INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

upao sam u minsko polje, a sad gazaj uz božju pomoć [pray]

i pored svih ostalih brzorastucih, vi zagazili bas u ovu…
i sada se prepustate u ruke sudbini…
sretno vam bilo…
lp

p.s. osnovno pravilo ulaganja je dobivati, a ne gubiti…

Optimist - loše informirani pesimist

još 1 godina ovdje nema kruha…ako firma preživi i sklopi poslove za 2 godine bi mogli vidjet neke novce…do tada…….tik tak puno puta

Ingra otpustila 550 dionica HG Spota

bas kontam…a zasto prodaju sada tako malu kolicinu…i ono lampica…
a da nije mozda da ne zele preuzeti vodecu poziciju na tablici naj padova od 15.07.2007…
ipak, razlika je sad vec manja i od 1%…
[/quote]
Zato što nema bida na HGSP, upravo izašao s minusom iz iste.

Nije bogat onaj koji nema, nego onaj koji ima

Sada na Ingri imamo fenomen zvani 16 Kuna.
Mislim da se previše dioničara ukrcalo na 16 Kuna u žejli da prodaju na 16,30 ?????

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

Hoće li i danas biti 2 milijuna Kn prometa ili više, sve ovisi o trendu(prodavaču, ali i kupcu)?
Linija potpore na ovoj dionici je oko 15 Kn, i tu je spremno na kupnju preko 300 000 dionica [lol] [lol] , iako nema vidljivih naloga ali postoji skrivena kupnja [lol] , sve ide po planu, rušiti, rušiti , i prikazati negativno ovu dionicu, da li dolazi vrijeme promjene, proljeće, nije upitno, jer promjena se već osjeća u zraku, da li su to novi poslovi, stari ugovori koji su se aktivirali, prodaja stanova, iznajmljivanje poslovnih prostora, ili nešto treće, to ćemo vidjeti, ali sigurno je da je došlo vrijeme za promjene, promjene na bolje.

Napravi razliku http://pravipotez.blogspot.com/

Što vam je ljudi, što ste se raskokodakali??? Niste toliko paničarili niti kad je bil 14,20! Nekoliko tisućaka kupnje i eto nas u zelenom. No sve to nije bitno-osim za vas burekdžije koji ste se raspištoljili-jedni kukaju drugi drukaju a sutra obrnuto… Bitna je budućnost-1-3 godine. Tu je INGRA CAR!!!A meni tada sigurna mirovina bez Mirovinskog koje rasprodaje našu INGRU. [thumbsup]

neće uvijek biti ovako.

Mislim da se previše dioničara ukrcalo na 16 Kuna u žejli da prodaju na 16,30 ?????

i sto sada…sa takvom strukturom ulagatelja iscekivati izvjesce u utorak…
hoce li ono sada mozda ipak biti pozitivno ili nece…
jedni kazu jedno, a 2.godisnje iskustvo kaze drugo…

ne zelim biti zloban, ali sto ako ono bude opet negativno…?!
ne zelim se po n-ti put ovdje vise razocarati…jos jedan razlog zasto sam izasao…
lp

@BigBoss

vrijeme za nove promjene da…
ali nesposobna uprava ne…

Optimist - loše informirani pesimist

margin call je opasnost jer kad se oni aktiviraju bit će na 10kn

Fondići,

danas radite reprizu od jučerašnjih posljendjih 20 minuta trgovnja? [smiley] [smiley] [smiley]

Ingra Gradnja NIJE član Grupe Ingra! Prodana u 2010. za cca 2mil. KN! Str. 13. REV.IZVJEŠĆA!

pitanje za kolegu tigrusa: je li bio odbijanac ili je prošao a ja ga nisam vidio

i sto sada…sa takvom strukturom ulagatelja iscekivati izvjesce u utorak…
hoce li ono sada mozda ipak biti pozitivno ili nece…
jedni kazu jedno, a 2.godisnje iskustvo kaze drugo…

ne zelim biti zloban, ali sto ako ono bude opet negativno…?!
ne zelim se po n-ti put ovdje vise razocarati…jos jedan razlog zasto sam izasao…
lp

@BigBoss

vrijeme za nove promjene da…
ali nesposobna uprava ne…
[/quote]

A šta mudruješ bezveze… ako nisi siguran kakvo će da bude onda prodaš, a kad vidiš šta je, lako ponovo kupiš…pa jer ne more biti jednostavnije?! Ne brini, sasma sigurno neće biti senzacionalno i cena neće da odskoči 50 odsto u danu… Mislim svašta…

Tira tara i pastira u frulicu kad zasvira...

Što vam je ljudi, što ste se raskokodakali??? Niste toliko paničarili niti kad je bil 14,20! Nekoliko tisućaka kupnje i eto nas u zelenom. No sve to nije bitno-osim za vas burekdžije koji ste se raspištoljili-jedni kukaju drugi drukaju a sutra obrnuto… Bitna je budućnost-1-3 godine. Tu je INGRA CAR!!!A meni tada sigurna mirovina bez Mirovinskog koje rasprodaje našu INGRU. [thumbsup]

Za vase dobro nadam se da ce se povecati naknada za PET ambalazu.

Krepat ma ne molat.

New Report

Close