180 kn. Sretno i meni i Vama sa INGR-om
http://www.poslovni.hr/52084.aspx
Nakon ovakvih vijesti na poslovnom, nema se što posebno dodavati. Ingrini rezultati najbolji. Sve je rečeno u naslovu, vidjeli smo polugodišnje rezultate, vidjeli smo konsolidirani FI. Vjerojatno će i 3Q, i godišnje biti u skladu s ovime do sada.[smiley2]
Recite mi malo, ovi neboderi uz Savu (današnji Poslovni)? Tko to gradi? Nije valjda Ingra?
Ingra ide u prvom tjednu 9.mjeseca (dakle prije HT-a dosta) na 1. kotaciju.
Rekla teta Ljubica (netko ima Baru, ja imam Ljubicu).
Eto, toliko…
Blueman , ne mora tema biti stalno pri vrhu , daj otpusti malo..
Ima i loših stvari, HT se bliži, ljudi bi htjeli povući novčeke i uložiti u HT , nemoj zezati..[smiley2]
Ingra ide u prvom tjednu 9.mjeseca (dakle prije HT-a dosta) na 1. kotaciju.
Rekla teta Ljubica (netko ima Baru, ja imam Ljubicu).
Eto, toliko…
Što mislite da li će mirovinci odma krenuti ili će odigrati taktički i pričekati koji tjedan da se cijena spusti malo?