da je dobro već bi bili na 18kn jer igraći imaju info.
Igrači su očito imali info prošli tjedan!
[cry]
A mi mali ćemo se doslovce poklati kad izvješće izađe, a bagra će stajati sa strane i zadovoljno se smješkati… [angry]
HT vam je povoljan, te prodajte Ingru i svi u povoljan HT.
u odnosu na INGR, HT je turbo-turbo povoljan…samo se ti krcaj Ingrom [bye]
"jer je prodavač spreman prodati i puno jeftinije"
@ optimist1
Koji jeftini druk.
nadam se da sad shačaš što sam govorio.
@ optimist
Nisam razumio, koja razlika između 15, 70 i 15,40, i to je puno jefrinije. Ne buditie smiješni.
HT vam je povoljan, te prodajte Ingru i svi u povoljan HT.
Da, to sam i ja napravio, popušio dosta love na žalost. Al čim se skulira situacija oko Ingre, evo mene nazad…
@ optimist
Nisam razumio, koja razlika između 15, 70 i 15,40, i to je puno jefrinije. Ne buditie smiješni.
jučer je prodaja bila na 15,9 kad sam ja to napisao.I odnosilo se na one koji su se žurili pokupiti sa prodaje. danas se trži po 15,4 to je 50lipa… pa uzmite recimo 3000kom . to vam je 100dionica više… vama je to malo???
Jednostavno ne shvačate,nisam ovdje da bi druko,nekog nagovorio na prodaju,ili na kupnju. Imam ingru,al malo drugačije gledam na stvari,volio bi da izvješće bude pozitivno,i da ingra ode iznad 20kn.
Ma bice to dobro!
Neki dan je baba bacila grah i kaze da ce biti dobro i da ce sve to narod pozlatiti…
(a da ne bi mozda uprava Ingre, pitam se ja… 😉
Ama ne znam ja sta li je baba htijela time da kaze ali znam da ako INGRA bankrotira – bar se necu vise muciti i ova agonija ce da prestane… a ako ode u nebesa – jos bolje, mozda nesto i zaradim [pray]
I jos nesto, vijesti su dobre a ako i nisu vec ce neki cirkus gospoda Oppenheim i Mesic napraviti pa ti to opet dodje na isto…
Eto, i dedo je progovorio [lol]
Ma tko će vam kupovati te silne dionice ,kad ovi što su trebali kupovati su radili obrnuto.Svi pričate o nekih 20kn i onda kao izlazite pa daj nemojte biti smješni pa zar ste toliko naivni.
osječa se velika količina sarkazma u nekim postovima i bojazan što nemaju ovu dionicu u portfelju ako ona krene gore…, a koliko mi je poznato gubitak u prošloj godini je znatno smanjen i restrukturiranje i konsolidacija USPJEŠNO SU PROVEDENI te pokazuju pozitivne znakove u poslovanju tvrtke i stabilnost