Trenutno je na burzi uvršteno 7.500.000 dionica, u roku par dana biti će registrirano dodatnih 6.045.200 dionica.
Trenutna vrijednost tih 7,5 mil dionica je 115.875.000 kn (15,45kn/dionici). Međutim sada će se taj isti iznos morati podjeliti sa 13,5 mil dionica i vrijednost dionice će pasti barem za 45%. Tko ovo čita neka se sjeti mojih riječi… Sell before it’s late!
I?
Nekad je kompanija vrijedila 20 puta više ?! 🙂 Nakon toga će vrijediti samo 10 puta manje … a pitanje je odkud tebi te informacije ! 😀
Dobro se podjelili i izračunali, kolega odakle vi dolazite???? [shocked]
Što ste se zgtrade uhvatili,zakasnio je sa vješću 40dana.. al ovaj članak nitko nije prokomentiro,,,zar nije taj posao mesić izboro za ingru…??
Trenutno je na burzi uvršteno 7.500.000 dionica, u roku par dana biti će registrirano dodatnih 6.045.200 dionica.
Trenutna vrijednost tih 7,5 mil dionica je 115.875.000 kn (15,45kn/dionici). Međutim sada će se taj isti iznos morati podjeliti sa 13,5 mil dionica i vrijednost dionice će pasti barem za 45%. Tko ovo čita neka se sjeti mojih riječi… Sell before it’s late!
i mas stotku od mene za "druk godine"!
Pa covjece, te dionici su na burzi vec vise od mjesec dana!
[bye] [bye]
Ali tebi k’o tebi, preporučam i dalje da ih čekaš da se pojave na burzi! [lol] [lol]
Tko god da ovo cita jasno mu je da te interesuje INGRA…i to puno, puno… [thumbsup]
Ima li toga izvješća??????????
Neki su tako govorili i na 18 kuna.
Čekate i molite se da bude loše, gdje ste katastrofičari?
Kao i obično moglo bi se desiti da izvješće prvo objavi neki od portala, a tek onda zvanično na ZSE-u.
Ne bih bio iznenađen!
Čekate i molite se da bude loše, gdje ste katastrofičari?
Vidim na asku sve tisućice izgleda da netko zna kakvo je.