treba se suzdržati od naglih reakcija. za koji dan izlazi izvješće pa ćemo onda bit pametniji da li kupiti ili prodati [huh]
Ja ovde ne pišem radi moguće koristi, nego da ukažem na obmanu koju mnogi ovde iz dana u dan plasiraju. Ima na svetu sijaset akcija, tako da me ove dve uopšte ne zanimaju za bilo kakvo ozbiljno ulaganje para. Lep pozdrav.
Kolega, kad bi željeli ukazati na svaku obmanu koja se plasira, pogotovo na ovoj burzi ( a svjedici smo da i na svjetskim burzama svako malo netko biva optužen zbog malverzacija i insajderskog kupovanja), čini mi se da se nikad ne bi pomakli sa tastature nažalost!!!
[/quote]
Nemamo li novog "NET Robina Hoooooda", samo što je onaj uzimao bogatima i davao siromašnima, a naš drugar fotije samo daje "besplatne savete". E pa hvala lepa, ja ću po svom. I šta sad? Pozz
Ja ovde ne pišem radi moguće koristi, nego da ukažem na obmanu koju mnogi ovde iz dana u dan plasiraju. Ima na svetu sijaset akcija, tako da me ove dve uopšte ne zanimaju za bilo kakvo ozbiljno ulaganje para. Lep pozdrav.
Kolega, kad bi željeli ukazati na svaku obmanu koja se plasira, pogotovo na ovoj burzi ( a svjedici smo da i na svjetskim burzama svako malo netko biva optužen zbog malverzacija i insajderskog kupovanja), čini mi se da se nikad ne bi pomakli sa tastature nažalost!!!
[/quote]
Slažem se, ali na to računaš u ovome poslu… prevaru nisu izmislili Balkanci. No, vani barem postoji likvidnost, jeftine pare i gospodarski oporavak koji traje već dulje vreme…. toga još uvek ovde nema i pitanje je kad će da se dogodi.
Robin hood koji se bavi dionicama i piše dnevno 20 postova gadeći firme.
Robin hood koji se bavi dionicama i piše dnevno 20 postova gadeći firme.
Nikoga ja ne gadim osim lelekača koji pišu laži i gluposti… po ključu šta se babi htelo, to se babi snelo…
I naravno loših menadžera poput Oppenhajma i sl.
Pa ovo je forum i ovde svi imaju pravo da iznesu sopstveno mišljenje bili u pravu ili ne… ili sam ja u zabludi pa ćemo ovde samo da basne slušamo i crtamo laste i šareno cveće?
No, mišljenje bi trebalo da sadrži neki argumenat, pro ili contra, a ne ja sam se nakrco po 45 i bio sam vele pametan jel to meni vredi 500, samo šta sam sad u minusu cca 65 odsto, a market je otad odradio 30 odsto. Umesto da deliš ovde leksije i fališ se sopstvenim promašajima, ti se baviš mojom pojavom, a bolje bi ti bilo da ponekad poslušaš iskusnije od sebe i na tome možda nešta naučiš.
Ja se uvek trudim slušat pametnije i iskusnije od sebe, iako s njima neću uvek delit isto mišljenje.
fotije-I naravno loših menadžera poput Oppenhajma i sl.
Sve mi se čini da si ti neka žestoka konkurencija.
fotije-Umesto da deliš ovde leksije
Nisam znao da se kaže leksije
fotije-Ja se uvek trudim slušat pametnije i iskusnije od sebe, iako s njima neću uvek delit isto mišljenje.
Pa kad si takav poslušaj pametnije pa se nakrcaj INGROM na 16kn.
Ili poslušaj pametnije i prestani soliti pamet drugima i deliti im LEKSIJE, a možeš i na tečaj srpskog, jer lupaš takve gramatičke gluposti.
PS:Nije ništa osobno- Pozz
Ide li sutra objava zajedno s objavom?? [rolleyes]
Jedva čekam kakvi će biti bombastični naslovi o izvještaju poslovanja INGRE. Koliko vidim iz naslova za druge firme, da se vidjeti kakav je afinitet novinara prema tim firmama. Ovaj kvartal će biti bolji od prošlog, možda i bez gubitaka, no naslova bi moglo biti svakakvih. Bumo videli.
Pa u zadnje vrijeme i nema loših članaka na temu INGR-e. Vidi se što znači bivši predsjednik. Meske čini čuda.
Pod hitno nam treba jedno Lopinino "Na Ingri će teći med i mljeko!" da podignemo Ingru s ove mrtve točke!
Lopina, javi seeeeeeeeeeeee!