di je onaj pitbull ili kak se već zove koji je sa svim mogućim polugama uletio po prosjeku 16,84 ???
i vrlo brzo na 10kn ,sad će početi ovi prodavati koji su kupovali na 16kn i tako idemo sve do 10kn
onda vi koji ste kupovali po 10 ćete prodavati od 8-6 a onda oni na 5-4 a onda oni na 2 a onda….i tako idemo… kuda idemo??’ [lol]. ANRI, mislio sam da si ozbiljniji investitora a ono i ti burekmajstor.
Imam jednu ozbiljnu molbu. Molio bi da mi se porukom jave oni koji su INVESTITORI u INGRI(1-2 godine minimalno)a ne oni koji drukaju kako im pozicija nalaže u datom momentu.
Nema ovdje bez pravog posla nikakva pomaka prema naprijed.
Ovaj fond se i dalje brutalno iskrcava. Da mi je samo znati zašto su kupovali te obveznice i komercijalne zapise, a sad ovakakv istovar. I obrazloženje im je da oni najbolje znaju kako upravljati tuđim(našim)novcima.
Moš) mislit!!! [bye]
bagra, zatuć će INGRU na 13-14 kn [embarass] [angry]
pukla obrana [bye]
Ma o kojim se obranama uvijek piše. Ja kada stavim 5000kom na bid imam namjeru da me poklopi i da kupim jeftino a ne da nešto branim. Ostavite se tih priča. Nešto je puklo kod prodavača a ne kod kupaca. [thumbsup]
15,75!!!! [cry]
izgleda da ovdje i margini pucaju [pray]
di je onaj pitbull ili kak se već zove koji je sa svim mogućim polugama uletio po prosjeku 16,84 ???
a kolega vamius s cca. 13.000 komada po 17,60 kn? [rolleyes]
ne bih mu bio u koži