Što mislite kako će se dionica ponašati u idućim danima, tjednima do IPO HT-a ..da li mislite da će padati lagano ili ima šanse da raste i u to vrijeme ako fondovi budu kupovali. Molim za komentare.
Pred Th-t je moguće stagnacija do 48k ili blaga korekcija do 44.5-45k.
Jedno od to dvoje je moguće.
I da fondovi već kupuju, jer su shvatili da bi mogli zaraditi na Ingri.
Početkom 10 mjeseca, nakon što ‘ mali investitori ‘ prodaju svoje paketiće, jedan veliki dio njih uključujući i inv fondove htjeti će uložiti zarađenu svotu novaca u Ingru ,te će doći do porasta cijene i ATH-a.
Naravno sredstva će dobiti od IPO-a T-ht, ili će izvlačiti novac iz drugih dionica ili kao 3. opcija margin.
Ja bi da se ovo malo spusti do 40 somova opet [smiley2]
Kolega neće ićo baš 40, ali moglo bi recimo neki 44.
Alien: ” Ja bi da se ovo malo spusti do 40 somova opet [smiley2] ” Bit će! [smiley1]
A kolega nada posljednja umire, samo ne znam koliko ste dugo spremni čekati.
Možda zauvijek?
[/quote]
A znaš da bogovi imaju vremena!!! [smiley2]
ispravljam vlastiti navod budem i ja izašo prije 28.09. kak mi se čini. Ja se sve slažem sa svima vama koji tvrde da je ova dionica jako dobra i sve stoji, samo kolega Plavi vidim da ste Vi tu kolovođa, a pitanje je na kolko ste ulazili i dali Vam je dosta? Sljedeće pitanje je za kaj se točno grabaju fondovi (osim ovo iz dokapitalizacije), tj. bolje ko će njima pordavat od prvih 10, ja mislim niko, a sad…Oni nebuju tak ulazili ak nemreju doć do večeg paketa, opet kažem moje mišljenje
matrix90: ” Ja bi da se ovo malo spusti do 40 somova opet [smiley2] ” Kolega neće ićo baš 40, ali moglo bi recimo neki 44. Posejdon: ” Alien: ” Ja bi da se ovo malo spusti do 40 somova opet [smiley2] ” Bit će! [smiley1] ” A kolega nada posljednja umire, samo ne znam koliko ste dugo spremni čekati. Možda zauvijek?
[/quote]
Da ali bogovi iz grčke mitologije su samo [color=blue]MITOVI[/color]
No kolega kako god Vi želite, mislim znate da ćete jako jako dugo ležati na kupnji dok ne podignete kupovnu cijenu. To Vam je ujedno i na neki način moj savjet ukoliko ju želite nadokupiti, jer će Vas [color=blue]PBZ[/color] preduhitriti
[color=blue]Kolege u svakom slučaju na cijenama ispod 44, mogao bi Vam reći da bi bila odlična dugoročna investicija.[/color]
To je moja preporuka.
Zahvaljujem se na iskrenom savjetu. Imat ću ga na pameti. [smiley11]
Nema problema kolega, trud Vam se kad-tad isplati.[smiley11]