Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.
Ovo je neviđeno, koja sramota, pa di je ta HANFA, šta je ovo?
Živjela naša vječna INGRA, Hezbollah i Bashar Al-Assad.
Mnogi kooperanti koji su dobili dionice su odvjetnici i sitni obrtnici koji nemaju pojma o trgovanju na burzi tako da prodaju kad ih pukne i bez puno logike. Naravno ima i onih koji dionice hitno trebaju unovciti kako bi podmirili i svoja dugovanja. Kada se njih rijesimo ova dionica ce eksplodirati.
ajde ne lupetaj više, jučer navečer kleo si se da danas idemo u +blokadu, a umjesto toga padamo i dalje [angry] [bye]
[/quote]
Fulao je možda par dana s prognozom [thumbsup]
Sve što pišem moje je osobno mišljenje i ne predstavlja nagovor na kupnju ili prodaju!!
twrr,
Prodam igh za ovaj škart, e jesam loš
Vracaj se u IGH sto prije,a ovo ide dole..kakvo rusenje!!…izgleda da netko mora ici van.
Ide ovo dole ovih dana
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
kreće potopra na 16,00kn
Kakva potpora ?
Prvo nezakonito ruši do 16, a onda kupuje sve od 16 !
Ovo je vrlo drsko trgovanje i zaslužuju svaku kaznu. Ovo je mogao napraviti svaki drugi od nas, ali se držimo nekog pravila trgovanja.
MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.
Ovo je najzabavnija dionica. I mislim da bi INGRA trebala izvisit obavijest da ovo nije igralište za one dioničare malo lošijeg zdravlja [lol]
Lijep pozdrav!
Bliži se trenutak...
ako jos jednom opali po kupnji….znaci da netko mora hitno van,a nevjerujem da ce izlazit samo danas
[i]Sve što pišem to je samo moje osobno mišljenje i nije nagovor na k/p.[/i]
popunjenje gapa na 16,10-16,40. [wink]
ma koji gap…da je bar tako, ali ovdje prodaja ne prestaje…i mislim da idemo nazad na onih bijednih 14kn….katastrofa…. Jednostavno ne prestaju s prodajom….jednostavno je preveliki pritisak da bi ovo moglo izdržati….
Mean people suck and nice people swallow!