Odbijanac?? Sa 15,90 na 17.10 ??
Evo, toliki ce biti odbijanac….
P.S. Daj Boze da se varam 🙂
ja isto, sve sam rasprodao i utukao u INGR danas, ako počne sutra padati…bit će gadno [pray]
[/quote]
evo kolege, i ja se natrpao jučer Ingrom. zato mislim da ne stoji ivanova tvrdnja da svi prodaju INGRU, puno više nas je kupovalo. e sad da li je to dobro ne znam jer puno nas je u ovom brodu, možda i previše, a burekđija da ne pričamo [undecid]
SKDD – JUCER:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 615.933 4,55 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
SKDD – DANAS:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 607.585 4,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ovi su neumorni u rasprodaji… Nema kraja…
S obzirom na volumnen trgovanja zadnja dva dana vjerojatno su i tada jos malo rasprodavali…
Jedno je jasno "mirotvorac":-) je odlučio prodati xxxx komada, prodavo na 18kn,kad je interes pao,spustio na 17,kad se i tamo ekipa ispucala,spustio sada na 16kn,ako ne ugrabi koliko je zaplaniro, spustit će i na 15kn.Ako ga čarobna uprava u među vremenu ne zahebe pa objavi neki posao i natjera ga da SKUPO prodaje. A oni to nevole oni više vole dobiti manje,ipak su to novci nas poreznih obveznika,baš ih briga.
nema ovdje rasta dok vi burekđije što ste se nakrcali na 16-17 kn sve ne rasprodate na 13-14 kn!!!
ooo pa vi bi ste prodavali na 17kn ,da da bit će odbijanac [thumbsup]ali prvo idemo na 10kn
Prvo idemo do gornje stranice trokuta koja je na malo iznad 18 a kad probijemo……………..
Ova dionica nema razloga rasti dok se ne objavi 1Q 2011. godine.
A do onda treba biti strpljiv.
Previše je ovdje panike pa se zato kupuje od straha da ne naraste, i onda prodaje od straha da ipak padne. I dok god se čita ova tema na forumu, biti će samo još više panike i kupnje i prodaje svaki dan.
"Strpljen spašen".
Ja ću biti u ovoj dionici do kraja već kad nisam u ovima koje rastu.
Nema smisla skakati sa cvijeta na cvijet.
ooo pa vi bi ste prodavali na 17kn ,da da bit će odbijanac [thumbsup]ali prvo idemo na 10kn
Prvo idemo do gornje stranice trokuta koja je na malo iznad 18 a kad probijemo……………..
[/quote]
Kolega, a da nam crtež okačiš na toppic? [wink]
SKDD – JUCER:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 615.933 4,55 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
SKDD – DANAS:
3. HYPO ALPE-ADRIA-BANK D.D./RAIFFEISEN OBVEZNI MIROVINSKI FOND 607.585 4,49 Skrb. račun ZAGREB, HRVATSKA
Ovi su neumorni u rasprodaji… Nema kraja…
S obzirom na volumnen trgovanja zadnja dva dana vjerojatno su i tada jos malo rasprodavali…
Da li su igdje dali kakvu suvislu izjavu zašto to rade? Kakva im je strategija?