Vidim da sam preko noći okićen kečevima.
To mi više znači, nego da ste kilometarske tekstove pisali!
Ovim potezom dobio sam puno čistiju sliku nego što sam mogao i očekivati!
Vidimo se u ponedjeljak! [cool]
Evo ovo nisam gledao do sada,na interesantan način završava reportaza…da 10% prođe.
Napisao si da imaš miran san kada si rasprodao dionice, neka tako ostane, stoga slijedi svoj savjet koji si dao i drugima! [thumbsup]
Pozdrav
…da, i jos sam napisao i da je dosta bilo prodavanja magle i rekla kazala…
…a izasao u ponedjeljak kad se vidjelo da bi potpora na rsi-u mogla puknuti…
…a ako je netko postupio isto samo se spasio od novih -10% pada…za sada…
…i od sad u miru moze pratit razvoj situacije…i imati miran san…i sta tu moze biti lose…
lp
Napisao si da imaš miran san kada si rasprodao dionice, neka tako ostane, stoga slijedi svoj savjet koji si dao i drugima! [thumbsup]
Pozdrav
…da, i jos sam napisao i da je dosta bilo prodavanja magle i rekla kazala…
…a izasao u ponedjeljak kad se vidjelo da bi potpora na rsi-u mogla puknuti…
…a ako je netko postupio isto samo se spasio od novih -10% pada…za sada…
lp
[/quote]
Jeste bilo je dosta prodavanje magle od strane uprave ingre u zadnje dvije godine, zbog krize i dugova, dokapitalizacijom, prodajom lapada i iznajmljivanjem, i novim poslovima vrijeme je i da ta magla nestane, i da se ide ka konkretnim rezultatima!
…i od sad u miru moze pratit razvoj situacije…i imati miran san…i sta tu moze biti lose…
Da je tako, pošto nemaš više dionica ingre, savjest ti neda mira! Jer ih podsvjesno želiš
Što će biti u ponedjeljak ili narednim danima s cijenom dionice ovisi u 90 posto od fondova u čijim su raljama dionice ingre, i upravo zato više ne komentiram tijekom trgovanja, jer mogu promatrati što radi konkurencija a i fondovi, i tako u miru donijeti odluke, sve više koristim ignore dugme….
Stvarno unosi promjene u život, i tako bez problema mogu raditi na drugom polju, tako i drugima preporučujem!
Lijep pozdrav
Prilika za ingru da rasproda Lapad??
Clinton je na konferenciji potvrdio da u travnju dolazi u Dubrovnik na gospodarski forum sa skupinom investitora koji će potaknuti ulaganja u Hrvatsku i regiju.
http://www.poslovni.hr/vijesti/bill-clinton-dolazim-u-hrvatsku-sa-skupinom-investitora-171878.aspx
Jeste bilo je dosta prodavanje magle od strane uprave ingre u zadnje dvije godine, zbog krize i dugova, dokapitalizacijom, prodajom lapada i iznajmljivanjem, i novim poslovima vrijeme je i da ta magla nestane, i da se ide ka konkretnim rezultatima!
[thumbsup]
Da je tako, pošto nemaš više dionica ingre, savjest ti neda mira! Jer ih podsvjesno želiš
…ako se nastavi s prodavanjem magle i bez konkretnih rezultata…onda ih vise ne zelim…
…a ono sto zelim je da se svim malim dionicarima koji jos vjeruju u istu ostvari ono u sto vjeruju…
lp
sve više koristim ignore dugme….
Stvarno unosi promjene u život, i tako bez problema mogu raditi na drugom polju, tako i drugima preporučujem!
