info.hanfa.hr je jedini odgovor za danas.
Da nije bilo jednosmjernog istresanja govori činjenica u koji se i u ovom trenutku na količinski njavećim i cjenovno najnižim nalozima na asku u istimo cjenovnom razredu nalazi konstatno 2-3 dioničara koji prodaju .
To možem raditi samo jedna osoba koja kontrolira više računa malih dioničara .
Ista priča je i na bidu gdje cijenu 16,10 i 16,11 brani ukupno 7 dioničara
pa sad po izvješću za 7dana možda i hoće rasti 15%, i eto ingre natrag na 18. Ipak ste bili u pravu.. tik tak
Sad je na prodaji do 16,50 19.229 dionica.
Gotovo pa sam siguran da će ih iza 16:00 biti maksimalno 3500-4000 do iste te cijene.
Ako nekome i dalje nije jasno kakvu igru ovdje igraju oni s velikim kapitalom, savjet je: idite u HT jer tamo nema nervoze.
Ovdje su strpljenje i čelična jaja u pitanju!
Može li mi objasniti kakva je ovo igra, ako netko želi prodat može lagano u par dan iskrcat 20 000 kom bez spuštanja cijene , ovo je čista prevara.
što ćemo sad? čekamo na 16 kn da nas poklopi ili idemo poskidati ovo na prodaji do 16,28? [thumbsup]
gotovo, sad nazad na 17 kn, pa sutra na 18 kn!
Evo dobili ste potporu.
Ide to UP. [thumbsup]
očito je netko veći morao van, a lukavi kupac je to znao i strpljivo čekao na 16 kn, sad je to odrađeno i slijedi povratak preko 17 kn [thumbsup]
Evo dobili ste potporu.
Ide to UP. [thumbsup]
i ja sam za up prst gore. [thumbsup]
Biti će voma intersantan danas navečer ili ujutro plaćeni oglas o Ingri na Seebiz-u . Ovi koju su mešetarili danas sigurno već tekst pripremaju .
Vidim i da pripremaju TA analizu gdje će navesti da je potpora na 15,80 ili 16,00 jer su nakrcali skoro 30.000 naloga na kupnji.
Uhodana nezakonita igra, nema što .
očito je netko veći morao van, a lukavi kupac je to znao i strpljivo čekao na 16 kn, sad je to odrađeno i slijedi povratak preko 17 kn [thumbsup]
Nije netko, zna se tko je. Dobar info zlata vrijedi. I danas su neki burekdžije ostali bez gaća a neki se slade burekom i smješkaju. Nama dugoročnima ovo pretumbavanje ništa ne znači. [yawn].
filija, zaista si u pravu. [thumbsup]