Biti će voma intersantan danas navečer ili ujutro plaćeni oglas o Ingri na Seebiz-u . Ovi koju su mešetarili danas sigurno već tekst pripremaju .
Vidim i da pripremaju TA analizu gdje će navesti da je potpora na 15,80 ili 16,00 jer su nakrcali skoro 30.000 naloga na kupnji.
Uhodana nezakonita igra, nema što .
ajde….fino je vidit da vas sve vise kuzi kakav je portal SEEBIZ….i cime se bavi…
slicno kao kumstvo AGROKOR-ovih clanica i Jutarnji, Vecernji i HRT i ostali Tv koje zele dobit placenih oglas
Sad je na prodaji do 16,50 19.229 dionica.
Gotovo pa sam siguran da će ih iza 16:00 biti maksimalno 3500-4000 do iste te cijene.
Ako nekome i dalje nije jasno kakvu igru ovdje igraju oni s velikim kapitalom, savjet je: idite u HT jer tamo nema nervoze.
Ovdje su strpljenje i čelična jaja u pitanju!
Na kupnji do 16,50 3000 dionica!
[lol] [lol] [lol]
Kakvu igru prodaju plasljivcima da to nije normalno.
No ocito da svi moramo proci kroz tu skolicu!
[lol]
to je bilo sve za danas… show se nastavlja sutra u 10sati
treba se povući na 10kn pa nek onda prodaju
Po meni 11kn kolega! Ide to dolje, falling window br.2, još 1 i kreće padanje gadnih razmjera sve mi se čini!
Nestala potpora, prošlo 16:00.
Sutra opet korak niže.
Okićenih danas 298. [thumbsup]
Može li jedan trokut za orijentaciju?
Biti će voma intersantan danas navečer ili ujutro plaćeni oglas o Ingri na Seebiz-u . Ovi koju su mešetarili danas sigurno već tekst pripremaju .
Vidim i da pripremaju TA analizu gdje će navesti da je potpora na 15,80 ili 16,00 jer su nakrcali skoro 30.000 naloga na kupnji.
Uhodana nezakonita igra, nema što .
Nemora biti samo seebiz, business, poslovni može biti i zse.hr!!! [lol]
Čemu tolika galama. Padali smo mi i po 5% pa nije bilo tolike gungule. Treba uzeti u obzir da je promet 2Miliona kn. Problem je kada cijena padne 2% na prometu od 100 000kn što je znak da je nitko neće ali vidimo da se INGRA dobro prodaje uz minimalan pad iako je prodaja abnormalno velika(OMF i kooperanti) Svaka čast kupcima i to onima koji neće izlaziti prije stopostotnog učinka(zarade), inače uzalud vam trud(uspjeh) svirači za bijedni burek. Pozz svia a naročito dugoročnima koji bezbrižno gledaju rasprodaju OMF-a i kooperanata koja se opasno približila kraju.
netko je pretisnuo crvenu tipku stop-loss
Po meni 11kn kolega! Ide to dolje, falling window br.2, još 1 i kreće padanje gadnih razmjera sve mi se čini!
[/quote]
A do "prekjučer" si ljude navlačio svojim crtkarijama da Ingra ide na 22kn.
Svaka čast na karakteru…ali bitno je da si ti svoj cilj ostvario. Samo, zapitaj se do kada? Da nebi bilo "ding-dong. Oprostite, vi ste pod nickom Deniro na Poslovnom? – Da, izvolite?! – Ništa, pođite s nama!"
[lol] [lol] [lol]