INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

NAJBRŽI PRST NA INGRI- između par stotina malih dioničara posebno će oći biti uprte u nekolicinu većih (tako se predstavljaju)..gospon tigrus s rednim brojem 1, pitbull na poluzi redni broj 2, megido 1 se smješi iza rednog broja 3, gospod deniro sa svojom TA je već u niskom startu…koji od njih će uspjeti izići prije blokade…srijeda 16-2-2011, 10:00, zse, najbrži prst- NE PROPUSTITE

Isto tako se čeka najbrži prst ma kupnji, zar ne Lanice ?! 😉

@ vegas

Hoću li prodati ili ne to je moja osobna odluka! Ali da te ne grijem previše na vatri, jako izgledno izlazak s pushingom i odlazak u ono što bar vidim oko sebe da radi, Belje, Tisak, HT, INA, Podravka, cigare-r-a…nebitno, ali vidim…

No da očekivanja nisu ispunjena – nisu!

Sad, ako će netko misliti da je ovo druk ili neće, apsolutno me više nije briga na ovoj burzi.
Dok je ekipa uzimala dividendu na HT-u, ja tavorio ovdje, reko bit će bolje.
Dok su prošla 2-3 ciklusa rasta na IGH uzadnjih godinu,godinu i pol, ja si mislim to je mafijašluk neću s njima da imam posla – ovo je poštena firma.
Kad ono, dokapitalizacija gdje mi ruše vrijednosti moje imovine. Tu sam već bio blizu pucanja, ali eto – popušim još jednu priču – dokapitlaizacija uspjela.
Dođe izvješće, gubitak povećan?!?!? Kako pobogu povećan kad je dokapitalizacija uspjela?!?!!?! Pa zar niste mogli ni za hebeni milijun kuna smanjiti gubitak kroz dokapitalizaicju???
Ovi pojma nemaju.
Ako moj imenjak ne inicra rušenje onong nesposobnog manekena ili je s njim u talu ili ga baš briga hoće li mu firma propasti kao što mu je i propala jedna, a na dobrom je putu da mu propadne i druga država…

Onih 90 miljona kuna je recunica prihoda minus rashod, a pod prihod nije uracunata dokapitalizacija tako da kad se sve zbroji ingra je cijeli dug vec s tim i rijesila.

Ljudi smirite se ovaj izvjestaj je ocekivan i uopce nije tako los kako je mogao biti s obzirom na situaciju.

PO OVOME ŠTO PIŠE NA KRAJU TEKSTA NOVE DIONICE NISU JOŠ UVRŠTENE?? [shocked]

Izvinjavam se ako nije riječ o tih novih 6.500.000…nisam pratio ingru duže vrijeme.

http://www.business.hr/hr/Kompanije/Rezultati-poslovanja/Ingra-gubitak-od-90-56-milijuna-kuna-misli-pokriti-rezervama

Laži izmišljaju ljubomorni i nesposobni šire ih budale a vjeruju idioti!!!

"Negativan utjecaj na financijski rezultat Ingre imala su i jednokratna vrijednosna usklađivanja tijekom 2010., navodi se u priopćenju."
Radi usklađivanja s MRS-ima.
Nije toliko loš izvještaj. Sutra na 5kn. HA HA.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Dovoljno je samo reći da je ovo bila teška godina za sve građevince i svijetlo na kraju tunela postoji.
Ingra ove godine nije apsolutno ništa radila, kad krene ciklus, a jednom mora…vratit će se još više.

Mislim da svatko sa malo razuma može ocijeniti smisao tvog posta i da li je ovo realna cijena dionice.

Svatko sa malo razuma ne ulaze u Ingru.

Krepat ma ne molat.

Zaključak :

1. Nova dokapitalizacija za 120.000.000 Kuna, znači novih brdo dionica
2. Dug preko 90.000.000 Kuna
3. Gubitak veći za nekih 25%
5. Novi poslovi ne prije lipnja

, a ja u dionicama Ingre. [sad]

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Zaključak :

1. Nova dokapitalizacija za 120.000.000 Kuna, znači novih brdo dionica
2. Dug preko 90.000.000 Kuna
3. Gubitak veći za nekih 25%
5. Novi poslovi ne prije lipnja

, a ja u dionicama Ingre. [sad]

1. To si znao i prije izvješća… (dugo su već na burzi )
2. Kakav dug ? Misliš gubitak!
3. Da, ali i povećanje kapitala i rezervi za 10%!
5. Ti imaš neku kristalnu kuglu?!

Zaključak, ja mislim da ti uopće nemaš dionice Ingre, ali bi ih htio imati! 😀

Uz sve što su naveli ovo je dokaz magle

Ingra je tijekom poslovne 2010. uspjela smanjiti obveze prema dobavljačima za 109 milijuna kuna. Iz Uprave ističu i da je Ingra u prošloj godini, kako bi pojačala prisutnost na inozemnim tržištima, nastavila sa sustavnom obradom i određivanjem prioriteta na onim inozemnim tržištima na kojima već ima značajne reference. U prvoj prioritetnoj skupini Ingre su tržišta Sjeverne Afrike, Ruske Federacije i jugoistočne Europe, sa trenutno 12 aktivnih ponuda s realnim izgledima za ugovaranje poslova.

[rolleyes]

Nema predaje, nema prodaje [thumbsup]

Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!

Kako se može vidjeti bilančno je bila metla, veliko pospremanje u zadnjem kvartalu -55 milijuna Kn, otpis nenaplativih potraživanja, kako sam i ranije napisao uprava je u zadnje dvije prodavala maglu, ništa nisu radili i odgađali su bilo kakve rezove, svi smo platili cijenu toga, i sada su ti rezovi došli na naplatu, 2010. izvršena je dokapitalizacija i sada je vidljivo u bilanci, bilančno je jača nego u zadnje dvije godine, nije sve gubitak, kako se predstavlja gubitak, niti je sve dobitak kako se predstavlja dobitak!
ovo je fondovska dionica, i nove dionice su od početka 2011. u optjecaju. Provjereno jer sam pitao na skdd…… Što se može očekivati u narednim danima, mjesecima, sve ovisi o fondovima, ali znam da uprava mora još više pojačati angažman na dobivanju poslova, ali i aktivnijoj prodaji lapada!

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

@Veliki Šefe…nakon svih tvojih tik tak… up up…tak tak…ovdje i na Dalekovodu…

…najbolje je da se malo pokriješ ušima i ušutiš…

IZ RDG " 2009 2010
3. Nerealizirani gubici (rashodi) financijske imovine 138 0 34.300.131
Da nije ove stavke gubitak bi biopuno manji nego 2009,sve u svemu izvješće je OK.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

New Report

Close