INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Trenutno je na burzi uvršteno 7.500.000 dionica, u roku par dana biti će registrirano dodatnih 6.045.200 dionica.

Trenutna vrijednost tih 7,5 mil dionica je 115.875.000 kn (15,45kn/dionici). Međutim sada će se taj isti iznos morati podjeliti sa 13,5 mil dionica i vrijednost dionice će pasti barem za 45%. Tko ovo čita neka se sjeti mojih riječi… Sell before it’s late!

I?

Nekad je kompanija vrijedila 20 puta više ?! 🙂 Nakon toga će vrijediti samo 10 puta manje … a pitanje je odkud tebi te informacije ! 😀

po tome smo na 9kn

Dobro se podjelili i izračunali, kolega odakle vi dolazite???? [shocked]

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

http://www.business.hr/hr/Naslovnica/Nekretnine/Hrvatski-megasan-Blagaic-dovodi-Amerikance-da-izgrade-golfske-terene

Što ste se zgtrade uhvatili,zakasnio je sa vješću 40dana.. al ovaj članak nitko nije prokomentiro,,,zar nije taj posao mesić izboro za ingru…??

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Trenutno je na burzi uvršteno 7.500.000 dionica, u roku par dana biti će registrirano dodatnih 6.045.200 dionica.

Trenutna vrijednost tih 7,5 mil dionica je 115.875.000 kn (15,45kn/dionici). Međutim sada će se taj isti iznos morati podjeliti sa 13,5 mil dionica i vrijednost dionice će pasti barem za 45%. Tko ovo čita neka se sjeti mojih riječi… Sell before it’s late!

i mas stotku od mene za "druk godine"!

Pa covjece, te dionici su na burzi vec vise od mjesec dana!
[bye] [bye]

Ali tebi k’o tebi, preporučam i dalje da ih čekaš da se pojave na burzi! [lol] [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Tko god da ovo cita jasno mu je da te interesuje INGRA…i to puno, puno… [thumbsup]

Ima li toga izvješća??????????

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Ima li toga izvješća??????????

ima.

+ INGR-R-A
[lol]

@tigrus

Neki su tako govorili i na 18 kuna.

RBA FOND IZGUBLJEN U VREMENU I PROSTORU BIJEŽITI IZ OVOGA FONDA IZABERITE AZ FOND ZA VAŠU BOLJU BUDUĆNOST I SIGURNU MIROVINU

Čekate i molite se da bude loše, gdje ste katastrofičari?

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

Kao i obično moglo bi se desiti da izvješće prvo objavi neki od portala, a tek onda zvanično na ZSE-u.
Ne bih bio iznenađen!

Čekate i molite se da bude loše, gdje ste katastrofičari?

Vidim na asku sve tisućice izgleda da netko zna kakvo je.

New Report

Close