INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ekipa, ovo nema smisla, mod. me ubija… čujemo se

pretpostavljam da i ovo neće doći do vas

LP

živi bili...

bla bla bla

Ja vidim samo plus od 2,51%, a vi i dalje lajte ma mjesec! [yawn]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

Napokon su ulagači shvatili, da ne treba srljati jer je prodavač spreman prodati i puno jeftinije.Pa ako mu je po guštu neka pokupi sve do 15.jel mu nitko neće dati 16kn. bar za sada.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Tek sad vidim koliko će INGRA narasti kad vidim ove katastrofičare, svi su na vom topicu na hrpi, rušenje dionice je sustavno, znači suma sumarum-stravičan rast.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

"jer je prodavač spreman prodati i puno jeftinije"
@ optimist1

Koji jeftini druk.

Druk??, pa jel ti pratis što se događa na ovoj dionici, od kako je stala ona euforija i od kako je cijena počela kliziti sa 18 kn da niže… ??
taj moj jeftini druk upučuje na to da je svaki puta kad je kupnja posustala,cijena pala za barem pola kuna niže…i taj koji prodaje je uvijek napravio milionski promet.Al ako je druk neka bude druk.
Danas je sve suzdržano,i mislim zbog sutrašnjeg izvješća.. a tu se nikad nezna,kako će tržište reagirat.nekada i manji minus od očekivanog potakne dionicu na nagli rast..
Djeluješ dosta nervozno,odi uhvati malo friškog zraka.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

Meni je prosjek 45 kuna , tako da mi je svejedno jeli 15 ili 16 kuna, ispod 30 ne dam ni komada. Na cijeni od 14-15 kuna prošlo je 800 000 komada, pa je u nekoliko dana došlo do 18, što je skoro 30% , tako da te priče o prodaji ne drže vodu, baš bih volio vidit ko prodaje. Međutim kad rast počme mislim da nećete baš toliko pisat, a vjerujem da se nećete kolegama ni izvinit.

Cijena je ajmo reći stabilna danas a to može značit da izvešće neće biti loše ili jako loše. Vidjet ćemo do kraja dana hoćemo li na kraju skupljat boce ili ćemo pit šampanjac iz boce.

HT zaronio u minus, mi u plusu! [tongue]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

HT zaronio u minus, mi u plusu! [tongue]

…dakle imati ćemo bolju dividendu od HT-a…??? [lol]

Meni je prosjek 45 kuna , tako da mi je svejedno jeli 15 ili 16 kuna, ispod 30 ne dam ni komada. Na cijeni od 14-15 kuna prošlo je 800 000 komada, pa je u nekoliko dana došlo do 18, što je skoro 30% , tako da te priče o prodaji ne drže vodu, baš bih volio vidit ko prodaje. Međutim kad rast počme mislim da nećete baš toliko pisat, a vjerujem da se nećete kolegama ni izvinit.

A šta bi se tebi neko trebo izvinjavat?

Pa ti si ko školsko dete kupio padajuće sečivo po proseku tri puta većem od trenutne cene. Da si sve prodo ispod 30 danas bi u džepu držo verovatno dvostruko više para nego šta ih trenutno imaš vrednosno gledano… Razmisli malo o tome šta pišeš i kako ulažeš pare.

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Drago mi je da se i fotije opametio i na sofisticirani način daje signale da je Ingra trenutno best buy! [thumbsup]

Što smo padali padali smo. Moda tavorenje na ovim razinama još neko kratko vrijeme, a onda – raketa!

New Report

Close