Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore:
Da li je trebalo INGRU jucer prodati?
Treba li je danas prodati?
Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?
Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore: Da li je trebalo INGRU jucer prodati? Treba li je danas prodati? Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?
Ovisi, što zapravo želiš. Po meni preporuka je ne prodavat. Do kada? Barem do kraja godine. Tada ponovno razmatraj, donesi odluku da li ostaješ ili izlaziš. Bojim se da će ovi koji izlaze biti jako razočarani kroz koji dan…..[smiley2]
Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore:
Da li je trebalo INGRU jucer prodati?
Treba li je danas prodati?
Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?
1. ne
2. ne
3. ne
…još kakvo pitanje?[smiley2]
Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore: Da li je trebalo INGRU jucer prodati? Treba li je danas prodati? Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?
Ako si mislio prodavati bolje da si to učinio jučer…Danas definitivno ne prodavati..međutim može se desiti da sutra potone još malo.
Slažem se sa Matrixom da ispod 44k neće..međutim tko zna…
Ja ne bih prodavao prije nego uđemo u 1. kotizaciju i to samo ako ti je jaaako neophodan keš…Ako možeš namaći lovu iz drugih izvora nemoj prodavati i čekaj da prođe ova gužva oko HT-a.Teška je odluka jer će ovo pobjeći gore sigurno…sve je u procjeni dobrog tajminga. U tome je čar trgovanja na burzi..[smiley2]
Ukratko [color=blue]NE[/color]
Ne prodavat Ingru.
Ne zato sto je imam vec zato sto ide na 1.kotaciju prije HT-a.
PA cemo onda vidjeti sto ce biti..
“/> Prerijetko se vide poruke kada treba prodati, pa imam tri pitanja, ako ima hrabrih da odgovore: Da li je trebalo INGRU jucer prodati? Treba li je danas prodati? Ili na kraju: Treba li ju sutra prodati?
1. Da, meni [smiley2]
Haahahahahha
Ma da će INGRA vrijediti više kada uđe u prvu kotaciju znam i sam. Mene zanima da li će imati pad prije toga.
Prodavao bih je sada ako će kasnije biti moguće kupiti po bitno nižoj cijeni, npr 40.000.
Npr sad prodam i poslije ponovno kupim. Glupo mi je padove prozivaljavati s dionicama u rukama.
Daljnji odgovori?
Ne prodavat Ingru. Ne zato sto je imam vec zato sto ide na 1.kotaciju prije HT-a. PA cemo onda vidjeti sto ce biti..
je to sigurno gdine plavi čovječe (to za 1. kotaciju prije HT-a)?
Sto se tice 1.kotacije.
Mislim da je bilo receno negdje pocetkom 9-og. mjeseca dakle jos malo.
A THT upis pocinje 19.rujna.
Dakle…
Sto se tice 1.kotacije. Mislim da je bilo receno negdje pocetkom 9-og. mjeseca dakle jos malo. A THT upis pocinje 19.rujna. Dakle…
Poštovani kolege, ovu dionicu se isplati uzeti, pred, ali i poslije T-ht-a zbog velikog potencijala u budućnosti i naravno rasta, koje je uvjetivano odličnim prihodima u državi, ali i inozemstvu.