[thumbsup]
Dionice po promjeni cijene – sektor gradjevina
Datum od: 01.02.2011 do: 12.02.2011
INGR-R-A -9,25%
HDEL-R-A -5,31%
DLKV-R-A -4,68%
IGH-R-A -3,38%
INDG-R-A -0,48%
VDKT-R-A 0,97%
CROBEX 0,98%
THNK-R-A 6,84%
…ne zelim drukat…jer ipak cinjenice govore same za sebe…
ali bas zanimljivo kako je uvijek ova dionica vodeca kad treba padati…
a kad treba rasti onda je na samom zacelju – neumoljivo zatrpavana i blokirana od raznih prodavaca…
zanimljivo i kako je odjednom pocetkom ovog mjeseca samo tako nestalo one jake potpore na bidu…
a onda doznajemo i da se je rasprodaji bila pridruzila i ekipa R-OMF-a…
ekipa iz prvih 10. dionicara…?!…i to nakon sto su bili apstinirali sve ovo vrijeme…i to bas sada…
prvi puta da netko od mirovinaca bas sada rasprodaje i to nakon dokapa po -15% nizim cijenama…
zasto to cine…s kojim ciljem sada rusiti cijenu…?!…ako je navodno dokapom sredjena situacija…
samo oni to znaju…sve ostalo su samo cista nagadjanja…
p.s. eto i jos jedan razlog zasto sam izasao iz dionice…
Činjenice govore to , da ”MI” i jesmo trenutno najgori…
Od gore nabrojani jedini ništa ne gradimo-radimo , i to je to….
A drugo jedini umjesto plaćanja izmišljamo i dajemo dionice i sad ih ima miljarda pa ta ‘operacija spašavanja od stečaja’ dolazi na naplatu.
Kome ?
Pa nama svim dioničarima podjednako.
Al to se znalo unaprijed čim su dionice podijeljene, a vremenski može potrajat cca 6 mj.
Zašto?
Zato jer koperanti i dr. ima tamo svega , sigurno većina misli prodat , i prodavat će sve do – 30 pa čak do -50%,
još očekuju rast da bar da dobiju svoje al toliko strpljivi vjerojatno nisu.
Da im je netko iz INGRe ponudio prije ove dok. 30% manje novca nego što su im potraživanja – sigurno bi uzeli svi dobavljači i koperanti.
Bar sad sigurno nema stečaja , al neće biti niti rasta cijene dionice bez konkretnih rezultata.
Evo malo i crtkarija, kirurški precizno i točno!
Dionice po promjeni cijene – sektor gradjevina
Datum od: 01.02.2011 do: 12.02.2011
INGR-R-A -9,25%
HDEL-R-A -5,31%
DLKV-R-A -4,68%
IGH-R-A -3,38%
INDG-R-A -0,48%
VDKT-R-A 0,97%
CROBEX 0,98%
THNK-R-A 6,84%
…ne zelim drukat…jer ipak cinjenice govore same za sebe…
ali bas zanimljivo kako je uvijek ova dionica vodeca kad treba padati…
a kad treba rasti onda je na samom zacelju – neumoljivo zatrpavana i blokirana od raznih prodavaca…
zanimljivo i kako je odjednom pocetkom ovog mjeseca samo tako nestalo one jake potpore na bidu…
a onda doznajemo i da se je rasprodaji bila pridruzila i ekipa R-OMF-a…
ekipa iz prvih 10. dionicara…?!…i to nakon sto su bili apstinirali sve ovo vrijeme…i to bas sada…
prvi puta da netko od mirovinaca bas sada rasprodaje i to nakon dokapa po -15% nizim cijenama…
zasto to cine…s kojim ciljem sada rusiti cijenu…?!…ako je navodno dokapom sredjena situacija…
samo oni to znaju…sve ostalo su samo cista nagadjanja…
p.s. eto i jos jedan razlog zasto sam izasao iz dionice…
Kad je krenula kriza na Hr tržištu kapitala, početkom 2008. i kad su se OIF-ovi i ZIF-ovi rješavali dionica, šta mislite tko ih je kupovao, a sad kad je npr. INGRA na najnižoj cijeni jasno je tko prodaje ali treba pratiti tko kupuje……..