di je onaj pitbull ili kak se već zove koji je sa svim mogućim polugama uletio po prosjeku 16,84 ???
tu je tu 🙂
Jedini koji ne lije suze na forumu 🙂 🙂
optimist1: odgovorio sam ti u svom postu
…ako bolje pročitate moje poruke odgovori su tamo…
nemojte se ljutiti ali ja zbog moralne odgovornosti o mogućem navlačenju na kupnju ili prodaju ne mogu davati vrhove ili dna u brojcanim vrijednostima, kao što neću postati grafove TA.
JA točno u lipu znam koliko će INGRA vrijediti u idući petak. Rado bi vam to sada rekao ali "nemojte se ljutiti ali ja zbog moralne odgovornosti o mogućem navlačenju na kupnju ili prodaju ne mogu davati vrhove ili dna u brojcanim vrijednostima, kao što neću postati grafove TA."
To ću vam napisati u Petak u 16:00,01 [lol]
na 14,14 kn mi puca margin kredit od 650 000 kn + još toliko mojih i onda će biti veselo. ;(
na 14,14 kn mi puca margin kredit od 650 000 kn + još toliko mojih i onda će biti veselo. ;(
Da li stvarno misliš čekati da dođe do tamo ili ćeš si zadati nekakav privatni limit nakon kojeg radiš stop-loss?
Ima ovdje onih koji će vam rado pomoći da ga prodate što lakše, dakako uz određeni popust…….. [thumbsup]
Da li stvarno misliš čekati da dođe do tamo ili ćeš si zadati nekakav privatni limit nakon kojeg radiš stop-loss?
[/quote]
Neće doći do tamo, a ako dođe, uredno ću servisirati margin call i nastaviti lijepo čekati u ugodnoj fotelji i grickati kokice.
* razmišljam da počnem prodavati antidepresive kolegama sa foruma i lijepo se obogatiti.
di je onaj pitbull ili kak se već zove koji je sa svim mogućim polugama uletio po prosjeku 16,84 ???
a kolega vamius s cca. 13.000 komada po 17,60 kn? [rolleyes]
[/quote]
Tocnije sve skupa oko 60k komada na prosjek 17,55kn. Nisam previse zabrinut jer jedna pozitivna blokada me vraca na tu razinu, a za godinu-dvije da ne govorim koliko ce tih desetak posto biti nebitno..
Samo da jos prestanem pratiti ovaj forum i burzu u zivo i zivot ce mi biti puno mirniji.
Ima ovdje onih koji će vam rado pomoći da ga prodate što lakše, dakako uz određeni popust…….. [thumbsup]
[/quote]
Vidite dragi forumaši koliko je loša ova dionica, toliko je loša da svojih 78 125 koma INGR-R-A mogu lagano prodati. Čekaju kao gladni psi.
Brutalni kapital je utihnuo. Skuplja se u tišini i crta se neki novi trokut.
Sa 10 na 12, 12 na 14, 14 na 16, skoro da nije bitno, razlika je uvijek 2 kune. Još i bolje da bude niže, pa sa istim novcem obrnuti više dionica.
Žao mi je novopečenih koji su se navukli na ovu grbavu dionicu.
Živjeli
[/quote]
Neće doći do tamo, a ako dođe, uredno ću servisirati margin call i nastaviti lijepo čekati u ugodnoj fotelji i grickati kokice.
[/quote]
Sve je to lijepo i krasno, ali moraš računati i da nisi jedini s marginom u Ingri. Evo, tu je i kolega vamius sa malo većom prosječnom cijenom pa će se njegov malo prije aktivirati. I tako je moguća lančana reakcija.
Nego, jeste li možda u Agramu uzeli te margine?
velikima je cilj ovu dionicu oboriti što više kako bi se u konačnici što više obogatili jer su jako bahati…ali nemaju još puno vremena za to pa tresu koliko mogu…sve do jednom…ja bi se mogao priključiti na 14-15 kn,ali ne sa mnogo novca..i to ne bi uopće prodavao nikako,sa tom lovom bi se svakako već pozdravio…..moja parola je uzmi tisućicu i zaboravi…….