Mamicu im njihovu…prvi put u životu da uletim na burzu i uletim u najveću kakicu….
A kaj mi je najbolje – dajemo pare u taj obvezni morovinski fond (trenutno ROMF) koji me sad sa MOJIM / NAŠIM novcem lupa po glavi…mater…
Daj mi moj novac od plaće koji ide u drugi stup da ja mlatim sa njime, a ne da mu dam i on mlati onda mene mojim novcem…. A kak to još nemaju obvezu i najaviti ??? !!!
Jedini koji ovdje uvijek nadrapa je mali čovjek – ako onaj u OMF malo ukaki na burzi..nema veze, dao bum mu ja opet pare iz svoje plaćice….a bum još i uložio svoju ušteđevinu taman kad on odluči da mi uzme još i to malo…
AUHHH…kak sam ljut….
10. INGRA-GRADNJA D.O.O. 270.000 1,99%
-67500kom.
nije bilo dovoljno što fond rasprodaje ,a sad i ovi.Za par dana su i ovi vani
Onda slijedeći,tako redom dok mali ne ovladaju tvrtkom.
danas sam malo vratio forum dvije godine nazad u retrospektivu. puste stručne pretpostavke i scenariji, ali nitko nije bio niti blizu potpune istine. od 40kn na dolje uvijek ista stvar se piše samo se tekstovi i day traderi prilagođavaju trenutnim vrijednostima dionice . mene je kolega fotije okarakerizirao kao nekog tko ne zna u šta ulaže. od 94.g od prvog ulaska na burzu nisam imao gubitke, jer sam išao na sigurno.ovaj put sam šiknuo prvi veliki ulog u ingru i rekao da se s njim pozdravljam, čisto kockanje. e sad kako će kocka završiti rekao sam već prije da su samo dva scenarija. netko će definitivno pogoditi, na ovom forumu, ali kako će ići tok stvari to ne zna nitko. pravilo na burzi da dok nekom ne smrkne drugom ne svane, ne drži uvijek vodu. ovo je najšpekulativnija dionica do sad, informacije su na kapaljku a i one što se daju su upitne. ali unatoč iskipavanju, te dionice netko nonstop kupuje, i to mene zanima. ne mogu vjerovat da nakon ovog što se dešava zadnjih desetak dana netko ima m..da ulagat u ingru, kad vidi da cijena svakim danom ide dolje, ali one se porodaju. a s druge strane svi koji ih kipaju su to mogli komotno odraditi na min 17-18kn. mjesec dva više bi trajalo, ne vjerujem da nitko od njih nije mogao pretrpiti taj period i napuniti džepe. e sad ko je ode blesav.ovo nije drama, već vrhunski triler u kojem se radnja odvija po već utvrđenom scenariju, a tko će na kraju ostati živ ? prejednostavno bi bilo očekivati da se jedan od moguća dva scenarija odigra na pola filma. igranka oko ingre tek počinje! [shocked]
-67500kom.
izgleda da nemamo velikih kupaca, već samo velikih prodavača? loše…. [cry]
mogli bi se svi skupa prilčno iznenaditi idućih dana…moja analiza vrlo rijetko griješi, pa živi bili pa vidjeli…
Neću i ne mogu pisati nikakve brojke jer me moderator uredno briše.
Ajme šta ovaj ROMF tu izvodi tek sad vidim. Prije godinu dana su imali ovo
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4,62% 346.856
pa onda ovo
Raiffeisen OMF 720.156 5,32%
i sad udri mile po bidu ispod nabavne cijene
Raiffeisen OMF 600.149 4,43%
Ovu taktiku ni Arsen Venger provaliti ne može. [sad]
-67500kom.
[/quote]
Kako da ne. Sve te silne desetke i stotine tisuća dionica kupuje moja baba. Ona je mali kupac, ima 1,55 cm. [lol]
[/quote]
Kako da ne. Sve te silne desetke i stotine tisuća dionica kupuje moja baba. Ona je mali kupac, ima 1,55 cm. [lol]
[/quote]
i što baba planira za danas?’?
Ajme šta ovaj ROMF tu izvodi tek sad vidim. Prije godinu dana su imali ovo
HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 4,62% 346.856
pa onda ovo
Raiffeisen OMF 720.156 5,32%
i sad udri mile po bidu ispod nabavne cijene
Raiffeisen OMF 600.149 4,43%
Ovu taktiku ni Arsen Venger provaliti ne može. [sad]
[lol] [thumbsup]
Ajde, ajde… Da bi ustali prvo trebamo pasti. Biti će bolje! [thumbsup]
Što vam je ljudi, što ste se raskokodakali??? Niste toliko paničarili niti kad je bil 14,20! Nekoliko tisućaka kupnje i eto nas u zelenom. No sve to nije bitno-osim za vas burekdžije koji ste se raspištoljili-jedni kukaju drugi drukaju a sutra obrnuto… Bitna je budućnost-1-3 godine. Tu je INGRA CAR!!!A meni tada sigurna mirovina bez Mirovinskog koje rasprodaje našu INGRU. [thumbsup]
Za vase dobro nadam se da ce se povecati naknada za PET ambalazu.
[/quote]
Izgleda da je i država protiv Ingraša:
http://www.jutarnji.hr/za-plasticne-boce-od-ljeta-dvostruko-manja-naknada/925257/