Ne blebecite bez-veze.
Da izvješće nije HOROR nebi bilo objavljeno u 15.59.99 h.
Namjerno je objavljeno da bi se glave malo smirile do jutra i da ublazi katastrofu al im i to neće pomoc jer će nastati stampedo prodaje u 10.00.01.
Eto vam sad kad ste sebe i druge uvjeravali da je ovo podcjenjena dionica i zato nek vam ovo bude pouka za ubuduće .
Kako ono kažu u školi… dajte malo mesa kolega… malo mesa.
Ove kosti su za juhicu !
@S400
kolega,dovoljna je brojka od 90.
slažem se da se kupuje budućnost firme al je razlika izmedju vas i mene sto ću ja kupovati na 10kn ,a vi ste kupovali na 17 kn, pa možda i vise.
Za nekoliko mjeseci ili godina sv icemo doći do zeljene cijene samo ću ja imati dobit 500%,a vi 100%.
U tome je razlika izmedju investitora.
P.s jednostavo sam imao sreću sto nisam uletio po 32 kn, pa i prije neki dan po 17 kn.
Želim vam sutra svu sreću, a kako je ovo ZSE nebu me cudilo da završi na + 2%
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Vidim da Vam ide matematika, svaka čast dobro ste sve objasnili, sutra znači po 13-14 kuna kupujete,a za koji dan po 10, i onda za koji mjesec prodajete po 50 , dobar plan.
kad bi sve koji pišu po ovom forumu na temu ingre skupili u jednu vriću, pod pretpostavkom da svi i imaju ingru u portfelju ,pitam se koliko bi istresli dionica iz te vriće? bi li ta vrića ušla u top50. prema tome glupo je pisati da ćemo mi srušiti ili dići cijenu. danas sam vidio najbrži prst na VIRO! kad dođe vrijeme cijenu će odraditi oni koji su je i doveli do sadašnje. izvještaj je ok,i to je potvrda onog što se znalo i ništa novo se i nije očekivalo, te je situacija bolja za razliku 12/2010.g.,kad je cijena od 14,5 išla do 18,5 , i da nije bilo prodaje ROMF i ING GR bila bi oko 18. crobex je ionako napuhan i sad se polako ispuhuje, a vjerovatno će se ispuhivati i dalje, pa sad igraj najbrži prst. ko želi skidati gaće nek skida
OVER25, mislim da si s svojim zadnjim post-om rekao sve. A to da ćeš dionicu kupovati na 10 kuna, to su samo tvoje puste želje! 500% .
Kako je moguće da jedna horor firma omogući tebi rast od 500% ?
Odgovor je jednostavan. To nije horor firma, a jedina je istina da bi ti želio uči na vlakić što jeftinije.
Kad već govoriš o 90, ja ću ti isto reći brojku …. 500, samo nisu postotci, nego milioni.
ja sutra kipam svoje, očekivao sam nekih 30 milja gubitka, ali ovo je 3 x više…
KOMA, KATASTROFA!!!!
Kladio bih se u bilo šta da sutra nečeš prodat.
Pogledaj izvješće Belja, s 60 milja gubitka dionica otišla 100% gori jer ima budućnost, a INGRA kao da je zadnja babaroga na tržištu kapitala.
Na koji god toppic dodjete ili nam se smiju ili utjehu u gubicima firmi u kojima su takvi likovi traze upravo u Ingri tipa "Mi smo i dobri kakava je ingra" (pogledati Belje zadnja stranica)…
A koliki je crnjak najbolje govori i pisanje jednog Lopine na Best buyu…čovjek je cijeli prvi mjesec govorio kupovat-kupovat-kupovat…ali eto očito, zaboravio je prije nekih desetak dana govoriti i prodavat-prodavat-prodavati…što se iz njegovih postova da isčitati da je učinio… [bye]
Na koji god toppic dodjete ili nam se smiju ili utjehu u gubicima firmi u kojima su takvi likovi traze upravo u Ingri tipa "Mi smo i dobri kakava je ingra" (pogledati Belje zadnja stranica)…
A koliki je crnjak najbolje govori i pisanje jednog Lopine na Best buyu…čovjek je cijeli prvi mjesec govorio kupovat-kupovat-kupovat…ali eto očito, zaboravio je prije nekih desetak dana govoriti i prodavat-prodavat-prodavati…što se iz njegovih postova da isčitati da je učinio… [bye]
Taj lopina je neki fond manager ili kaj ?!
Frajer je kupio po 14, prodao po 18 … svojih 20% je odradio … i dajte ljudi argumente?!
Zašto je Ingra loša i precijenjena ?
Zašto će propasti ?
Zašto će dionica pasti na 10 kuna ?
Kladim se da 90% ovih koji viču katastrofa uopće ni nemaju dionicu. Nego bi je htjeli što jeftinije.
I da… Za dobrim konjem se prašina diže… a vi ste je ovdje stvarno podigli !!!
Sutra mozda panicari i neznalice budu prodavali na pocetku dana ali kasnije bi se igra mogla itekako preokrenuti. Bili zivi pa vidili.
Sutra ce dionica mozda u minus mozda u plus no ono sto je bitnije je da ce do kraja godine uduplo.