INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Ja sam gotov
Prosjek 14,66

Ja sam gotov
Prosjek 14,66

za ovu firmu bi bilo najbolje da propadne da se malo pročisti ova dečica koja trguju umjesto da idu u školu i uče tablicu množenja i zbrajanja
nego evo gledam neki je gospon bio kod rakicke na reporterima u subotu ili nedjelju i počeo je hvaliti kako su razne jugoslavenske firme gradile po sjeveru afrike pa se dotakao i ingre
i naravno onda je uslijedila njegova tirada kako je on sve najbolje i kako je on super i bla bla bla
pa je onda spomenuo i ingru i kako je ona super i bla bla bla
samo nije spomeuo da ova današnja ingra nema nikakve veze s ondašnjom ingrom

Postanite Eu-robovi

Kako se osjećate vi koji čekate da stradaju marginaši-i još se veselite tuđoj nesreći?!?! Pa kakvi ste to vi ljudi?????

neće uvijek biti ovako.

za ovu firmu bi bilo najbolje da propadne da se malo pročisti ova dečica koja trguju umjesto da idu u školu i uče tablicu množenja i zbrajanja
nego evo gledam neki je gospon bio kod rakicke na reporterima u subotu ili nedjelju i počeo je hvaliti kako su razne jugoslavenske firme gradile po sjeveru afrike pa se dotakao i ingre
i naravno onda je uslijedila njegova tirada kako je on sve najbolje i kako je on super i bla bla bla
pa je onda spomenuo i ingru i kako je ona super i bla bla bla
samo nije spomeuo da ova današnja ingra nema nikakve veze s ondašnjom ingrom

Taj gospodin je, cini mi se, koliko sam uspio skuziti, ondasnji predsjendik uprave Ingre. Nisam gledao od pocetka, pa mu ne znam ime…

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Opet je počela padati bez odbijanaca, skalu po skalu. Šorting balkan vej.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Prava istina je da ingra može navlačit ovako kožicu 5 godina, a vi se nadajte da će propasti!

Napravili su sve što treba da kompanija bezbolno prođe ovu krizu. Pogotovo građevinski sektor.

Napucali se rezervama, smanjili broj ljudi, traže poslove, i imaju dvije vrijedne nekretnine.

Da je stvarno takva katastrofa o kojoj neki pričaju, pa tko bi kupovao … kao 14,50 je manji rizik nego 15,50 ukoliko je firma stvarno katastrofa, a uprava loša …

Stvarno smiješno!

nisam prodao ingru, prosjek mi je 16.56!!!!!
sad možda jesam u minusu, ali ko čeka taj i dočeka! 🙂

Ti to opet o Belju ili ?! [lol]

daj si nabavi nekakvu live platformu, ova gore tablica ti kasni 15 minuta.

Sve su dionice odradili rast,večina na rekla kazala vjestima,i sada padaju,al padaju na rastu koji su odradile proteklih mjesec dana.ingra to učinila nije,i ako ovo danas izdrži,vrijeme je za kupnju.. barem za mene!

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Moje misljenje je da su se zadnjih dana fondovi iskrcavali jer su znali da ce sa sobom povuc panicare i da ce nakon fin. izvjesca sljediti dodatan pad. Sad kada je to gotovo se opet ukrcavaju po nizim cijenama, ponesto kroz bidove ali i svako malo udare po asku.

Ispod 15 INGRA vise nikad nece biti. Bili zivi pa vidili.

New Report

Close