INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Evo par činjenica..

Ako ste kupili po 60, na 30 ste izgubili 50% povratak na isto mora biti 100%
Ako ste kupili na 30 na 15 ste izgubili 50% povratak na isto mora biti 100%

Sada svaka 1,5 kn je pad od 10%!!!

Moje mišljenje da ovaj fond što se iskrcaje da je to SUPER ZA INGRU..zašto(imam samo nekoliko kom INGRE sada)
znate zašto?????
Zato što je (pretpostavljam) i fondu dozlogrdilo čekati, jer su se prvi sjetili za iskrcaj..zašto?
Da su krenuli dizati cijenu desilo bi im se isto što i s nama pušiona.
Ovako…pošto se prvi iskrcaju zatuči če cijenu, ako krene drugi fond iskrcaj …PA KUPITI ĆE OD NJIH SVOJE I POVEČATI BROJ:O)))
Ako drugi fond ne reagira čekati če klimu koja če početi dizati cijenu, jer budite sigurni nikada neče iskrcati više od 30-40 % dionica…samo moje razmišljanje…..al ima logike?????

ZA FOND MENAGERA AKO SAM U PRAVU ČISTA 5-ica
[thumbsup] [thumbsup] [thumbsup]

Svaka čast kolega na toploj vodi!

Čak 11 malih dioničara udruženim snagama se postavilo na 15 kuna i čekaju .
Više ih nitko nemože prevariti ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

ovaj topic najgori od svih na P.D.
koliko zlobnih ljudi na jednom mjestu da se naslađuju gubicimaq drugih, nebi li se što jeftinije nakrcali.
nemaju dionice ingre a ispale po 10 komentara dnevno, žalosno…

Hajde ljudi pustite malo fondove da se istrejdaju.Neka se i oni malo igraju a vi to vrijeme pametno iskoristite.Idite u prirodu, na rekreaciju i napunite baterije.Stvarno vas je većinu smiješno čitati sa svojim nagađanjima.Ovo pogotovo vrijedi za novopridošle [cool]

tresu se gaće pojedincima jer su blizu margin call-a

vidjet cemo jel je ili nije

Ivo Sanader je otišao jer mu je tako naredio Chuck Norris.

Kolega bond slažem se, ovakve ljudske bijede nema nigdje.

Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.

vidjet cemo jel je ili nije

kako da ne pa bi na 20kn prodao [lol] [lol] ,prvo ču ja kupiti po 10kn i prodati sve na 15kn

evo najave boljih vremena,i novih poslova:http://danas.net.hr/hrvatska/page/2011/02/11/0527006.html?pos=n0

@ ANRICOM

Ti stvarno mislis da ce bilo tko normalan prodavati Ingru po 13 kuna, a kamoli po 10?
[lol] [lol] [lol]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

ovi su najbolji koji kupe po 15,50 i onda prodaju po 15,70

@ Stipe10

Isto su pričali kad je bila 60, 36, 24 …

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

New Report

Close