…Ako netko i (RAS)PRODAJE danas zbog TH-T nije mi jasno zašto to nije učinio jučer…Prije mi se čini da se sa nekoliko žrtvovanih komada pokušava stvoriti mala panika i prilika za jeftin dokup….Baš me zanima koliko će biti naivaca koji će ovo popušiti…[smiley2]
Sve je ovo škola…kako kaže Gibboni.
[smiley11]
Iako bi napomenuo kako bi volio da više bude sigurnih i iskusnijih investitora u Ingri, a ne špekulanata koji kupuju na temelju toga što ime je neko rekao-kazao.
Mislim da bi trebali barem malo proučiti fudamente, upravu, prihode, dobit ,poslove u državi i inozemstvu, tržišnu konkurenciju , te bi Vam bilo mnogo lakše odlučiti kupiti ili ne kupiti ovu dionicu.
Naprosto ja sam uložio jedan pristojan dio svog slobodnog vremena u analizu i savjetovanje od strane fizičkih osoba vezano za ovu dionicu , i mogu Vam reći da nisam nimalo pogriješio.
Pokušajte i Vi, uložiti jedan dio svog slobodnog vremena, i vidjet ćete koliko će Vam se to isplatiti.
Jedino ne kuzim zasto netko prodaje INGRA prije nego sto ce mirovinski uci u nju; a to je prije THT-a.
Jedino ne kuzim zasto netko prodaje INGRA prije nego sto ce mirovinski uci u nju; a to je prije THT-a.
Mnoge stvari su nerazumljive ovih dana…. [smiley9]
A kolega blueman zakaj to Vas sikira pa bit će Vam jeftiniji dokup, ja sam mislio da se Vi i kolege zagovaratelji INGR tome veselite!?!
blueman: ” Jedino ne kuzim zasto netko prodaje INGRA prije nego sto ce mirovinski uci u nju; a to je prije THT-a. ” A kolega blueman zakaj to Vas sikira pa bit će Vam jeftiniji dokup, ja sam mislio da se Vi i kolege zagovaratelji INGR tome veselite!?!
Kolega, pa znate i sami da će na tržište izaći mali s 400-500 dionica koje će prodati da bi kupili paketiće T-ht-a, a znamo tko će kupiti njihove dionice; mirovinski fondovi, tako da mogli bismo reći da mali rade samoubojstvo jer će prodati jeftinije, a kupovati skuplje.
Kolege na greškama se uči.
Ako se ovako nastavi na burzi ,bojim se ponestat će mi na monitoru crvene boje …[smiley2][smiley2][smiley2]
Ako se ovako nastavi na burzi ,bojim se ponestat će mi na monitoru crvene boje …[smiley2][smiley2][smiley2]
Kolega odlična prilika za dokup na tržištu, zar ne?
Pri tome sam mislio samo na Ingru , već i ostale dionice.
Još malo strpljenja. Nek se ispucaju svi. Sad će pred izborna kampanja početi pa će se početi plasirati sve dobre informacije, a fondovi će dobiti direktivu da malo oraspolože narod. E onda će nam Severina zapjevati onu raste trava zelena… Do tada strpljen, spašen !