INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Sutra će kupit i ovaj što kupuje 15000 komada.

Baš me zanima tko će mu prodat.

ODLIČNO!!

[smiley]

NAJBRŽI PRST NA INGRI- između par stotina malih dioničara posebno će oći biti uprte u nekolicinu većih (tako se predstavljaju)..gospon tigrus s rednim brojem 1, pitbull na poluzi redni broj 2, megido 1 se smješi iza rednog broja 3, gospod deniro sa svojom TA je već u niskom startu…koji od njih će uspjeti izići prije blokade…srijeda 16-2-2011, 10:00, zse, najbrži prst- NE PROPUSTITE

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

Tu treba podvući crtu – VIŠE SE NE OKRETATI ! Minus treba u ovoj godini nadoknaditi i
idemo dalje !

[color=blue][/color][b][/b]...prodajte dionice...-kupite nekretnine!

S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni. Nastavak pozitivnog poslovanja očekujem i za 1Q 2011. Ipak nije toliko crno koliko se mislilo, a vi pišite što hoćete.

Objasni mi kako su to bili pozitivni!
Daj i meni tu formulu da i ja budem obraden znanjem kao ti!
To što imam ovu dionicu u većem dijelu portfelja, to ne znači da me i kokošarska Uprava može praviti budalom!
Dosta je više bilo!
Strašno!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

http://www.seebiz.eu/hr/tvrtke/infrastruktura/ingra-u-2010.-gubitak-povecan-26%2c8%25,105354.html

Pa ja ne znam nikog tko je očekivao pozitivno izvješće za 2010, a cijena dionice je pala sa 50 kuna na 15, što je debelo debelo previše, čak i uz tako "veliko" ( 26%) povećanje gubitaka.

dajte ljudi koji vam je,šta se prepucavate-stanje je takvo kakvo je je… ga. sutra ce bit gadno- možda i ne! lp STFACA

Poruka Blueman-u i moderatoru koji me stalno briše!

BROJKE !

Brojke za Optimu (BMW) ….
2010 2009 2008
P/S 0,19 4/10 0,19 0,21
P/E -1,41 4/10 -0,78 -0,81
P/B -0,21 4/10 -0,24 -0,40
BVPS -148,16 4/10 -126,38 -76,69
EPS -21,81 4/10 -39,39 -38,04

Brojke za Ingru
2010 2009 2008
P/S 0,91 4/10 0,42 0,17 (trenutna cijena dionice naprema prihodima)
P/E -2,31 4/10 -2,94 44,97 (trenutna cijena dionice naprema zaradi)
P/B 0,42 4/10 0,46 0,40 (omjer knjigovodstvene vrijednosti i trenutne cijene)
BVPS 37,05 4/10 33,42 38,53 (knjigovodstvena cijena po dionici)
EPS -6,68 4/10 -5,26 0,34 (zarada/gubitak po dionici u kn)

O ovim EBITDA-ovim s kojima valjaš neuki narod i širiš paniku neću ni riječi trošiti.

Dovoljno je samo reći da je ovo bila teška godina za sve građevince i svijetlo na kraju tunela postoji.
Ingra ove godine nije apsolutno ništa radila, kad krene ciklus, a jednom mora…vratit će se još više.

Mislim da svatko sa malo razuma može ocijeniti smisao tvog posta i da li je ovo realna cijena dionice.

@ vegas

Hoću li prodati ili ne to je moja osobna odluka! Ali da te ne grijem previše na vatri, jako izgledno izlazak s pushingom i odlazak u ono što bar vidim oko sebe da radi, Belje, Tisak, HT, INA, Podravka, cigare-r-a…nebitno, ali vidim…

No da očekivanja nisu ispunjena – nisu!

Sad, ako će netko misliti da je ovo druk ili neće, apsolutno me više nije briga na ovoj burzi.
Dok je ekipa uzimala dividendu na HT-u, ja tavorio ovdje, reko bit će bolje.
Dok su prošla 2-3 ciklusa rasta na IGH uzadnjih godinu,godinu i pol, ja si mislim to je mafijašluk neću s njima da imam posla – ovo je poštena firma.
Kad ono, dokapitalizacija gdje mi ruše vrijednosti moje imovine. Tu sam već bio blizu pucanja, ali eto – popušim još jednu priču – dokapitlaizacija uspjela.
Dođe izvješće, gubitak povećan?!?!? Kako pobogu povećan kad je dokapitalizacija uspjela?!?!!?! Pa zar niste mogli ni za hebeni milijun kuna smanjiti gubitak kroz dokapitalizaicju???
Ovi pojma nemaju.
Ako moj imenjak ne inicra rušenje onong nesposobnog manekena ili je s njim u talu ili ga baš briga hoće li mu firma propasti kao što mu je i propala jedna, a na dobrom je putu da mu propadne i druga država…

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Kada se realno sve sagleda ovaj izvještaj i nije toliko loš.Iskreno očekivao sam i gore.Uglavnom dno dna je postignuto i cijena dionice može samo rasti, naravno ne treba imati nerealna očekivanja pa misliti da će rast biti velik,barem ne u skorašnje vrijeme.Kratkoročni rast bi mogao biti do 30% ali to prije svega ovisi o fondovima.Dakle da rezimiram,sutra je na početku trgovanja moguć mali pad ponajviše zbog paničara i lovaca u mutnom ali onda up [thumbsup]

@ vegas

Hoću li prodati ili ne to je moja osobna odluka! Ali da te ne grijem previše na vatri, jako izgledno izlazak s pushingom i odlazak u ono što bar vidim oko sebe da radi, Belje, Tisak, HT, INA, Podravka, cigare-r-a…nebitno, ali vidim…

No da očekivanja nisu ispunjena – nisu!

Sad, ako će netko misliti da je ovo druk ili neće, apsolutno me više nije briga na ovoj burzi.
Dok je ekipa uzimala dividendu na HT-u, ja tavorio ovdje, reko bit će bolje.
Dok su prošla 2-3 ciklusa rasta na IGH uzadnjih godinu,godinu i pol, ja si mislim to je mafijašluk neću s njima da imam posla – ovo je poštena firma.
Kad ono, dokapitalizacija gdje mi ruše vrijednosti moje imovine. Tu sam već bio blizu pucanja, ali eto – popušim još jednu priču – dokapitlaizacija uspjela.
Dođe izvješće, gubitak povećan?!?!? Kako pobogu povećan kad je dokapitalizacija uspjela?!?!!?! Pa zar niste mogli ni za hebeni milijun kuna smanjiti gubitak kroz dokapitalizaicju???
Ovi pojma nemaju.
Ako moj imenjak ne inicra rušenje onong nesposobnog manekena ili je s njim u talu ili ga baš briga hoće li mu firma propasti kao što mu je i propala jedna, a na dobrom je putu da mu propadne i druga država…

Smanjene obveze prema dobavljačima za 109 miliona kuna… eto kako !

Drago mi je da se i fotije opametio i na sofisticirani način daje signale da je Ingra trenutno best buy! [thumbsup]

Što smo padali padali smo. Moda tavorenje na ovim razinama još neko kratko vrijeme, a onda – raketa!

Stipe10,gdje ti je nestao optimizam? Ja i dalje vjerujem u ovo gore citirano.Nema prodaje.Pozdrav. [thumbsup]

New Report

Close