INGR (Ingra d.d.)

Naslovnica Forum Tržište kapitala Hrvatska INGR (Ingra d.d.)

Forum namijenjen svim temama vezanim za dionice, obveznice i druge vrijednosne papire te trgovanje istima u Hrvatskoj.

S400 @ semafor …tj stanje cjene ti sve govori ….

SVI SU SPAMERI IGNORE !!! D,D(dugoročni dokupljivači)bloger predvodnik :-)strucnjak

Mnogi kooperanti koji su dobili dionice su odvjetnici i sitni obrtnici koji nemaju pojma o trgovanju na burzi tako da prodaju kad ih pukne i bez puno logike. Naravno ima i onih koji dionice hitno trebaju unovciti kako bi podmirili i svoja dugovanja. Kada se njih rijesimo ova dionica ce eksplodirati.

Ja sam 90% u ovoj dionici al mislim možemo jedino implodirat. [lol]

@Lanica

Ne. To je Standard. Kamata 9.5%

skupo brate skupo

..stoga sam danas ponosan čovjek jer sve što sam izgradio danas sam svojim potpisom predao hrvatskoj državi...

potpora na 16,50 kn je pred padom, novi target vodi ispod 16 kn ….

forumsko pisanje nije financijsko savjetovanje za ulaganje na tržištima kapitala

S400 @ semafor …tj stanje cjene ti sve govori ….

A koja si ti faca gapko,koliko ima tvojih naloga na bidu?
Evo stavljam te na ignore tako da ne moraš ni odgovarat.

bit će bolje................

jednom 90-tih sam dao Investcu da uloži 10000 DEM u portfelj , uložili i za pol godine bilo na 2500 DEM ……vratilo se tek 2000.g. na nulu …..bojim se …..da je ovdje put isti …… svaka čast našem optimizmu ali …..
situacija je ….katastrofična …..
s druge strane vidlo se i neki dan da bi dionica mogla jako brzo uzletiti ali i da je TEŠKO KONTROLIRANA …i da joj nedaju gore … a tko to neda …. to je već odavno napisano ….
Skupljačima paše ovaj nivo ….enivej ….lova nam je zarobljena ….i to je najgore ….

Pa skupi hrabrosti,uzmi 10% na nekoj drugoj dionici pa se vrati..
A što se tiče štopanja cijene,lako ju je štopati kad se ne radi, nema toga tko bi je zaštopo da se objavi jedan veči posao,dam se kladit u 3dana,bi narasla najmanje 50%.

Bolje zaraditi malo nego izgubiti puno.

@inverter
Ma šta su realni, pola firmi je u duplo goroj situaciji od INGRE, pa rastu. Stvarno ste licemjeri.

Pre nježno ih je tako zvat
ovdje na INGRI su elita licjemjera iz cjele bivše Jugoslavije
tu ljeće svoju frustraciju i nezadovoljstvo vlastitim životom
koji im je u biti onakav kakav i zaslužuju….

Prvi ce biti posljednj a posljednji prvi

uf, netko je stavio 6500 komada na kupnju na 16,56 ali su ga prodavači brzo pregazili [embarass]

moji postovi ne predstavljaju financijske savjete niti preporuke za kupnju ili prodaju dionica

puna mi je kapa jadikovki (kao i portfelj ingr-e)…
daj strpite se malo, može kratko pasti ali ništa zato… i dokupljujte bez straha od 15 do 17…

Čovjek koji ne pravi greške obično ne radi ništa.

Ja neznam što radite na forumu,ako ne možete prihvatiti tuđa mišljenja??
Dajte mi jednu temu ovog foruma gdje su svi istomišljenici’?
Recimo neke forumaše na nekim drugim temama smatram sasvim ok,na ovoj mi se ne dopada što pišu,pa bi sad radi nečijeg slobodnog mišljenja trebao nekoga omalovažavati, a možda bi moderator ovake postove trebo izbrisati odmah u startu pa bi se možda više držalo teme i ingre,a nebi se ovoliko debatiralo o glupostima. još će na kraju nečija baba bit kriva da je ingra na 16kn.

idući tjedan će bit bolje...

potpora na 16,50 kn je pred padom, novi target vodi ispod 16 kn ….

Ima dosta Ingre i ovo svakako mi nije drago vidjeti, ali činjenica je da potpore više uopće nema ???

Što se dešava ?

Do 17,5 stalno izloženih 33.000 naloga !

Zar je moguće da nitko nema neki kvalitetan info ?

MODERATORI SU ME ISKLJUČILI ! Sve što sam pisao i pišem je osobno mišljenje bez odgovornosti.

New Report

Close