Smijem pitat vas koji ste ovjde dugoročno na 2-3-4 godine što radite na forumu svaki dan od 9ujutro do pola noći??? Pričajte te priče nekom drugom…
Smijem pitat vas koji ste ovjde dugoročno na 2-3-4 godine što radite na forumu svaki dan od 9ujutro do pola noći??? Pričajte te priče nekom drugom…
svaki sat pratimo stanje naše dugoročne višegodišnje investicije …:-))
kad se proda arena i upava odstupi onda se ide forca … to može svaki dan a može i …. do tad prilivanje iz šupljeg u prazno.. pozz
S ovakvim razmišljanjem nije ni čudno da ova dionica toliko oscilira i ne može naprijed!
Samo kod nas se umjesto redovite tekuće likvidnosti biraju trenutna novčana sredstva po cijeni daj šta daš.
Isto kao što ova lopovska vlast čepi rupe s prodajom NAŠE imovine, tako i neki nestrpljivi Ingraši izlaz vide u prodaji Arene!
Strašno nešto!
kao vlasnika ingre koja nosi 75% mog portfelja i velikog optimistu njene dionice gledajući je kao dugoročnu investiciju, sve ovo što se dešava pokolebalo je moj optimizam. svaki dan neke nove informacije ali ,prave, izgleda da neće biti.Igi je najavio nastavak volatilnosti i free float od 95% u ovoj godini uspoređujući se s HTom. volatilnost je ok ali oko free floata je očitio pobrkao brojke. ovo je 195% freefloat, ma odakle ih više kipaju nije mi jasno.a što se tiče novih poslova vani južnije u ovoj situacij koja se doli kuha mogu samo sanjati,a kod nas još tužnije. ako krene Ombla i uspiju od države dobiti taj posao na areni će morat gaće skinuti za to. korak naprid nazad tri. jutros sam im poslao mail i je.. sve po spisku, za ovu prevaru koju su zakuhali i sve laži koje plasiraju [angry]
Pitanje ti je na pravom mjestu. Mi dugoročni pomalo dolazimo sebi i čuvamo zdravlje ali vama burekdžijama nema spasa. Dionice ćemo prodavati zajedno sa vama na 150 kn. Samo je razlika u tome što sam ja svoje kupio na 14,50 a vi na 148kn.
obrana se raspada, pad ispod 16 kn je izgledan…izgleda da su sve one priče o novim poslovima bila obična navlakuša da se ekipa iskrca iznad 17 kn, jadno!
Dečki ovo je zabranjeno raditi po asku ??????
Netko je zbog toga izgubio živce, a netko jako profitiro !