INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

[color=blue]Sutrašnje trgovanje opet će biti zanimljivo, te nam donosi opet [smiley11] na lice.[/color]

Tu igru ne igraju pokazatelji, već čista obrana [color=blue]čađara boysa[/color]. Pridružujem se igri. Ide to skoro na 50.000 kuna.

Ovaj izraz se dugo nije čuo na forumu, a koristilo ga je samo par forumaša.
Heh..dakle novi nick nečiji..
Ma nije valjda..??[smiley7]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Nemojte zaboravit managment,koji je i vlasnik.Oni vole sebe a automatski i nas.G Matrix nije u redu da ako nesto znate negativno o ingri ne objavite,ja da znam rekao bi svima ja nemam puno dionica ko i vi ali su mi mojih-5 kom nekako dragi.Rekla mi je jedna gospodja da imaju neki spor s bivsom upravom iz 96g oko dionica,neznam dal je ovo tocno pa vas molim da me demantirate ako nije.Isto tako recite ako imate sta za rec,mada ja mislim da kad kupuje pbz ima mjesta i za nas. nadam se do 2008 da smo na 55-57 t.kn.[smiley11]

[color=blue]Kolega da znam nešto jako negativno što bi rušilo cijenu rekao bi jer je to također rizično i za vas i za mene.
Za sada je sve pod kontrolom, te će i dalje ostati, ne boj te se , Ingra je prava dugoročna investicija s visokim prinosima.
[/color]

zgubidan10: ” Nemojte zaboravit managment,koji je i vlasnik.Oni vole sebe a automatski i nas.G Matrix nije u redu da ako nesto znate negativno o ingri ne objavite,ja da znam rekao bi svima ja nemam puno dionica ko i vi ali su mi mojih-5 kom nekako dragi.Rekla mi je jedna gospodja da imaju neki spor s bivsom upravom iz 96g oko dionica,neznam dal je ovo tocno pa vas molim da me demantirate ako nije.Isto tako recite ako imate sta za rec,mada ja mislim da kad kupuje pbz ima mjesta i za nas. nadam se do 2008 da smo na 55-57 t.kn.[smiley11] ” [color=blue]Kolega da znam nešto jako negativno što bi rušilo cijenu rekao bi jer je to također rizično i za vas i za mene. Za sada je sve pod kontrolom, te će i dalje ostati, ne boj te se , Ingra je prava dugoročna investicija s visokim prinosima.[/color]

hm bumo vidli, rekli su sljepi. Ja je imam i ušo sam u nju vrlo rano ali iskreno počinju me neke stvari jako brinuti nije da sijem paniku i sigurno ne još skoro ali neka samo jedan fond krene izlazit po ovim cjenama, znamo svi kad us ulazili i po kojima cjenama, znate valjda do kuda bi to išlo.
Komentare molim…

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

O čemu vi to? Pa fondovi su tek jučer uplatili za mrvice onoga što žele. Naravno riječ je o obveznim mirovinskim fondovima kojima tek predstoji ozbiljniji ulaz a tobožnji dušebrižnici ove dionice su vrlo, vrlo uranili.

SERO VENIENTIBUS OSSA[color=black][/color]

meni bi ovo bio posao stolječa fond kupi naprimjer 1500 dionca po 35000 pumpa cjenu sa nekih 300 kom do 01.10 i proda polagano sve šta mislite koji če mu biti prosjek ulaza a koliki prosjek izlaza? Zbrojite malo i imajte na umu da ova dionica nije baš na jedan book.
Inače to pričam jer je ja mislim prodavat 28.09.2007 pa smatram da imam pravo iznjeti svoje mišljenje, nemojte se odmah živcirat

nije bitno dal dobis pare na racun, glavno da prikazes dobit, kuš ne!

Niste u toku kolega zg28, upravo je to jedan od najvećih potencijala ove dionice.
Fondovi su tek počeli ulaziti, i ulaze na ovim razinama!

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Niste u toku kolega zg28, upravo je to jedan od najvećih potencijala ove dionice. Fondovi su tek počeli ulaziti, i ulaze na ovim razinama!

Obvezni mirovinski fondovi bi trebali ulagati u dionice koje imaju siguran potencijal rasta, ali ne preveliki rizik.
Nije njihov posao da kupuju i prodaju dionice.

plavi: ” Niste u toku kolega zg28, upravo je to jedan od najvećih potencijala ove dionice. Fondovi su tek počeli ulaziti, i ulaze na ovim razinama! ” Obvezni mirovinski fondovi bi trebali ulagati u dionice koje imaju siguran potencijal rasta, ali ne preveliki rizik. Nije njihov posao da kupuju i prodaju dionice.

Ne govorim samo o mirovinskim fondovima, a ne bih se niti složio sa ovom tvrdnjom, barem ne u potpunosti, iako djelomično da.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

Što mislite kako će se dionica ponašati u idućim danima, tjednima do IPO HT-a ..da li mislite da će padati lagano ili ima šanse da raste i u to vrijeme ako fondovi budu kupovali. Molim za komentare.

Naravno da ne očekujem da mirovinski fondovi ne prodaju dionicu ako procjene da je postala preskupa, ali ipak nekakva dnevna trgovina istom dionicom nije baš poželjna.

A vi kolega, niste još odgovorili: Tko je taj Mamić?

Naravno da ne očekujem da mirovinski fondovi ne prodaju dionicu ako procjene da je postala preskupa, ali ipak nekakva dnevna trgovina istom dionicom nije baš poželjna. A vi kolega, niste još odgovorili: Tko je taj Mamić?

Slažem se oko dnevnog trgovanja, Mamić Zdravko.

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close