Evo par činjenica..
Ako ste kupili po 60, na 30 ste izgubili 50% povratak na isto mora biti 100%
Ako ste kupili na 30 na 15 ste izgubili 50% povratak na isto mora biti 100%
Sada svaka 1,5 kn je pad od 10%!!!
Moje mišljenje da ovaj fond što se iskrcaje da je to SUPER ZA INGRU..zašto(imam samo nekoliko kom INGRE sada)
znate zašto?????
Zato što je (pretpostavljam) i fondu dozlogrdilo čekati, jer su se prvi sjetili za iskrcaj..zašto?
Da su krenuli dizati cijenu desilo bi im se isto što i s nama pušiona.
Ovako…pošto se prvi iskrcaju zatuči če cijenu, ako krene drugi fond iskrcaj …PA KUPITI ĆE OD NJIH SVOJE I POVEČATI BROJ:O)))
Ako drugi fond ne reagira čekati če klimu koja če početi dizati cijenu, jer budite sigurni nikada neče iskrcati više od 30-40 % dionica…samo moje razmišljanje…..al ima logike?????
ZA FOND MENAGERA AKO SAM U PRAVU ČISTA 5-ica
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]
Svaka čast kolega na toploj vodi!
Čak 11 malih dioničara udruženim snagama se postavilo na 15 kuna i čekaju .
Više ih nitko nemože prevariti ?
ovaj topic najgori od svih na P.D.
koliko zlobnih ljudi na jednom mjestu da se naslađuju gubicimaq drugih, nebi li se što jeftinije nakrcali.
nemaju dionice ingre a ispale po 10 komentara dnevno, žalosno…
Hajde ljudi pustite malo fondove da se istrejdaju.Neka se i oni malo igraju a vi to vrijeme pametno iskoristite.Idite u prirodu, na rekreaciju i napunite baterije.Stvarno vas je većinu smiješno čitati sa svojim nagađanjima.Ovo pogotovo vrijedi za novopridošle [cool]
Kolega bond slažem se, ovakve ljudske bijede nema nigdje.
vidjet cemo jel je ili nije
kako da ne pa bi na 20kn prodao [lol] [lol] ,prvo ču ja kupiti po 10kn i prodati sve na 15kn
evo najave boljih vremena,i novih poslova:http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/11/0527006.html?pos=n0
@ ANRICOM
Ti stvarno mislis da ce bilo tko normalan prodavati Ingru po 13 kuna, a kamoli po 10?
[lol] [lol] [lol]