INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

ZSE uživo: Ingra prometom gradi potporu za hvatanje rekorda

Igor Prstec
igor.prstecatcharbusiness.hr 22.08.2007 11:36
Pročitaj komentare(0)

Današnje burzovno otvaranje je donijelo prilično rastrganu trgovinu i prilično neočekivan rasplet događaja. U samo nekoliko minuta trgovine Crobex je potopljen u negativan teritorij i to do gotovo 1 posto minusa, no u nastavku se trgovanja minus polako topi.
Do sada se jedino dionica Ingra skupivši promet od gotovo 4 milijuna kuna uspjela odvojiti od ostatka tržišta. Naglašenim skupljanjem od početka trgovanja je brzo probijeno nekoliko prvih naloga stavljenih na jučerašnju zaključnu razinu pa je vrlo brzo dosegnuta jučer testirana razina od 46.850 kuna.

Građevinarskom sektoru i danas u korist idu novinski napisi o koristima hrvatskog gospodarstva od ulaska u Ceftu. Tako bi, prema riječima državnog tajnika u Ministarstvu gospodarstva, rada i poduzetništva građevinari trebali biti ti koji će u prvom valu najviše profitirati od liberalizacije tržišta

POKRET OTPORA

Ingra prometom gradi potporu za hvatanje rekorda

http://business.hr/Default2.aspx?ArticleID=00e9cc7c-9148-4a1b-912b-54cd3810515d

Malo o stanju…

Malo o stanju…

Brzo će očistiti prodaju, jer kupuje PBZ.

Jedva čekam da pređe 47.000 kuna jer sam sada malčice u minusu još ako dodamo proviziju brokera.[smiley8]

Zašto sam ušao u INGRU? Vrlo jednostavno, osim što to ide gore ziher, unutra se nalazi Plavi. Kako nitko ne smije napisati bilo koju riječ protiv drage nam INGRE, tako dolazim do zaključka kako će većina slušati svoga gurua i nitko neće dozvoliti da cijena pada. Sasvim dovoljno. Tu igru ne igraju pokazatelji, već čista obrana čađara boysa. Pridružujem se igri.
Ide to skoro na 50.000 kuna.

Zašto sam ušao u INGRU? Vrlo jednostavno, osim što to ide gore ziher, unutra se nalazi Plavi. Kako nitko ne smije napisati bilo koju riječ protiv drage nam INGRE, tako dolazim do zaključka kako će većina slušati svoga gurua i nitko neće dozvoliti da cijena pada. Sasvim dovoljno. Tu igru ne igraju pokazatelji, već čista obrana čađara boysa. Pridružujem se igri. Ide to skoro na 50.000 kuna.

Kolega ipak molim malo ozbiljnije argumente, jer nitko nije rekao da se ne smije pisati negativno o Ingri, već smo naveli pozitivne, ali i negativne strane, ( barem sam ja na PM naveo), ako imate kakvu novu kvalitetnu informaciju slobodno nam javite.

Hvala unaprijed

Jedva čekam da pređe 47.000 kuna jer sam sada malčice u minusu još ako dodamo proviziju brokera.[smiley8]

Kolega to je razmišljanje daytradera, a osobno takvi mi se ne sviđaju.
Molim vas da to ne shvatite krivo.

Hvala

ma ili daytrader ili osoba koja kupuje dionice na osnovu postova na forumu……kolega, ako ste kupili ovu dionicu sa namjerom da je drzite i ako vjerujete u ingru onda vam taj mali minus nista ne znaci….

DOKUP!

ma ili daytrader ili osoba koja kupuje dionice na osnovu postova na forumu……kolega, ako ste kupili ovu dionicu sa namjerom da je drzite i ako vjerujete u ingru onda vam taj mali minus nista ne znaci….

Poštvani kolege, ovu dionicu, treba gledati na duge staze, a ne na jednodnevne, tjedne ili mjesečne avanture.
Jer ugovoreni poslovi i budući potencijalni poslovi,prihodi kvalitetan managment dovoljno govore kolike su šanse na domaćem, ali i inozemnom tržištu.

Nemojte zaboravit managment,koji je i vlasnik.Oni vole sebe a automatski i nas.G Matrix nije u redu da ako nesto znate negativno o ingri ne objavite,ja da znam rekao bi svima ja nemam puno dionica ko i vi ali su mi mojih-5 kom nekako dragi.Rekla mi je jedna gospodja da imaju neki spor s bivsom upravom iz 96g oko dionica,neznam dal je ovo tocno pa vas molim da me demantirate ako nije.Isto tako recite ako imate sta za rec,mada ja mislim da kad kupuje pbz ima mjesta i za nas. nadam se do 2008 da smo na 55-57 t.kn.[smiley11]

Ako me nema ,znaci da nisam tu.

Osim ova dva bisera ( Mlinara i Žitnjak ) danas su gotovo sve relevantnije dionice padale ili bile oko 0.
A naša Ingra je opet rasla.I to sa najvećim prometom dana.Valjda i to govori nešto.

Inaće evo i novo stanje top 10:

Vlasnik računa Stanje [%] Vrsta računa
1. KOSTRENČIĆ MARIJAN – ANTUN 4.969 12,42 Osnovni račun
2. OPPENHEIM IGOR 4.558 11,40 Osnovni račun
3. LUDVIGER JASNA 3.059 7,65 Osnovni račun
4. TEHNIKA D.D. 3.012 7,53 Osnovni račun
5. PBZ D.D. 2.151 5,38 Skrb. račun
6. ELEKTROPROJEKT D.D. 1.383 3,46 Osnovni račun
7. REŽEK DANIJEL 1.361 3,40 Osnovni račun
8. ERSTE & STEIERMARKISCHE BANK D.D. 1.157 2,89 Skrb. račun
9. RAIFFEISENBANK AUSTRIA D.D. ZAGREB 1.105 2,76 Skrb. račun
10. INGRA D.D. 1.049 2,62 Osnovni račun

Nije samo plavi kupovao u petak , kada je cijena u jednom trenutku dosegnula 43 000 , već su i kolege iz PBZ Equityja malo kupovali, kao što vidimo iz priloženog. Nije loše imati u obrani cijene jedan od dva najveća dionička fonda u hrvata zar ne?

[smiley2]

[b]MOŽE LI BOLJE ?![/b]

New Report

Close