vidjet cemo jel je ili nije
Super ti je krivulja… a jel znaš možda i vremenski rok?! Po toj črčkariji, čini mi se barem mjesec dana. Previše je to vremena za gladna usta na ovoj temi ! 😀
vidjet cemo jel je ili nije
Super ti je krivulja… a jel znaš možda i vremenski rok?! Po toj črčkariji, čini mi se barem mjesec dana. Previše je to vremena za gladna usta na ovoj temi ! 😀
jučer sam napustila ingr-u… [undecid]
ponovo ulazim na 20+… [bye]
zbog svih vas se nadam da će to biti uskoro… [pray]
Vidi se kolika je vjera u rast, nitko nije ni pokušao cijeli dan povisiti cijenu i ako je dugo vrijeme mirovao prodavač, vidjet čemo kakav će biti finiš,pozitivan ili negativan.. možda se neko nada da će izvješće bit ok, a trebalo bi bit u utorak ako se ne varam.??
Kolege, par forumaša i moja malenkost upozoravamo vas još od vremena kad je cijena bila preko 70 kn da ova firma ima previše toga negativnoga da bi rasla. Upucali su puste milijune u Mavrovo i zato nitko nije odgovarao. Upucali su puste milijune u Arenu koja se pokazala kao promašaj. Upucali su puste milijune u HG Spot i Slatinsku banku i onda to prodali sa minusom. I sad kad je vrag odnio šalu daju dionice svojim vjerovnicima da se oni na tržištu naplate od malih dioničara.
U međuvremenu je puno kolega koji su navijali za rast jednostavno nestalo sa foruma. Sad se vi pjenite što neki i dalje tvrde da će cijena ići i dalje dolje, ali nemate nikakvog konkretnog argumenta da dokažete suprotno. Činjenica je da je brdo kooperanata i vjerovnika dobilo još veće brdo dionica i oni će sad barem djelomično to rasprodavati u nadi da što prije nešto izvuku. Vi tu možete špekulirati o Libiji, Alžiru, Rusiji, "stvarnoj vrijednosti" Arene, tik-tak glupostima i nekim nadolazećim "srijedama". Činjenica je da to ne ide nigdje dok Ingra ne dobije stvaran i profitabilan posao. Do tada će oni raditi gubitak jer im kamate neumoljivo idu, a cijena dionice će curiti dolje. I to je sve.
Btw. nitko od vas velikih Ingraša mi nije odgovorio – da li je itko od vas bio na skupštini?
Ajd dobro kad ti tako kažeš… svatko ima pravo na mišljenje. Al vidim da u svemu vidiš zavjeru jer je očigledno panika u tebi.
Meni nije teško i nije mi neugodno priznati gubitak…odrastao sam čovjek i preuzeo sam tu odgovornost…a to kaj me udara ovaj minus po glavi me malo boli pa mi bilo lakše nekaj napisati…
A u biti….niš…gremo dalje…malo gore malo dolje….
@ Stipe10
Isto su pričali kad je bila 60, 36, 24 …
Pričati će i na 16, 20, 40 , 150 …….
Pričati će i na 16, 20, 40 , 150 …….
[/quote]
gospon loris mislim da ste fulali temu..ova tema je ingra [lol]
priče iz davnina
Kolega bond slažem se, ovakve ljudske bijede nema nigdje.
Kolega, nije valjda da si ovdje očekivao poštenjačine koji će te žaliti jer su mućkama zaradili na tvojoj muci??? Nije Burza humanitarna organizacija-premda ih je i tamo sve manje. Joooj kako je dobro biti investitor a ne burekdžija. Danas su ostali neomašćenih brka. Žao mi je ali eto tako to ide. Tko drugome jamu kopa sam u nju upada…nije li tako?