INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Al zato zvuče euforično za 2011. :)))

Da sam broker davno bih se ubio. Ili bi me ubili. Whatever.

S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni. Nastavak pozitivnog poslovanja očekujem i za 1Q 2011. Ipak nije toliko crno koliko se mislilo, a vi pišite što hoćete.

neće uvijek biti ovako.

negativa blokada sutra na 14kn. Tko će obraniti ovu vijest??

idući tjedan će bit bolje...

ovo je katastrofa…sutra najbrži prst [bye] mislim da će sutra TA ovog bisera izgledat ko HT nakon ex divid.dat…

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

eto zašto su fondovi rasprodavali ,s opravdanjem

Konsolidirano.
Nakon dokapa oko 950 mi kuna duga prema bankama, ili 1,05 sa dobavljačima
A u bilanci arena po 120 mil eura (tko zna koje realne vrijednosti) i lapada 40 mi eura (tko zna koje realne vrijednosti)
i negativan EBITDA od 30-ak mil kuna.

Dzaba dokap ako dug raste

Optima je za ovo BMW-e.

OX-Bright, inspiring and easy going. You make an outstanding parent. Shoul merry a Snake or Rooster but not a Sheep

Ajoj. Gubitak od 90 milja kuna. Nedobro.

Prema preliminarnom izvještaju o sveukupnoj dobiti, rezultat Grupe Ingra iznosi -55,60 kuna. Ajde frcko objasni nam ovo.

neće uvijek biti ovako.

Ingra (ako gledamo samo prošlu godinu) nije dobila pravi posao.
To je činjenica.

I na kraju da se osvrnem na očekivano izvješće. Mišljenja sam da isto nema razloga da bude dobro jer prošla godina i nije zaslužila da se pamti po ičemu dobrom. Uostalom i sama uprava je najavila da će u 2010.g. zabilježiti negativan poslovan rezultat.
No, ista ta uprava nas (a i sebe)uvjerava da će sve poduzeto u prošloj godini donijeti rezultate, stabilizaciju poslovanja i uspješno pokretanje novog investicijskog ciklusa.
Zašto im ne vjerovati, kad je to jedino i ostalo (za sada )

Ne znam zašto je netko očekivao drugačije izvješće!!!

hmmm…
Mkn = miliona kuna

2008: prihod 1,036 Mkn, rashod 1021 Mkn, dobit: +11,7 Mkn
cijena dionice 80kn

2009: prihod 575 Mkn, rashod 658 Mkn, gubitak: – 82,7 Mkn
cijena dionice 40 kn

2010: prihod 305,95 Mkn, rashod 396 Mkn, gubitak: – 90,56 Mkn
cijena dionice 15 kn

plus, minus… rezime: dionica je prejeftina.

Nauči računati … i čitati FI …

S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni.

Ajoj…

Prema preliminarnom izvještaju o sveukupnoj dobiti, rezultat Grupe Ingra iznosi -55,60 kuna. Ajde frcko objasni nam ovo.
[/quote]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/INGR-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.xls
Kolega, pa vas furt treba obrazovati. Gore je link za konsolidirani izvještaj. Odi na tablicu na kojoj piše RDG i pogledaj što točno piše u retku 50.

New Report

Close