Svi ovi koji izlaze sutra-tj izašli bi ali nemaju sa čim. Imaju 0 kom. INGRE. [lol] . Sutra će možda neki igrač utući 2-3 tisućaka da stvori paniku. Ko zna hoće li navući burekdžije na prodaju??? Mene neće, ja mogu samo kupovati ako padne niže od 14. Kako je dobro biti investitor a ne burekdžija.
PS: Jedino nitko ne komentira to da će INGRA pokriti gubitak iz rezervi. Pa nisu oni tako siromašni kada imaju tolike rezerve. [thumbsup].
Sutra mozda panicari i neznalice budu prodavali na pocetku dana ali kasnije bi se igra mogla itekako preokrenuti. Bili zivi pa vidili.
Sutra ce dionica mozda u minus mozda u plus no ono sto je bitnije je da ce do kraja godine uduplo.
Problem su kooperanti koji ne znaju puno i kada vide ogroman minus bit će daj šta daš.
Sutra idemo u sigurni minus i tamo ćemo ostat do kraja dana, četvrtak također a u petak ionako uvijek sve manje više ide u minus.
Treba nam objava jednog dobrog posla(barem jednog).
To što će bit na kraju godine nitko ne može znati i trenutačno smo svi popušili a sad ako se neko tješi time da će bit bolje na kraju godine samo nek se tješi meni to nije nikakva utjeha nego čisti zajeb.
Vidjet ćemo koliko ingra brine o svojim dioničarima idućih dana objavom bilo kakvih poslova.
Lopina se igra sa par desetaka tisuća kuna i brije bit milijunaš do kraja godine, šta je je na validusu je pogodio i još aka je trejdao par dana onda mu treba skinut kapu!
S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni. Nastavak pozitivnog poslovanja očekujem i za 1Q 2011. Ipak nije toliko crno koliko se mislilo, a vi pišite što hoćete.
Objasni mi kako su to bili pozitivni!
Daj i meni tu formulu da i ja budem obraden znanjem kao ti!
To što imam ovu dionicu u većem dijelu portfelja, to ne znači da me i kokošarska Uprava može praviti budalom!
Dosta je više bilo!
Strašno!
[/quote]
Objasni ti meni koliko su bili u minusu u prvih 9 mjeseci prošle godine. Znaš li???
over25 -kako ne samo sam tebe čekao da ti dam svoje za bagatelu.Samo ti čekaj po 8,9 kn-načekat ćeš se ko Dudek posla. Doduše i ako bi došla na 14kn biti će to na malo komada a tko će ih uloviti-najbrži prst na kupnji i eto nas nazad na 16. VEĆ PRVI KVARTAL 2011 ĆE BITI POZITIVAN JER ĆE URAČUNATI VRAČANJE DUGA ZA ARENU PLUS REDOVNO PLAĆANJE. Pa ti prodaji.
Toliko bedastoca se moze procitat. Cudo
Jedni drukaju danima za gore, drugi za dole!
Ja danas kupujem
Rezultat je los, al kupujem buducnost
Neki ce rec ingra nema buducnost.
Ja kazem ok, promjenite temu.
90 mil gubitka , povecanje u odnosu na proslu godinu,
Kolege spasitelji, koliko je ingra bila na proslom izvjestaju?
Iako ce netko mislit da imam ingru , nemam je ali danas cu je kupit jer ce biti sasvim dovoljno bedaka!
Pozdrav i vidimo se . Ja sam na bidu i imam za cca 8000
Sutra mozda panicari i neznalice budu prodavali na pocetku dana ….
Ti si se našao pričati o neznalicama, nakrcao si se na 17,60 kn sa 30.000 komada, veliki znalac, nema što!
Danas odmah na otvaranju imaš dodatnih 30.000 kn minusa!
Svi ovi koji izlaze sutra-tj izašli bi ali nemaju sa čim. Imaju 0 kom. INGRE. [lol] . Sutra će možda neki igrač utući 2-3 tisućaka da stvori paniku. Ko zna hoće li navući burekdžije na prodaju??? Mene neće, ja mogu samo kupovati ako padne niže od 14. Kako je dobro biti investitor a ne burekdžija.
PS: Jedino nitko ne komentira to da će INGRA pokriti gubitak iz rezervi. Pa nisu oni tako siromašni kada imaju tolike rezerve. [thumbsup].
Realni gubitak 4q je -10 milijuna Kn, jer 45 milijuna je otpis nenaplativog potraživanja, kako stoji u izvješću dokapitalizacijom se smanjuje negativni pritisak na bilancu u iznosu 10 milijuna Kn…..
U 1q već posluje oko nule, jačom rasprodajom lapada, može poslovati i dosta pozitivno!
