INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

Već mi smiješno zvuči ovo sve…Ingra je u Blue chip (Crobex10) indexu :-))) Svaka mi čast na izboru dionice…

A netko mora biti sidro da Crobi ne ode na ATH samo s Inom i HT-om.
[/quote]

Je baš je značajan uticaj Ingre u Crobexu…. [lol]

Šta ćete ako opet procuri ispod 15? Kupovati ili prodavati?

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

…ode ovaj brod na novo dno… slobodna procjena 13.40 kn … (nagađam)

DOBRA ingr [cool] vrlo jednostavno….ako nece vise rast -mora padat…. [wink]

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

jos malo i gotovo s rasprodajom, jos da se panicari smire i ingra bi mogla dan zavrsiti u zelenom.

Mene inace cudi, zbog stanja u INGRA GRADNJA, kako to da nisu odmah istovarili, prije ROMFa.
dal je to bio dogovor….mozemo samo spekulirat…
U narednim danima cemo vidjet dal je BIG BOSS u pravu..i dal je INGRA GRADNJA izletila sa TOP10

Pa možda imaju nekakav dogovor da, ako već žele prodavati, to čine sukcesivno kroz neki period.

Nego da li je itko od vas bio na skupštini na kojoj se glasalo o ovoj dokapitalizaciji unosom potraživanja? Itko?
[/quote]
Ponavljam – da li je itko od vas dioničara bio na toj skupštini?

traje skidanje gaća… učite

Vi mislite kupiti na 15 i uvaliti na 16 + par lipa.
To bi stvarno usrećilo dugoročne.
Ako zatvori ispod 15.50 next stop ispod 14.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Evo da vas jednostavno pitam, Imate kao i Ingra 300k dionica.. Najvaili ste brdo poslova.. Dal bi prodavali te iste dionice po 16kn a znate da će te upravo vi sutra objaviti posao i cjena će narasti za 20-30%.
Pa nek svatko zaključi kako hoće i voli.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

.ako firma uspije prebroditi ovu godinu vjerovatno će dionica i doći na 400 kn a to što ja i mnogi ne možemo čekati tolike godine jer uistinu su duge godine u pitanju, to je drugo. boli ma što nitko u ovoj državi ne štiti male, pa tako i na ovoj burzi.

ako ingra dode na 400kn VART treba bit na 1000kn
ako ikada ingra dode na 100kn bice velki uspjeh

nema ovde kruha [bye]

moje pisanje na forum nije nagovor na kupnju prodaju ili bavljenje dionicama ... moj odlazak sa foruma je zbog moderatora

Čini mi se da je čvrsta ova potpora na 15,4! [cool]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

@stipe
Koja čvrsta potpora.
Brutalni čeka na 15.20, gdje će biti po n-ti okićen.

Chávez grew up in a small house composed of large palm leaves.

Kooperanti se takmiče tko može ići niže, ali OMF im dokazuje da su oni gazde jer oni mogu najjeftinije prodavati tuđe dionice, ali zanimljivo bi bilo ispitati tko im kupuje! Ove silne desetke milijuna u zadnjih 2 mjeseca nisu istresli samo mali. Ima tu krupnih riba. TKO SU? Odgovor bi bio zanimljiv.
PS: trenutno cijena dionice INGRE nema nikakve veze sa poslovanjem i prihodima u ovim trenucima. I to je ono što je najvažnije. Zato je dobro sada ne biti burekdžija već investitor. Mnogi burekdžije su ovaj tjedan popušili sve što su mukom zaradili prošlog mjeseca. Pa vi vidite koliko vam se isplati gubiti živce na takav način. Pozz svima.

neće uvijek biti ovako.

@stipe

Koja čvrsta potpora.
Brutalni čeka na 15.20, gdje će biti po n-ti okićen.

Pogledaj 5-min graf!

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

New Report

Close