S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni. Nastavak pozitivnog poslovanja očekujem i za 1Q 2011. Ipak nije toliko crno koliko se mislilo, a vi pišite što hoćete.
negativa blokada sutra na 14kn. Tko će obraniti ovu vijest??
ovo je katastrofa…sutra najbrži prst [bye] mislim da će sutra TA ovog bisera izgledat ko HT nakon ex divid.dat…
Konsolidirano.
Nakon dokapa oko 950 mi kuna duga prema bankama, ili 1,05 sa dobavljačima
A u bilanci arena po 120 mil eura (tko zna koje realne vrijednosti) i lapada 40 mi eura (tko zna koje realne vrijednosti)
i negativan EBITDA od 30-ak mil kuna.
Dzaba dokap ako dug raste
Optima je za ovo BMW-e.
Ajoj. Gubitak od 90 milja kuna. Nedobro.
Prema preliminarnom izvještaju o sveukupnoj dobiti, rezultat Grupe Ingra iznosi -55,60 kuna. Ajde frcko objasni nam ovo.
Ingra (ako gledamo samo prošlu godinu) nije dobila pravi posao.
To je činjenica.
I na kraju da se osvrnem na očekivano izvješće. Mišljenja sam da isto nema razloga da bude dobro jer prošla godina i nije zaslužila da se pamti po ičemu dobrom. Uostalom i sama uprava je najavila da će u 2010.g. zabilježiti negativan poslovan rezultat.
No, ista ta uprava nas (a i sebe)uvjerava da će sve poduzeto u prošloj godini donijeti rezultate, stabilizaciju poslovanja i uspješno pokretanje novog investicijskog ciklusa.
Zašto im ne vjerovati, kad je to jedino i ostalo (za sada )
Ne znam zašto je netko očekivao drugačije izvješće!!!
hmmm…
Mkn = miliona kuna
2008: prihod 1,036 Mkn, rashod 1021 Mkn, dobit: +11,7 Mkn
cijena dionice 80kn
2009: prihod 575 Mkn, rashod 658 Mkn, gubitak: – 82,7 Mkn
cijena dionice 40 kn
2010: prihod 305,95 Mkn, rashod 396 Mkn, gubitak: – 90,56 Mkn
cijena dionice 15 kn
plus, minus… rezime: dionica je prejeftina.
Ajoj. Gubitak od 90 milja kuna. Nedobro.
Nauči računati … i čitati FI …
S obzirom da je 3Q bio -39(koliko se sjećam) a sada -55 za cijelu godinu, znači da su zadnji kvartal bili pozitivni.
Ajoj…
Prema preliminarnom izvještaju o sveukupnoj dobiti, rezultat Grupe Ingra iznosi -55,60 kuna. Ajde frcko objasni nam ovo.
[/quote]
http://www.zse.hr/UserDocsImages/financ/INGR-fin2010-1Y-NotREV-K-HR.xls
Kolega, pa vas furt treba obrazovati. Gore je link za konsolidirani izvještaj. Odi na tablicu na kojoj piše RDG i pogledaj što točno piše u retku 50.