INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Opet je počela padati bez odbijanaca, skalu po skalu. Šorting balkan vej.

Kako da ne, samo za tvojeeeee očiiiiii 15,00

neće uvijek biti ovako.

Sad kad sam unutra jedna cinjenica,
Dlkv je u tezoj banani nego ingra, dovoljno je pogledat broj zaposlenih i zarada koja je diskutabilna
Nebi se cudio , sobzirom da su najavili rekonstrukcije unutar firme da se i njima osmjehne dokap ko na ingri

Ingra je sve lose sto je mogla prezivjela, sada treba samo dobit natjecaj i pocet radit. A i minus 90 je nabrijan da u sljedecim izvjestajima bude plus.
Ono sto je takodje poznato da je opi prodo dobar dio dionica u balon vremenu i nebi se cudio da sad skuplja po skrbi. I on i peric i onaj sto je izasao sa 3xx.xxx dionica na oko 50-40

I ja bih dokupio da imam free casha… Rekao bih da je pravi tren za to!
Prosjek mi je oko 17,5kn, ali nema ni govora o prodaji!
Ingra realno nemože gore (tj. dolje;-)) nego je sada…

Opet je počela padati bez odbijanaca, skalu po skalu. Šorting balkan vej.

Ti to opet o Belju ili ?! [lol]
[/quote]

Nisam. [thumbsup]
Belje me je malo dotuklo jer sam ga prodao prerano, mogao sam još 10-15 pokupiti, a sad ga mogu kupiti na niže no što sam ga prodao, ali kao što rekoh nešto kod Tode smrdi, pa sam na hold.
Sorry na off topic, pa da se vratim na Ingru.

Scenarij je već viđen bezbroj puta, navlačenje novih i naivnih starih od strane trejdera, pa nova razina niže, pri čemu 50% postaje dugoročni, a druga polovica proda sa 5-20% minusa.

Živjeli u nadi

Hugo

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

cini se da prolaze veliki nalozi po asku…

hebote…
bolje od ocekivanog.
[wink]

Prava istina je da ingra može navlačit ovako kožicu 5 godina, a vi se nadajte da će propasti!

Napravili su sve što treba da kompanija bezbolno prođe ovu krizu. Pogotovo građevinski sektor.

Napucali se rezervama, smanjili broj ljudi, traže poslove, i imaju dvije vrijedne nekretnine.

Da je stvarno takva katastrofa o kojoj neki pričaju, pa tko bi kupovao … kao 14,50 je manji rizik nego 15,50 ukoliko je firma stvarno katastrofa, a uprava loša …

Stvarno smiješno!

Je, sve je super, samo nemaju posla, a više ni ljude da ga odrade, ako ga i dobiju…. Para ionako nisu nikad imali, barem ne za ozbiljnije projekte osim spomenika na ulazu u grad. Tzv. zagrebačkog "Obrovca".

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Ovi ljudi koji se vesele pucanju margin kredita su apsolutna nula

Ovi ljudi koji se vesele pucanju margin kredita su apsolutna nula

Moje misljenje je da su se zadnjih dana fondovi iskrcavali jer su znali da ce sa sobom povuc panicare i da ce nakon fin. izvjesca sljediti dodatan pad. Sad kada je to gotovo se opet ukrcavaju po nizim cijenama, ponesto kroz bidove ali i svako malo udare po asku.

Ispod 15 INGRA vise nikad nece biti. Bili zivi pa vidili.

Ostali fondovi se ne iskrcavaju, jer s obzirom na ulaz nema smisla pokupiti mrvice. Uz to bi priznali veliku grešku za gubitak, te sebi stavili omču oko vrata. Inoako su gubitak već iznivelirali kupujući našim novcima Šukijeve bezvrijedne papiriće.

Nada umire zadnja
Hugo

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

nisam prodao ingru, prosjek mi je 16.56!!!!!
sad možda jesam u minusu, ali ko čeka taj i dočeka! 🙂

Ne da "možda" jesi u minusi – nego definitivno jesi , kume moj!

Kao i vecina nas… Pa i sam sam u banani tu u Ingri, gore sam procitao da bi bilo dobro da se to sve ocisti malo i nastavi u nekom normalnom smjeru. Da, to bi bilo idealno – ali nazalost nacekati cemo se.

Previse fondova, previse burek-trejder, previse panicara, previse "istocnih balkanaca", previse ljudi koji sa sitnom lovom po ovoj dionici drmaju, previse ljudi citaju informacije drukera, previse je tu ljudi opcenito kojima se svida samo cijena Ingre (jeftina) – dam se kladiti da hrpa nema pojma o Ingri nego da samo gleda tih 14 do 17 kuna jer za malo para kupi tucet pa se hvali po birtiji.

Razocaran sam, ali dobro – kupiti cu ja jos i po ovoj cijeni pa nek se nade…

i samo da jos kazem da cu kupovati i po 7kn i po 10 kn i po 14kn i po 19kn i po 25kn i po 50kn a cak i po 150kn (naravno ako ipak bude po ovim cijenama 🙂

O prodavanju ne razmisljam… To pred penziju, za nekih 40 godina.

Svaka cast Ezelu, ali Semir Gerkhan je ipak najbolji Turcin :)

Moje misljenje je da su se zadnjih dana fondovi iskrcavali jer su znali da ce sa sobom povuc panicare i da ce nakon fin. izvjesca sljediti dodatan pad. Sad kada je to gotovo se opet ukrcavaju po nizim cijenama, ponesto kroz bidove ali i svako malo udare po asku.

Ispod 15 INGRA vise nikad nece biti. Bili zivi pa vidili.

Opet ste skoro bili u pravu. Zadnja cijena 14,80 kn

Ostali fondovi se ne iskrcavaju, jer s obzirom na ulaz nema smisla pokupiti mrvice. Uz to bi priznali veliku grešku za gubitak, te sebi stavili omču oko vrata. Inoako su gubitak već iznivelirali kupujući našim novcima Šukijeve bezvrijedne papiriće.

Nada umire zadnja
Hugo

fondovi nisu samo PBZ i R-OMF, ima ih jos jako puno cije stanje ne mozemo pratiti preko top10.

New Report

Close