Svi dioničari platili smo to čišćenje bilance, i upravo zato je RBA rasprodavao jer znao je kako će ingra otpisati potraživanja i prikazati gubitak, i upravo zbog toga su rasprodavali svoje dionice kako bi mogli kupovati preko drugih fondova što niže(ovo je ravno za zatvor, u americi)….
Fondovi odnosno omf fondovi kad tada će morati dignuti cijenu preko 26 Kn, jer zakon im to propisuje….. I upravo zato je RBA rasprodao dionice da njegovi fondovi mogu kupovati što niže, a kasnije u dizanju da kupi od istih fondova a ne od malih investitora…….
Vlasnik/nositelj računa Stanje [%] Vrsta računa Mjesto
1. PBZ D.D. 909.974 6,72 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
2. OPPENHEIM IGOR 773.908 5,71 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./PBZ CROATIA OSIGURANJE OBVEZNI MIROVINSKI FOND 603.877 4,46 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
4. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 600.149 4,43 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
5. SOCIETE GENERALE-SPLITSKA BANKA D.D./AZ OBVEZNI MIROVINSKI FOND 564.324 4,17 Skrb. račun SPLIT, HRVATSKA
6. DOM HOLDING D.D. 516.658 3,81 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
7. TEHNIKA D.D. 451.800 3,34 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D./KVARNER VIENNA INSURANCE GROUP D.D. 380.759 2,81 Skrb. račun RIJEKA, HRVATSKA
9. LUDVIGER JASNA 338.850 2,50 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 270.000 1,99 Osnovni račun ZAGREB, HRVATSKA
Ukupno: 39,94
nema promjene i dalje u top10…
ps. Po meni gubitak je ocekivan.
pa ljudi nisu niti jedan novi ugovor potpisali u 12 mjeseci….samo su zavrsavali prije dobivene poslove
zbog cega onda ocekivati neko iznenadjenje?
Toliko bedastoca se moze procitat. Cudo
Jedni drukaju danima za gore, drugi za dole!
Ja danas kupujem
Rezultat je los, al kupujem buducnost
Neki ce rec ingra nema buducnost.
Ja kazem ok, promjenite temu.
90 mil gubitka , povecanje u odnosu na proslu godinu,
Kolege spasitelji, koliko je ingra bila na proslom izvjestaju?
Iako ce netko mislit da imam ingru , nemam je ali danas cu je kupit jer ce biti sasvim dovoljno bedaka!
Pozdrav i vidimo se . Ja sam na bidu i imam za cca 8000
Ingra je na proslom izvjestaju bila na oko 40 kn…
sada je na 15….dakle uracunato….
dobar zakljucak?
Fondovi odnosno omf fondovi kad tada će morati dignuti cijenu preko 26 Kn, jer zakon im to propisuje….. I upravo zato je RBA rasprodao dionice da njegovi fondovi mogu kupovati što niže, a kasnije u dizanju da kupi od istih fondova a ne od malih investitora…….
druk, da bi bio druk, mora sadržavati minimum inteligencije u napisanome….ovo tvoje je teška gluparija!
znači, po tebi fondovi moraju dići cijenu na 26 kn jer im zakon to propisuje ( [lol] ), pa zato RBA fond ruši cijenu što niže ?!?!?!
čovječe što je tebi?!?! pa što misliš da su ulagači djeca iz vrtića kojoj možeš pisati ovakve gluposti!?!
ne znam što je tragičnije, -90 milijuna kuna gubitka ili ove gluposti kojima tako jadno drukaš!!
[bye] [bye] [bye]
čovječe što je tebi?!?! pa što misliš da su ulagači djeca iz vrtića kojoj možeš pisati ovakve gluposti!?!
ne znam što je tragičnije, -90 milijuna kuna gubitka ili ove gluposti kojima tako jadno drukaš!!
[bye] [bye] [bye]
Ovo je istina da će kad tad fondovi morati dignuti cijenu iznad 26 Kn, inače će omf fondovi morati rasprodati sve dionice što imaju! Takav je zakon………
Ne znam jel tko od vas zaradio na ingri? Pretpostavljam samo day trejderi. Ingru pratim već dvije godine i ona konstantno pada i pada. A na forumu se stalno priča o nekom silnom rastu
[bye] [bye] [bye]
Ovo je istina da će kad tad fondovi morati dignuti cijenu iznad 26 Kn, inače će omf fondovi morati rasprodati sve dionice što imaju! Takav je zakon………
[/quote]
Kolega, koji je to točno zakon? I koji članak u tom zakonu?
Bilo bi zgodno da nam date neki link. Čisto da ne ispada da lupetate gluposti…